- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.461
Ben de şubat ayındaki ilk opu dan sonra regl günlerim her ay 3-4 gün erkene kayıyor. yaklaşık 3 aydır aynı durum devam ediyor. Önceden 28 günde bir olurdu, şaşmazdı hiç. Şimdi alt üstü oldu. Günleri tahmin edemiyorum bile. Acaba menapoz mu başlıyor diye de düşünmüyor değilim ...kızlar opudan sonra reglem 3-4 gün erken geldi aranızda o şekilde olan var mı nedense şaşmazdı hiç... ağrımda fazla gibi... inşallah kalıcı olmaz şaşmalar..
Yok yav, opu'dan o, telaslanmaBen de şubat ayındaki ilk opu dan sonra regl günlerim her ay 3-4 gün erkene kayıyor. yaklaşık 3 aydır aynı durum devam ediyor. Önceden 28 günde bir olurdu, şaşmazdı hiç. Şimdi alt üstü oldu. Günleri tahmin edemiyorum bile. Acaba menapoz mu başlıyor diye de düşünmüyor değilim ...
inşallah öyle olmaz ama menapoz belirtisi o değil zaten erken olmak değil kısa sürmesi ben sadece düzen şaşar diye korkuyorum bende 28-29 günde bir olurum şimdi erken oldum beklediğimden neyse buna da şükür...Ben de şubat ayındaki ilk opu dan sonra regl günlerim her ay 3-4 gün erkene kayıyor. yaklaşık 3 aydır aynı durum devam ediyor. Önceden 28 günde bir olurdu, şaşmazdı hiç. Şimdi alt üstü oldu. Günleri tahmin edemiyorum bile. Acaba menapoz mu başlıyor diye de düşünmüyor değilim ...
Bazen Allah' a isyan etmemek elde değil. Biz bu uğurda nelere katlanıyoruz , yahu millet çatır çatır doğurup apartman boşluğuna, tuvalete, çöpe terk ediyor. Kuduruyorum bu haberleri okuyunca, duyunca. İnşallah sabrımız müjdelerle sonuçlanır da unuturuz tüm bu yaşadıklarımızı...Yok yav, opu'dan o, telaslanma
yok canımcığım korkma o menepoz belirtisi değil. Menepozda iki adet arası süre uzuyor. 2-3 aya çıkıyor.sonra 4-5 aya öylece bitiyor ama o da hemen değil tabi.Ben de şubat ayındaki ilk opu dan sonra regl günlerim her ay 3-4 gün erkene kayıyor. yaklaşık 3 aydır aynı durum devam ediyor. Önceden 28 günde bir olurdu, şaşmazdı hiç. Şimdi alt üstü oldu. Günleri tahmin edemiyorum bile. Acaba menapoz mu başlıyor diye de düşünmüyor değilim ...
Heeee iyiymiş yaa. Boşuna tırsıyormuşum desenizeyok canımcığım korkma o menepoz belirtisi değil. Menepozda iki adet arası süre uzuyor. 2-3 aya çıkıyor.sonra 4-5 aya öylece bitiyor ama o da hemen değil tabi.
ah ah ahhhh hiç sorma. Parçalayasım geliyor. İçimden bir ton küfür sallıyorum. a be biiiiiiiiiiiiip diyorum senin biiiiiiiiiiiiiiiip diyorum.Bazen Allah' a isyan etmemek elde değil. Biz bu uğurda nelere katlanıyoruz , yahu millet çatır çatır doğurup apartman boşluğuna, tuvalete, çöpe terk ediyor. Kuduruyorum bu haberleri okuyunca, duyunca. İnşallah sabrımız müjdelerle sonuçlanır da unuturuz tüm bu yaşadıklarımızı...
Evet bebişim tırsma sen. Maşallahımız var çok şükür.Heeee iyiymiş yaa. Boşuna tırsıyormuşum desenize
Bazen Allah' a isyan etmemek elde değil. Biz bu uğurda nelere katlanıyoruz , yahu millet çatır çatır doğurup apartman boşluğuna, tuvalete, çöpe terk ediyor. Kuduruyorum bu haberleri okuyunca, duyunca. İnşallah sabrımız müjdelerle sonuçlanır da unuturuz tüm bu yaşadıklarımızı...[/QUOTE
çok haklısın canım işte o anda insan maf oluyor seni çok iyi anlıyorum sırf bu yüzden haberlre bakmak istemiyorum günaha giriyorum yoksa...
Ağzına , yüregine sağlık arkadaşım inşallah duaların kabul olur .Günaydın hz.ibrahim forumunda paylasılan bir dua vardı ali imran suresi 154. Ayet persembe gunü sabah namazından sonra 27 kez okunuyor.hem kendime okudum hem sizlere isminizle tek tek dua ettim.yaa kızlar hadi iyisiniz.duayı, hangisi oldugunu görmeniz icin buraya ekleyecektim.fotograf kısmı bende uzun zamandır error veriyor ekleyemedim.belki siz ozelden yazarsınız duzeltirim.
Günaydın, neredesiniz yaa, sesiniz çıkmadı..Günaydın millet. Cümleten güzel bir Cuma günü olsun inşallah
Yeni gelebildim şirkete. Şemsiyem şirkette kalmıştı, evde yedek de yoktu. Yağmurdan k.çıma kadar ıslandım. Gelince de kurulanma çabası derken, ahanda bu saat olduGünaydın, neredesiniz yaa, sesiniz çıkmadı..
Yağmurlu ve kapalı bir İstanbul hesapta yaz sabahı, di mi? Zaten sana demedim, sesi çıkmayan diğer arkadaşlara dedimYeni gelebildim şirkete. Şemsiyem şirkette kalmıştı, evde yedek de yoktu. Yağmurdan k.çıma kadar ıslandım. Gelince de kurulanma çabası derken, ahanda bu saat oldu
hesap verdim tamam mıdır BaşgannnYağmurlu ve kapalı bir İstanbul hesapta yaz sabahı, di mi? Zaten sana demedim, sesi çıkmayan diğer arkadaşlara dedim
Tamam, çekilebilirsin Rıfkıhesap verdim tamam mıdır Başgannn
Kolay gelsin canımhayırlı cumalar gençler, ben de giremedim dünden beri bir yoğunluk, dün akşam bir iftar vardı iş dolayısıyla, şimdi de ne yazık ki bir bakıp çıkacağım... herkes iyidir inşallah, öperim hepinizi... sevgiler, saygılar
günaydın:))))Günaydın millet. Cümleten güzel bir Cuma günü olsun inşallah
ayy yağmur mu yağıyor. Çok severim. Bugün son iş günün mü? tatil ne zaman başlıyor?Yeni gelebildim şirkete. Şemsiyem şirkette kalmıştı, evde yedek de yoktu. Yağmurdan k.çıma kadar ıslandım. Gelince de kurulanma çabası derken, ahanda bu saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?