Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar opudan sonra reglem 3-4 gün erken geldi aranızda o şekilde olan var mı nedense şaşmazdı hiç... ağrımda fazla gibi... inşallah kalıcı olmaz şaşmalar..
Ben de şubat ayındaki ilk opu dan sonra regl günlerim her ay 3-4 gün erkene kayıyor. yaklaşık 3 aydır aynı durum devam ediyor. Önceden 28 günde bir olurdu, şaşmazdı hiç. Şimdi alt üstü oldu. Günleri tahmin edemiyorum bile. Acaba menapoz mu başlıyor diye de düşünmüyor değilim ...

Yok yav, opu'dan o, telaslanma

inşallah öyle olmaz ama menapoz belirtisi o değil zaten erken olmak değil kısa sürmesi ben sadece düzen şaşar diye korkuyorum bende 28-29 günde bir olurum şimdi erken oldum beklediğimden neyse buna da şükür...

Yok yav, opu'dan o, telaslanma
Bazen Allah' a isyan etmemek elde değil. Biz bu uğurda nelere katlanıyoruz , yahu millet çatır çatır doğurup apartman boşluğuna, tuvalete, çöpe terk ediyor. Kuduruyorum bu haberleri okuyunca, duyunca. İnşallah sabrımız müjdelerle sonuçlanır da unuturuz tüm bu yaşadıklarımızı...

yok canımcığım korkma o menepoz belirtisi değil. Menepozda iki adet arası süre uzuyor. 2-3 aya çıkıyor.sonra 4-5 aya öylece bitiyor ama o da hemen değil tabi.

ah ah ahhhh hiç sorma. Parçalayasım geliyor. İçimden bir ton küfür sallıyorum. a be biiiiiiiiiiiiip diyorum senin biiiiiiiiiiiiiiiip diyorum.

Ağzına , yüregine sağlık arkadaşım inşallah duaların kabul olur .

Yeni gelebildim şirkete. Şemsiyem şirkette kalmıştı, evde yedek de yoktu. Yağmurdan k.çıma kadar ıslandım. Gelince de kurulanma çabası derken, ahanda bu saat oldu
Yağmurlu ve kapalı bir İstanbul hesapta yaz sabahı, di mi? Zaten sana demedim, sesi çıkmayan diğer arkadaşlara dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…