- 27 Nisan 2015
- 168
- 346
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.301
Gnowee canim sen benden bir adim ondesin .Bu anlattigin merkez Antalya da mi? Sen simdi nerde yaptirmayi dusunuyorsun?
Anlattiklarin cok uzucu ve tedirgin edici.Zaten korku dolu bir surec.
Herkese Selamlar,
Sabah 08:30 da hastanede olmam gerekiyordu. Karanlik merkeze ulastik :))
Bu arada ben özel tüp bebek doktoru kontrolündeyim doktorum kalamis tip merkezinde yapacak transferimi insallah o zamana yumurtalarim giderse tabi ki : )
Filiz hanim yani doktorum bana 3-4 yumurta demisti biri kucuk kalmis bir digeri de bos. 2 yumurtami toplamislar. sali gunu transferim olacak yani 3.gün. bir önceki de 3.günde yapilmisti ama 2.ayimda düsük yasamistim.
Herkese tesekkur ederim. Eminim ki beni tanimasaniz da benim yanimdaydiniz.
Bunu anlatinca merkezim geldi aklima. Daha onceki operasyonlarimda da dikkatimi cekmisti.Yok aman seni korkutmayayım. Ben de aman bi terslik olmasın diye çok sesimi çıkaramadım. Aslında yaptıklarının doğru olmadığını daha net ifade etmek ve nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa tüm şikayetlerinizi de doğru yerlere iletmek lazım sanırım. Herşey ve herkes kötü değildi sonuçta. opu dan sonra uyandığımda elimi tutup sizin için dua ediyorum diyen çok sevimli bi hemşire de gördüm mesela :) bir de süreç öyle korkunç ve tedirgin edici değil. Zor biraz evet ama dayanılamayacak bir zorluk değil. Dilerim sen benden daha şanslı olursun ilkinde başarılı olursunuz.
Bahsetmedi canim,Hayirlisi olsun Yasemin ,doktorun sana yumurtalari dondurmanin daha iyi olabileceginden bahsetmedi mi?
Benim okuduklarimdan anladigim rahmin hormonlarin etkisinden dolayi normale donmesi yaklasik bir ay aliyormus.İnsallah yumoslarin istedigin gibi gelisecek.Dualarimiz seninle.
Transferiniz pozitif oldumu? Hangi hastanede yaptırdıniz.Yok aman seni korkutmayayım. Ben de aman bi terslik olmasın diye çok sesimi çıkaramadım. Aslında yaptıklarının doğru olmadığını daha net ifade etmek ve nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa tüm şikayetlerinizi de doğru yerlere iletmek lazım sanırım. Herşey ve herkes kötü değildi sonuçta. opu dan sonra uyandığımda elimi tutup sizin için dua ediyorum diyen çok sevimli bi hemşire de gördüm mesela :) bir de süreç öyle korkunç ve tedirgin edici değil. Zor biraz evet ama dayanılamayacak bir zorluk değil. Dilerim sen benden daha şanslı olursun ilkinde başarılı olursunuz.
Bahsetmedi canim,
Düsününce evet rahim dinlenince daha iyi olur ama yumurtalarim zaten 2 tanecik. Dondur çöz problem olusmaz mi. Belki de onu düsündügündendir. Yas itibari ile fazla kaliteli yumurtalar da olusturamiyoruz maalesef : (
Sen tedavidemisin dondurdun mu ?
Canim ben tup bebege baslamayi dusunuyorum.Çok arastirma yaptim ,okudum ,tanidiklarla konustum.
Şuanda ki yontem dondurup ,rahim normale dondukten sonra transfer. Yumosunun 2 veya 1 olmasi bu durumda fark yaratan bir sey degil.Kafani karistirmak istemem ama pazartesi doktorunla bir gorus istersen
Merak ettim neden 3. Gun transferi yapiliyor? Ben 5. Gün pgt bekliyorum sana genetik teste gerek görmüyorlar mi ?P Pilumunus07 , sali günü transferim olacak, hayirlisi bakalim ne olacak : )
bir önceki de ayni sekilde olmustu belki de dedigin sebep yuzunden dusuk yasadim. Hayirlisi artik. Insallah tez zamanda karar verip olumlu sonuclar alirsiniz.
