- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.401
3. Gun olsun 5. Gün olsun transfer edilen ve tutan tüm embriyolar sağlam gibi görünüyor.iste düsüktüŕ, kalp sesi duymamak, kimyasal gebelik vs. Durumları ilk 7. 8. Haftaya kadar ortaya çikarsa üzülecek bir sey yok.embriyo sağlam olmadığı icin bunlar yasanıyor.hatta trizomi 16 sendromu genel olarak tüm hamileliklerde düşüge en cok sebep olan kromozom bozuklugu.benimkinde patt diye önüme konuyor sende bu var.iyi halt var tövbe tövbeŞimdi şöyle bir durum var o transfer edilen iki embriyo da 5.güne bekletilse idi acaba durum ne olurdu bunu bilmek mümkün degil. İşe yaradığı düşünülen 3 embriyonun genetiklerı sağlıklı mıdır şuan için bunu da bilemiyoruz. Transfer edilen tek mi çift mi tuttu şimdilik bu da meçhul.
İnşallah sağlıklı bir şekilde yavrularına kavuşur arkadaşımız. Arkasından sırasıyla her biriniz teker teker...
kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekleretmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...
Günaydın hz.ibrahim forumunda paylasılan bir dua vardı ali imran suresi 154. Ayet persembe gunü sabah namazından sonra 27 kez okunuyor.hem kendime okudum hem sizlere isminizle tek tek dua ettim.yaa kızlar hadi iyisiniz.duayı, hangisi oldugunu görmeniz icin buraya ekleyecektim.fotograf kısmı bende uzun zamandır error veriyor ekleyemedim.belki siz ozelden yazarsınız duzeltirim.
Allah kabul etsin inşallahGünaydın hz.ibrahim forumunda paylasılan bir dua vardı ali imran suresi 154. Ayet persembe gunü sabah namazından sonra 27 kez okunuyor.hem kendime okudum hem sizlere isminizle tek tek dua ettim.yaa kızlar hadi iyisiniz.duayı, hangisi oldugunu görmeniz icin buraya ekleyecektim.fotograf kısmı bende uzun zamandır error veriyor ekleyemedim.belki siz ozelden yazarsınız duzeltirim.
Allah kabul etsin canım. Ağzına sağlık. teşekkür ederiz.Günaydın hz.ibrahim forumunda paylasılan bir dua vardı ali imran suresi 154. Ayet persembe gunü sabah namazından sonra 27 kez okunuyor.hem kendime okudum hem sizlere isminizle tek tek dua ettim.yaa kızlar hadi iyisiniz.duayı, hangisi oldugunu görmeniz icin buraya ekleyecektim.fotograf kısmı bende uzun zamandır error veriyor ekleyemedim.belki siz ozelden yazarsınız duzeltirim.
Evet sagol bunu nasıl ekledin hemen .Bahsettiğin ayet canım;
Summe enzele aleykum min ba’dil gammi emeneten nuâsen yagşâ tâifeten minkum, ve tâifetun kad ehemmethum enfusuhum yezunnûne billâhi gayral hakkı zannel câhiliyyeh(câhiliyyeti), yekûlûne hel lenâ minel emri min şey’(şey’in), kul innel emre kullehu lillâh(lillâhi), yuhfûne fî enfusihim mâ lâ yubdûne lek(leke), yekûlûne lev kâne lenâ minel emri şey’un mâ kutilnâ hâhunâ, kul lev kuntum fî buyûtikum le berezellezîne kutibe aleyhimul katlu ilâ medâciihim, ve li yebteliyallâhu mâ fî sudûrikum ve li yumahhısa mâ fî kulûbikum, vallâhu alîmun bi zâtis sudûr(sudûri).
Sonra (Allah), bu gamın arkasından sizin üzerinize sükûnet veren bir uyku indirdi, içinizden bir grubu sarıp kaplıyordu ve diğer grup, canlarını önemsemişti (canlarının kaygısına düştüler). Allah'a karşı cahiliyye zannı ile haksız zanda bulunuyorlar: "Bu emirden bize bir şey (bir nasib) var mı?" diyorlar. (Onlara): "Muhakkak ki emirlerin hepsi Allah'ındır." de. İçlerinde sana açıklamadıkları bir şey saklıyorlar. "Bu emirden bize bir şey (bir nasib) olsaydı, burada öldürülmezdik." diyorlar. Eğer siz, evlerinizde bile olsaydınız, üzerlerine katl (öldürülmeleri) yazılmış olanlar, yatacakları (ölüp düşecekleri) yere mutlaka çıkıp giderlerdi. (Bu) Allah'ın sizin sinelerinizde olanı sınamak ve kalplerinizde olandan (şüpheden), sizi temize çıkarmak (fitneden kurtarmak) içindir. Ve Allah, sinelerde olanı en iyi bilendir.
Sizde sagolun canım aminAllah kabul etsin canım. Ağzına sağlık. teşekkür ederiz.
