40 yaş üzeri diye bana havuz yöntemi denilmişti.Allahtanda öyle olmuş ben ilk negatifimde kk.dan öğrendim havuz yöntemi varmıs başka seyler.
@sucklingpigs de bir sekilde havuz olmustu.
Bence işin birinci olmazsa olmazi havuz yöntemi.benimde sizin gibi 4 yumurta toplaniyordu 3 kerede 12 yumurta ediyor ve 4 adet 5. Gün embriyosu cıkardım .Alemi cihan olsan 42 43 yasta sayı bu olur.o yüzden 42 43 yasta havuz olmazsa olmaz.ben kac ay bekleyipte tekrar tedaviye baslicakmışım.
doktorumdan çok memnundum çünkü benim düşundüğüm hız vardı.kendisi de cok başarılı bir doktordu labta birlesti ve vitaminler ari sütleri.
Bir kiz arkadaşımın 4. Ve 5. Tedavi bahceciydi ve 4. Su negatif olunca 1 yil tesavi düşünmedi korktu vs.
1 yıl sonra 5. Tedavide 1 opuda 2 ngs li sağlıklı embriyoyu buldu ona havuz yapilmayacak tabi.hatta isin ilginci 4 tedavisi negatifdi ve az yumurtası cıkiyordu.arkadaşım arı sütünü 6 ay kullanınca sonuç tek opuda 2 ngs.li embriyo dolayisiyla ikiz brbegi oldu.bu mucize mi ben arkadaşımı taniyorum mucize Allah verecekse birgün gelir verirmiş yine de yumurtası kaliteliydi demek.40 yas üzerinde yumurta enerjisi denen sey bizde eksik ve hücre yenileyicilerle sonuc degisiyor.önce yumurta iyilestirilmeliymiş burayı okuyan yeni tedaviye başlayacaklara ciddi tavsiyem