40ından sonra korunmayip hamile kalan varmi

clashik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
259
77
27 gun once 24 haftalik bebegimi oglumu herseyimi kaybettim acisi cok agir suan sadece yeni bi bebekle oglumun yerine koyabilecegim kendimi kandircagim bi erkek bebekle daha kendimi toparlayabilecegimi dusunuyorum sanki hic gitmemis beni birakmamis gibi benim gibi olup 40indan sonra korunmayip hamile kalan varmi cok merak ediyorum

başın sağolsun.allah sabır versin .sıkıntı problem neydi bilmiyorum ama istersen biraz hem psikolojik hemde fiziksel bi iyileşme dönemi ayır kendine.inan hepimizin durumu böyle.

Öncelikle basin sagolsun canim inseallab sefatcin olur bende bebegimi 8 ay önce 35.haftalikken kaybettim 7 saat yasadi annesini birakip melek oldu bebegim cok uzuldum bu acinin inanki tarifi yok ama insanoglu nelere alismiyorki rabbim dagina gore kar verirmis neleri var sukur bunada diyorum.bende kaybettigimde lohusalik bitsin hemen istiyorum diyordum sonra dedimki biraz zaman gecsin az zaman gecsin dedik sonra dedikki hadi bi genetik yapalim araştırmaya gidelim derken 8 aya gircez nerdeyse ama pskilojik olarak bu zaman iyi geldi az bekle derim

Iyi dileklerin icin cok sagol cok tesekkur ederim canim seninde basin sagolsun Allahim insallah bizlere saglikli bebekler nasip eder suan acim o kadar cok ki canim belki haklisin ama bunu bile dusunemiyorum isyan etmiyorum hayirlisiymis demekki diyorum ama bir turlu kabullenemiyorum sanki tekrar hamile kalirsam kendimi kandircam guc bulcam gibi geliyo psikolojik olarak hazirmiyim onuda bilmiyorum karisik duygular icinde bunalimdayim

Canim senjn duygularini cok iyi anliyorum aynisinu bende yasadimm :KK43: hatta nerdeyse lohusalikta çocuk yapcaktim o denli ellerim bos kalinca ama benden kotu durumda olanları dusununce hic olmayan da var sukur bizim oluo diyorum oyle mutlu oluyordum vee hamile gormeye hamile haberleri almayi kaldiramiyordum tabiki kiskanclik deil ama ne bilim insan bi kotu oluo herkes dio seni cok iyi anliyorum nasil anlicakki evlat acisimi yasamis bide cenazeden sora eve gelenler yok mutfak dolabina bakar eve bakar aaa ne guzelmis die.inan hepsine bi defol git diyesim geldi.ben neyin derdindeyim onlar neyin derdinler beni sen düşün

Canim senjn duygularini cok iyi anliyorum aynisinu bende yasadimm :KK43: hatta nerdeyse lohusalikta çocuk yapcaktim o denli ellerim bos kalinca ama benden kotu durumda olanları dusununce hic olmayan da var sukur bizim oluo diyorum oyle mutlu oluyordum vee hamile gormeye hamile haberleri almayi kaldiramiyordum tabiki kiskanclik deil ama ne bilim insan bi kotu oluo herkes dio seni cok iyi anliyorum nasil anlicakki evlat acisimi yasamis bide cenazeden sora eve gelenler yok mutfak dolabina bakar eve bakar aaa ne guzelmis die.inan hepsine bi defol git diyesim geldi.ben neyin derdindeyim onlar neyin derdinler beni sen düşün
Ayni seyleri hissediyoruz canim elimden gelse simdi hamile kalmaya ugrascam o kadar cok istiyorum su aralar en nefret ettigim soz anliyorum seni hic kimse anlamiyo herkes aman gormedin yasamadin bisey bi daha olur diye dusunuo ne hamile gormeye ne bebek gormeye dayanamiyorum kiskanclik degil ama ne oldugunu bende bilmiyorum ne zaman gececek bu aci bilmiyorum hamile degilken bile bebek magazalarini gezerdim simdi onunden gecmeye tahammulum yok

Ben varim.41 de hamile kaldim.fakat 6 aylik karnimda bebegimi kaybettim.6 ay korundum.6 ay bebek icin bekledim 6. Ay hamile kaldim.bu ocakta.ve 2 aylik kaybettim.ve6 ay oldu hala hamile kalamadim.rabbim yardimcin olsun.

