- Konu Sahibi akideciknane
- #58.201
45 yaşımda g,tt,m doktoruma çocuk sana annane mi diyecek benim de tek çocuğum var napcan cocugu dedi kovaladı beni. sonra bir doktora gittim amh 0.01 çıktı. yakında manapoza girersin dedi iki yıl oldu girmedim.
bi yaştan sonra hamile kalabilmek gerçekten çok zor ki daha genç yaştakiler bile artık okadar zor hamile kalıyor ki doktorlar bazen tabloya bakıp helede 1 tane çocugun varsa boşuna uğraşma diyebiliyor sonuçta tüp bebek gerçekten çok yıpratıcı hem maddi hemde manevi anlamda yoksa doktorların çoğu hastalara para gözüyle bakıp yapalım deneyelim diyebiliyor sen kaç kere deneyeceksin birsürü paralar dökeceksin olmayacak birde yıpranacaksın ama bence doktorların karşısındaki insanın psikolojisinide düşünmesi gerekiyor bunu daha yumuşak üslupla söyleyebilir. yinede kararı verecek olan sensin denemek istiyorsan buna kimse karışamaz
bir televizyon programında tüp bebekte gerçekten uzman bir doktor şunları söylemişti yumurta bitmesi menapozdan öncedir yumurta bittiginde normal kadın adet görüyor devam ediyor olabilir genelde yumurta bitme yaşıda 45-46 felandır bazı kadınlarda daha erkende olabiliyor ki yumurtanın olması bunun kaliteli oldugu anlamınada gelmez
sonuç itibariyle öyle olsa herkes tüp bebek yaptırdıgında ilk denemede tutması lazım birde bence bu işler birazda Allahın nasip etmesiyle alakalı bi bakıyoruz 45-46 yaşında hamile kalan kadınlar var ama ondan daha genç olupta hiç hamile kalamayanda