P Pilumunus07 , sali günü transferim olacak, hayirlisi bakalim ne olacak : )
bir önceki de ayni sekilde olmustu belki de dedigin sebep yuzunden dusuk yasadim. Hayirlisi artik. Insallah tez zamanda karar verip olumlu sonuclar alirsiniz.
Herkese Selamlar,
Sabah 08:30 da hastanede olmam gerekiyordu. Karanlik merkeze ulastik :))
Bu arada ben özel tüp bebek doktoru kontrolündeyim doktorum kalamis tip merkezinde yapacak transferimi insallah o zamana yumurtalarim giderse tabi ki : )
Filiz hanim yani doktorum bana 3-4 yumurta demisti biri kucuk kalmis bir digeri de bos. 2 yumurtami toplamislar. sali gunu transferim olacak yani 3.gün. bir önceki de 3.günde yapilmisti ama 2.ayimda düsük yasamistim.
Herkese tesekkur ederim. Eminim ki beni tanimasaniz da benim yanimdaydiniz.
P Pilumunus07 , sali günü transferim olacak, hayirlisi bakalim ne olacak : )
Transferiniz pozitif oldumu? Hangi hastanede yaptırdıniz.
ys3m hadi hayirli olsun inşallah. Kızlar bugün aklmizdaki bazi soruları emriyologa sordum.
Dondurulmuş yumurta transferi daha riskli mi. Yanit Hayır 1200 kişiden 4.5 tanesinde sıkıntı vardı cok küçük bir oran dedi nadir görülürmus.
Pgt ye giden emriyo tutunma sansi daha mi fazla. Yanıt toplamda tup bebek basarisi %20 bunlarin yarisi pgt ye gider basarisi %50 yani yüzde oranı 10 denk geliyor. Bence oran hesap yapmayalım
Neden yumurta azken toplama yapmiyoruz? Yanit, yaş faktörü 2 emriyo transferine uygun değil ikiz gebelik istemiyoruz çok riskli. Her seferinde 1 taneyle de olsa zaman kaybetmek istemeyiz dedi. Çok haklı bir cevap oldu.
Sagol canim , insallah hayirlisiyla oluverir : )ys3m hadi hayirli olsun inşallah. Kızlar bugün aklmizdaki bazi soruları emriyologa sordum.
Dondurulmuş yumurta transferi daha riskli mi. Yanit Hayır 1200 kişiden 4.5 tanesinde sıkıntı vardı cok küçük bir oran dedi nadir görülürmus.
Pgt ye giden emriyo tutunma sansi daha mi fazla. Yanıt toplamda tup bebek basarisi %20 bunlarin yarisi pgt ye gider basarisi %50 yani yüzde oranı 10 denk geliyor. Bence oran hesap yapmayalım
Neden yumurta azken toplama yapmiyoruz? Yanit, yaş faktörü 2 emriyo transferine uygun değil ikiz gebelik istemiyoruz çok riskli. Her seferinde 1 taneyle de olsa zaman kaybetmek istemeyiz dedi. Çok haklı bir cevap oldu.
Yok aman seni korkutmayayım. Ben de aman bi terslik olmasın diye çok sesimi çıkaramadım. Aslında yaptıklarının doğru olmadığını daha net ifade etmek ve nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa tüm şikayetlerinizi de doğru yerlere iletmek lazım sanırım. Herşey ve herkes kötü değildi sonuçta. opu dan sonra uyandığımda elimi tutup sizin için dua ediyorum diyen çok sevimli bi hemşire de gördüm mesela :) bir de süreç öyle korkunç ve tedirgin edici değil. Zor biraz evet ama dayanılamayacak bir zorluk değil. Dilerim sen benden daha şanslı olursun ilkinde başarılı olursunuz.
Bir öncekinde doktoruma sormustum 5.gün icin daha sansli diyorlar neden 5.güne gitmiyor diye. o zaman verdigi cevabi tam hatirlamiyorum fakat sanirim 5.güne gidemeyecek olan yumurtalara sans vermek icin 3.günde transfer yapiyorlar. Yas itibari ile fazla kaliteli yumurta cikaramiyorum sanirim : )Merak ettim neden 3. Gun transferi yapiliyor? Ben 5. Gün pgt bekliyorum sana genetik teste gerek görmüyorlar mi ?
Amin canim bütün isteyenler ; hepimiz kavusuruz insallah ,Amin canim sende insallah bu kez bebesine kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?