Amin canim Allahim seninde yardimcin olsun Allahim saglikli bebekler nasip etsin tekrardan hatirlatmak gibi olmuycaksa canim neden kaybettin bebeklerini kan pihtilasmasindan falan öturumu

Ben varim.41 de hamile kaldim.fakat 6 aylik karnimda bebegimi kaybettim.6 ay korundum.6 ay bebek icin bekledim 6. Ay hamile kaldim.bu ocakta.ve 2 aylik kaybettim.ve6 ay oldu hala hamile kalamadim.rabbim yardimcin olsun.
Amin canim Allahim seninde yardimcin olsun Allahim saglikli bebekler nasip etsintekrardan hatirlatmak gibi olmuycaksa canim neden kaybettin bebeklerini kanpihtilasmasindan falan öturumu

Canım drm demistiki lohusalik haric 2 ay korun dedi rahim toplansin dedi sora yaparsin demisti senin dr.un ne dedi ?rahimin toplanmasi.yonunden iyi olur bide senin psikoljin o zamana daha iyi olur Allahin izniyle necizane tavsiyem

Canım drm demistiki lohusalik haric 2 ay korun dedi rahim toplansin dedi sora yaparsin demisti senin dr.un ne dedi ?rahimin toplanmasi.yonunden iyi olur bide senin psikoljin o zamana daha iyi olur Allahin izniyle necizane tavsiyem
Aynen canim banada 2 ay dedi ama o kadar uzun gelioki simdi bana

Amin canim Allahim seninde yardimcin olsun Allahim saglikli bebekler nasip etsintekrardan hatirlatmak gibi olmuycaksa canim neden kaybettin bebeklerini kanpihtilasmasindan falan öturumu
Benim bebekte rahatsizlik vardi ve kan pihtilasmasi da vardi.rabbim verirse cok arzuluyorum ve bekliyorum.vazgecmis degilim.ikinci gebelikte ise ani korku yasadim araba carpacakti bana.son anda durdu.ben de simdi dusmezse bu bebek hic dusmez dedim.aksaminda da dusen agir bir seyi havada yakalayip kaldirdim.hamile oldugumu unutarak.yani sebep ne bilemiyorum.hemen akabinde kanamam oldu.pebekpatolojiye gitti temizdi.yani bir sebebi yoktu.

Benim bebekte rahatsizlik vardi ve kan pihtilasmasi da vardi.rabbim verirse cok arzuluyorum ve bekliyorum.vazgecmis degilim.ikinci gebelikte ise ani korku yasadim araba carpacakti bana.son anda durdu.ben de simdi dusmezse bu bebek hic dusmez dedim.aksaminda da dusen agir bir seyi havada yakalayip kaldirdim.hamile oldugumu unutarak.yani sebep ne bilemiyorum.hemen akabinde kanamam oldu.pebekpatolojiye gitti temizdi.yani bir sebebi yoktu.
Benimde bebegimin kalbinin sol tarafi sah damari olusmamisti yasama ihtimali yok dediler kac doktora profa gittim 24. Haftafa sonlandirildi bende o kadar cok istiyorumki bi yandan da cok korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan

Benimde bebegimin kalbinin sol tarafi sah damari olusmamisti yasama ihtimali yok dediler kac doktora profa gittim 24. Haftafa sonlandirildi bende o kadar cok istiyorumki bi yandan da cok korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan
Ben de senin gibi düşündüm.2 gebeliğin nazil olur.yasimda var diye.hamile kalinca korkudan alttan bile muayene olamadim.titremekten.bu da ölecek yasamiyacak diye.aslında herşey olacagina variyor.daha beteriyle Rabbim sinamasin

27 gun once 24 haftalik bebegimi oglumu herseyimi kaybettim acisi cok agir suan sadece yeni bi bebekle oglumun yerine koyabilecegim kendimi kandircagim bi erkek bebekle daha kendimi toparlayabilecegimi dusunuyorum sanki hic gitmemis beni birakmamis gibi benim gibi olup 40indan sonra korunmayip hamile kalan varmi cok merak ediyorum
arkadaşımın annesi 42 yaşında kalmıştı hamile inş bir bebeğiniz olur

bende bebegımı erken dogumla kaybettım tam bır ay oldu bende tekrar hamıle kalmayı cok ıstıyorum ama aynı seylerı yasamaktan da cok korkuyorum dogumdan sonra basladm vıtamınlere hamılelıge hazırlık yapıyorum ınsallah en kısa zamanda saglıklıbı hamılelıkle bebgımı alırım kucagıma bana tek tesellı o olcakmıs gıbı gelıyo

nasıl oldun canım bebıs varmı?

nasıl oldun canım bebıs varmı?
Yok canim malesef .. ben kirkimdan sonra doktora gittim bakti toparlanmis rahim korunmayabilirsin dedi ama bu gecen ay basladik bu ay olmadi o kadar cok istiyorumki cok stres sikinti yapiorum kendime insallah Allahim bize saglikli bebekler nasip eder... sen kac aylikken neden kaybettin bebegini canim

X