Canım Google' den 154. ayeti bulup kopyala yapıştır yaptımEvet sagol bunu nasıl ekledin hemen .
Sizde sagolun canım amin
Zeki kız:)Canım Google' den 154. ayeti bulup kopyala yapıştır yaptım
Valla onu siz doğalcılar söyleyeceksiniz. Bizim yediğimiz her nane belli , ama siz ne zaman ne ediyonuz belli değilGünaydın millet. Hadi artık, biriniz ben hamileyim diye yazsın artık yaaaaaa, sıkıldım yaaaaa....
Valla onu siz doğalcılar söyleyeceksiniz. Bizim yediğimiz her nane belli , ama siz ne zaman ne ediyonuz belli değil
Aşılama ile ilgili çok fazla bir bilgim yok ama gençlerde işe yarıyor olabilir.yiyoruz da noluyo anacım o naneleri. yediğimizle kalıyoruz.Tövbe tövbe
Dün kardeşimle konuşurken tesadüfen bebek meselesi açıldı. onun bir komşusu vardı. kız o zamanlar 24 yaşlarında falandı sanırım ve 8 yıllık evliydi ve de çocuğu olmuyordu. ben tabi o zamanlar bu işlerden bihaber olduğum için çok ta anlamamıştım ve sormamıştım neden olmuyor, sorun ne, ne tür tedavi uygulandı vs. diye. Ben tüp bebek yaptıracağımı söyledim kardeşime. O da bana "bak bizim Rojda da 8 yıldır hamile kalamıyordu sonra bir aşılamayı denedi olmadı ikinci aşılamasında hamile kaldı arkasından bir sene sonra ikinciyi doğurdu" dedi. "Neeee" dedim"Rojda aşılama ile mi hamile kaldı? ben onu tüp yaptırdı zannediyordum." dedim. lan işe bak. sen 8 sene uğraş olmasın aşılama ile olsun. Hep diyorum ya bu işler çok saçma yaaaa. Demek ki sorun eşindeymiş. E kız daha 24 yaşında yumurtaları illa ki kalitelidir. Sperm zayıftı belki ne bileyim. Olacağı varsa saçma sapan bir şekilde en beklemediğin, ummadığın, ihtimal vermediğin yöntemle oluveriyor demek ki. yada biz çok bildiğimizden(!) her yönteme ihtimal vermiyoruz.Her şey bahane demek ki. Poppy nin dediği gibi o bebek bize gelecekse bir yolla geliyor işte ve o yolun ne olacağını kesinlikle ve kesinlikle o bacaksızlar seçiyor.
kafama takılanı soruyorum zaten ama size de danışmak istedim teşekkür ederim.. bakalım nasıl yol izleyeceğiz zaten şu anda regle oldum bri sonraki reglemi bekleyeceğim o arada aktardan alıdklarıma devam edeceğim:)))kafana takılan her şeyi doktorunla konuşabilmelisin. Aslında o da cevap vermekten hoşlanmalı. Yani iletişim iyi olmalı. Önce senin psikolojin önemli . bir dahaki kontrolde sorarsın. Bazı doktorlar tüp bebek aşamasındayken veriyor biesteronu. Ben bunu birinden duyduğum için başlamıştım ama bıraktım. Tüpe başlamadan hemen önce tekrar devam edeceğim. Denemekte fayda var diye düşünüyorum ben bilmiyorum tabi.
hayırlısı olsun inşallah canım işte 5. güne kadar giden oluyorsa asıl iş sanırım 6. güne gitmesi gerekiyor benimde aynısı oldu inşallah seninki giderde her şey dilediğin gibi olur..sağolun kızlar burdan şunu anlıyorum 1 - öncelikle doktoruma sorayım 2 - biosteronu 1 yıl içeyim :) 3 - kalnalarını hep içeyim. şaka bir yana, dotora sorayım ondan sonra alayım veya bırakayıma
bu arada embriyolog aradı, ne yazık ki benim 5. gün embriyom tomurcuklanma, yani balon oluşturmayı (plasentayı oluşturan kısım) yapmamış, 1 gün daha bekletecekler. peki 6. gün de bu oluşmazsa tedavi iptal dedi... ben de biraz araştırdım, hakikaten 6. gün embriyosu varmış, bir de bu plasenta balaonu olmadıkça genetik için hücre alınmıyor, yoksa fetüsten almış oluyorlarmış hücreyi, herhalde bu da rsiklidir. şu an için durumdan memnunum, çünkü o balonu oluşturmazsa demek ki plasentayı oluşturmayacak, bana da tutunamayacak herhalde... neyse bilmiyoruz hiçbir şeyi gerçi, umut etmek devam ediyor yani anlayacağınız...
malesef gidemedi canımhayırlısı olsun inşallah canım işte 5. güne kadar giden oluyorsa asıl iş sanırım 6. güne gitmesi gerekiyor benimde aynısı oldu inşallah seninki giderde her şey dilediğin gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?