Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gecmjs olsun canım. Bu 6. gün hikaye mi acep??
valla şekerim işte onlar da bence belki olur, ilerler diye beklettiler, yoksa benimki 5. gün istenilen seviyeye gelememişti. internetten yine her zamanki gibi baktımö bazı embryolar blastokist seviyesine 6. gün geliyorlarmış, hikaye değil bence... amannnn kuzum sen şimdi bunları düşünme, hele bir başla, bol bol embriyon olsun, ilkinde transfer edilsin yeter...

kesimlikle doğru, 3. günde biyopsi yaparlarsa o zaman fetustan almış olacaklar hücreyi. o da riskli.... o yüzden 5. güne bekletiyorlar, şu trafaktoderm miydi neydi oluisun diye... yani 3. gün embriyosu da sağlıklı olabilir, ancak ona genetik yapılması riskli.

ilk seferse denemiş durumunu görmüş oldu haremizim. yoksa nerden bileceğiz 31in kaçı verimli, yumurtalar kaliteli mi, yoksa spermlerde mi sorun var.

yeni okudum kusura bakma aynısı bana oldu vardır bunda da bir hayır diyelim Allah yüzümüzü güldürür inşallah en kısa zamanda...

sağol canım desteğin için, ben de inanıyorum olacağına ama işte elimizde olan birşey değil bu süreç.... tarlusala gerek yok anladığım kadarıyla canım, zaten daha adetime 9 gün var. gecikme olmaz diye düşünüyorum... transfer sonrası bile şaşmıyor benim adet :)

Allah kabul etsin canım, bir bir hamiş olalım inşallah, ben de planlıyorum bunu yapmayı. önüzmüdeki hafta inşallah

Allah bebeğini onlara bağışlasın canım. Bize de en kısa sürede neyle olursa olsun bir şekilde versin. çıkarımına bir eklemem olacak: sperm azsa aşılama yapmıyor hocalar canım, ben aşılamayı da denedim, size söylemeyi unuttum, hatta daha sonra size niye aşılama yapmışlar filan dendi... herşeye açık olmak lazım, ama her doktorun dediğini hemen kabul etmemek lazım...

kızlar sonuç itibari ile yani beklemek mi iyi yoksa 3. güne kadar güzel ilerleyince dondurmak mı lazım her yerde farklı şeyler var, mesela benim dr hep bekleme taraftarı 5. gün sonrası ama gel gelelim ki o güne kadar dayanmıyor embriyo.. 2. tedavime başlayacağım bir sonraki ay bu sefer genetik için istemeyi düşünmüyorum çünkü ondada garanti yokmuş aslında yani genetikten geldi pozitif eee hamile kalmayan çok kişi var okuduklarımdan yola çıkarak... madem anne rahmi iyi ki bana 3. gün 3 tane embriyoda gayet iyi dediler neden bu şekilde oluyor.. anlam veremiyorum ve halen keşke diyorum 1 tanesini transfer ettirip şansımı deneseydim.. böyle yeni yeni hikayeler okudukça düşünmeden alamıyorum kendimi...

Allah kabul etsin canım, bir bir hamiş olalım inşallah, ben de planlıyorum bunu yapmayı. önüzmüdeki hafta inşallah
Ya aslında ben de meryem suresine başlamak istiyorum ama 41 gün aralıksız okumak gerekiyormuş. Regl döneminde kime okutsam diye düşünmekten erteliyorum hep.

amin canım, hep birlikte bir patlama yapsak birlikte hamile kalsak
inşallah Allahım duysun sesimizi inşallah sokaklarda o kadar mutsuz çocuk varken Allahım bazen diyorum ben çok iyi bir anne olurum mutlu olur evladım bizde ama Allahın bildiği vardır. Çok büyük yaradan ne gelirse ondan...

Ya aslında ben de meryem suresine başlamak istiyorum ama 41 gün aralıksız okumak gerekiyormuş. Regl döneminde kime okutsam diye düşünmekten erteliyorum hep.[/QUOT
ben okurdum, ama şimdi söz vermeyeyim, konuşalım bunu... bu arada buradaki dua gruplarında galiba bu durumu da hallediyorlar. baktın mı hiç?

canım böyle şeyleri düşünme lütfen, biliyorum zor ama acaba doktorun laboratuvarı iyi diye mi bekletiyor... bekletmesinin vardır sebebi. ancak bir sonraki sefere böyle aklında kalmasın diye transfer ettir 3. gün embriyoyu o zaman. ama bu durumda ileride olabilecek düşük gibi şeyleri göze alman lazım. ok?

peki o zaman

ben okurdum, ama şimdi söz vermeyeyim, konuşalım bunu... bu arada buradaki dua gruplarında galiba bu durumu da hallediyorlar. baktın mı hiç?
Baktım da tilavet secdesi hep gözümde büyüyordu. Dün bir arkadaş aradı ( kk dan tanıştığım, farklı topikten biri ) bu sureyi 19 gündür okuyormuş ve dün gebe olduğunu öğrenmiş. O yüzden aramış beni. Bu sureye başla diye. Ben de tilavet secdesi gözümde büyüyor dedim. Hiçbirşey yok , 1 dakika bile sürmeyen bir secde işlemi dedi. Surenin ortasında secdeyi yapmaya da gerek yokmuş, bitiminde de yapılabiliyormuş. Ben de tatil sonrasındaki regl bitimi başlarım inşallah

bunu da not ettim, galiba üşengeçlikte en başı çekerim, sen yine iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…