45 günlük bebegimle bosaniyorum haklarim nedir :(

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
Evliligimi kurtarmak icin cok ugrastim ne k.valide ne rahat birakmadi. Esime bakarim dedim evle hic ilgilenmedi igrenc bi hamilelik gecirdim birtek gun huzurlu mutlu olduğumu hatirlamiyorum. Oglum dogdu degisen hicbi sey olmadı cok merhametsiz bi adam hic yardim etmedi hic ilgilenmedi acmiyiz tokmuyuz eve para birakmaz. hep annem baktı bana eve ne var ne yok doldurdu.esim avukat ama ev kirasini bir yildir odemedi simdi tahliye davasi acilmisti her an bosaltilabilirmis babamlara siginamiyorum babam kanser ev kucuk erkek kardesim de var. bana nafaka vermiycekmis baska avukata gitme rezil etme beni uzlasalim yoksa seni mahvederim diyo. Araba benım ustume arabayi istiyo ya da bilezikleri ver diyo. Ben yeni bi eve gecince kirami vercekmis ki kendi evini odemeyen benim evimi hic odemez. Canim cok sikkin el kadar yavruma baktikca icim parcalaniyo bissuru hakaret iftora etti bugun. Seytan diyo diret bi yandan da uzatma kurtul diyorum ama amaci beni bitirip biktirip hicbi sey vermeden basindan atmak bu cok asikar. Yarin yuzyuze bakcaz iyi bosan benden diyo haklarim neler ki. avukat olduundan beni kucuk gorup konuyu kapatmaya calisiyo baska avukat her seyimi alır kucuk yerdeyiz rezalet cikarma diyo delircem

eşiniz çalışıyor olarak göründüğü halde nafaka vermemek gibi bir durum söz konusu olamaz diye biliyorum.siz ev hanımı mısınız? çalışmadığı halde kira ödeyecek bir de tehdit edecek,sakın vazgeçmeyin ve bir an önce kurtulun bu adamdan.allahım ona vicdan size sabır versin,bebeğinize de sağlık.

Evliligimi kurtarmak icin cok ugrastim ne k.valide ne rahat birakmadi. Esime bakarim dedim evle hic ilgilenmedi igrenc bi hamilelik gecirdim birtek gun huzurlu mutlu olduğumu hatirlamiyorum. Oglum dogdu degisen hicbi sey olmadı cok merhametsiz bi adam hic yardim etmedi hic ilgilenmedi acmiyiz tokmuyuz eve para birakmaz. hep annem baktı bana eve ne var ne yok doldurdu.esim avukat ama ev kirasini bir yildir odemedi simdi tahliye davasi acilmisti her an bosaltilabilirmis babamlara siginamiyorum babam kanser ev kucuk erkek kardesim de var. bana nafaka vermiycekmis baska avukata gitme rezil etme beni uzlasalim yoksa seni mahvederim diyo. Araba benım ustume arabayi istiyo ya da bilezikleri ver diyo. Ben yeni bi eve gecince kirami vercekmis ki kendi evini odemeyen benim evimi hic odemez. Canim cok sikkin el kadar yavruma baktikca icim parcalaniyo bissuru hakaret iftora etti bugun. Seytan diyo diret bi yandan da uzatma kurtul diyorum ama amaci beni bitirip biktirip hicbi sey vermeden basindan atmak bu cok asikar. Yarin yuzyuze bakcaz iyi bosan benden diyo haklarim neler ki. avukat olduundan beni kucuk gorup konuyu kapatmaya calisiyo baska avukat her seyimi alır kucuk yerdeyiz rezalet cikarma diyo delircem
baska avukata gıdın haklarınızz cok bunu bıldıgınden tehtıt edıyor zaten

eşiniz çalışıyor olarak göründüğü halde nafaka vermemek gibi bir durum söz konusu olamye biliyorum.siz ev hanımı mısınız? çalışmadığı halde kira ödeyecek bir de tehdit edecek,sakın vazgeçmeyin ve bir an önce kurtulun bu adamdan.allahım ona vicdan size sabır versin,bebeğinize de sağlık.
Esim avukat calisiyo ofisi var. ben calismiyorum git calis benim param yok sana verecek diyo. Evdeki yatak odasiyla tvyi vercekmis bana diger esyalari zaten ailem aldi hersey benim. Arabayi da bileziklerimle aldi zaten

ulca, post: 41999034, member: 124816"]Nafaka ve tazminat alırsınız. Altınlarda sizin.Arabayı evlendikten sonra aldiysaniz %50 eşinin %50 sizin.[/QUOTE]
Bileziklerimin cogu arabaya gitti yine de bana bileziklerimi odemek zorinda mi resimlerle kanitlarim hepsini

Esim avukat calisiyo ofisi var. ben calismiyorum git calis benim param yok sana verecek diyo. Evdeki yatak odasiyla tvyi vercekmis bana diger esyalari zaten ailem aldi hersey benim. Arabayi da bileziklerimle aldi zaten
avukat tutup hakkınızı arayın,tehditlerine pabuç bırakmayın ve asla hiçbir şeyinizi vermeyin avukatla görüşmeden.konuda bilgili olduğu için kandırmaya çalışacaktır,asla inanmayın.

