- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
- #71.561
Dogal mi oldu yoksa tup bebek yumurtalarina mi faydasi oldu acabateşekkür ederim B Biscolataamm cıımm fayda görmen ne güzel.benim çooook sorunlu arkadaşım arı sütünden sonra hamile kaldı.sorunu şu 6. 7. tüp bebek tedavisiydi.bakalım hamileliliği baya ilerledi ama sağlıkla bebeği doğsun baya bir mucize oldu onun ki![]()
seninde evladın sağlıkla gelsin inş.![]()
Ben de bir suredir kullaniyorum ham arisutu taze polen ve damla propolis ,,
Sunu soyleyebilirimki ,kadindgm.acisindan bunlari kullanip gittigim bir duz dr yumurtalariniz var suan gayet iyi yasa gore ne kullandiniz demisti, o donem arisutu yanisira omepa ve bir kutu gunde tek inofolic combi kullanmistim (inofolic icin; bunu lutfen baz almayin dr kontrolunde alinmasi gerekirmis ben oyle yapmamistim)
Kullandiklarima oylesine almayin ( hap icin) ama iyi olmus demisti:)
Arisutunu ise ben de hastalarima onermeliyim duruyor demisti
Rahim tarafina hangi ne nekadar etki etti bilmiyorum ama ozellikle propolis icin, ben normalde esen yelden nem kapar direkt bronsit olurum, bundan sonra masallah cok sukur grip bile olmadim annem de sasiriyor burnuk hic durmaz cunku..
Son bir bilgi faydasi olursa diye,
Tiroid hasimatosu olanlar icin , endokrine ayrica kontrol oluyorum bir gittigimde arisutu aliyorum ac karina, tiroid hapim da ac karina sabah , sorun olur mu sormustum, net sekilde etkisini alir lutfen ama lutfen bu tur seyleri en az 4 saat mesafeli alinki ilacin tesirini de yok etmeyin hormon duzeniniz bozulmasin demisti. O zamandan sonra sabah ilaci mi , yatmadan yine ac karina ise aristumu alir oldum oyle arali duzenliyorum