bilmiyorum herşeyiyle üzücü bir konu...olanlar seviniyor olamayanlar üzülüyor.sadece şans diyemem.41 yaşında başladığım biesteron (günde 3 aynı anda), melatonin ve Quenzum Q10 un rezervin hızla azalması ve kaliteye etkisi olmuş demek.bir de 2 doktorum bana moral olsun diye söyledikleri ikisinin ayrı ayrı 1 hastası 43 yaşında hamileydi.(kızlardan birinin 2. tüp tedavisi, diğeri genetikten sağlıklı gelenle ) bana müthiş moral olmuştu ve burada çok iyi bir arkadaşımız 43. doğum gününe hamile müjdesiyle girmişti (genetikten sağlıklı gelen embriyosu ve 4-5 deneme sonrasında)
bende pek başka haber hatırlamıyorum
canım, çocuk isteği bende de hep vardı.ama kısmet olmadı.en son 40 yaşında, bu işin bir vakti saati olduğu, hayatta sonsuzluk olmadığını anladığımda çocuğum olmasını çok istediğimi anladım. yaş ile ilgili bir durum çocuk isteği yaşla birlikte bende de arttı.
hele şu annelerimizin aman napıcan otur demeleri çok yanlış.herkesi fikrinde özgür bıraksalar ve aslında" aman napıcan otur işte evinde" denmese daha iyi olurmuş.
bu yaşta evlilik bile benim için gençlerin tadında değil bu yaşa kadar bekleyip aslında beyaz atlı prensin çoktan bu diyarlardan gitmiş olduğunu boşa beklediğini anlamak da ayrıca bir ironi

inşallah seni biraz güldürmüşümdür. gönlünce olsun inşallah canım, asla bebeksiz bir yaşam değil gönlünden ne geçiyor bunu iyice tartmanı hayallerinin peşinden koşmanı diliyorum :))