Evet cocuk bende kendim ve cocuk icin nafaka arabanin yarisi bilezikler bi de imam nikahi sirasinda bana 101 gram altin sozu var kagittla imzali sahitli onu da alabilir miyim

avukat tutup hakkınızı arayın,tehditlerine pabuç bırakmayın ve asla hiçbir şeyinizi vermeyin avukatla görüşmeden.konuda bilgili olduğu için kandırmaya çalışacaktır,asla inanmayın.
Guya iyi gecinelim diye rezalet cikarma diye beni anlasmali bosanmaya zorluyo arabayi bi dagda yakarim sana da bana da yaramaz dedi ona vermezsem.

ulca, post: 41999034, member: 124816"]Nafaka ve tazminat alırsınız. Altınlarda sizin.Arabayı evlendikten sonra aldiysaniz %50 eşinin %50 sizin.
Bileziklerimin cogu arabaya gitti yine de bana bileziklerimi odemek zorinda mi resimlerle kanitlarim hepsini[/QUOTE]
Evet alırsınız.

Evet cocuk bende kendim ve cocuk icin nafaka arabanin yarisi bilezikler bi de imam nikahi sirasinda bana 101 gram altin sozu var kagittla imzali sahitli onu da alabilir miyim
Mehir mi oluyor ona birsey diyemem.ama arabanın yarısı ve altınlar sizin.Ayrıca tazminat ve nafaka hakkına sahipsiniz.

Ne korkuyorsun git iyi bir avukat bul. Hem rezil olsun yipransın, hem çatır çatır al haklarını.
Şu meslek beğenmeyen senden üstün olsun diye sorun çıkaran analar okusun bunları.
Al işte herif avukat evine bakmaktan aciz.

Allah yardımcin olsun arkadasim.
Sen cesur ol bak o nasıl tirsiyor.

Çok hakkınız var.Nafaka almak en önde geliyor.Ama sanırım eşinizin anlaşmalıdan kastı nafakadan bile feragat ettiğinizi belirten bi yazıya imza filan.Kiranızı ödemez bencede,onun yerine ''kiramı ödemek yerine nafaka ver'' diyin.Kanunen nafaka verme zorunluluğu olucağı için kira gibi ödememezlik yapamaz.Bu da sizin kârınıza olur diye düşünüyorum.Umarım boşanınca calısabilicek bi mesleğiniz vardır.Yoksada iş bulunur gerçi.Hakkınızda hayırlısı olsun.... Ve eklemek istiyorum eğer ''sizi mahfederim'' den kastınin ne olduğunu az çok kestirebiliyorsanız ve aslında çokta büyük zarara uğratmicaksa ki küçük biyer olduğunuzu söylüyosunuz ve eşiniz avukat,herhangi ailevi bi rezillik ençok onun hayatını bitiriceğinden pek mahfedebilme eylemine girişmeye cesaret edebiliceğinide sanmıyorum.Ekmek yediği meslek prestij işi.Kaybederse biter ve oda bunu biliyodur.O yüzden bunları düşünerek ben yinede bir avukata gitmenizi tavsiye ederim.Bu en doğrusu olur ve en rahat bu şekilde boşanırsınız.Ve tabii boşandıktan sonrada en rahat bu şekilde yaşarsınız.

Tehdit mesajı vesaire atarsa mutlaka kaydedin mesajları.Kanıt olarak kullanabilirsiniz.Şiddet uygulayacak kadar düşmez umarım ama eğer şiddet görürseniz de darp raporu alın lütfen.Bunlar aklınızda bulunsun,elimizden başka şey gelmiyor maalesef.Allah yardımcınız olsun.:110:

Kıyamam sana ya ne zor bişey 45 günlük bebekle boşanma işleriyle uğraşmak.Sana koca olmayı becerememiş adam bebeğine nasıl babalık yapacak hiç bilemiyorum.Onun tehditlerine boyun eğme sakın hemen bir avukat bulup tüm haklarını öğren

X