- 23 Nisan 2012
- 214
- 47
Evliligimi kurtarmak icin cok ugrastim ne k.valide ne rahat birakmadi. Esime bakarim dedim evle hic ilgilenmedi igrenc bi hamilelik gecirdim birtek gun huzurlu mutlu olduğumu hatirlamiyorum. Oglum dogdu degisen hicbi sey olmadı cok merhametsiz bi adam hic yardim etmedi hic ilgilenmedi acmiyiz tokmuyuz eve para birakmaz. hep annem baktı bana eve ne var ne yok doldurdu.esim avukat ama ev kirasini bir yildir odemedi simdi tahliye davasi acilmisti her an bosaltilabilirmis babamlara siginamiyorum babam kanser ev kucuk erkek kardesim de var. bana nafaka vermiycekmis baska avukata gitme rezil etme beni uzlasalim yoksa seni mahvederim diyo. Araba benım ustume arabayi istiyo ya da bilezikleri ver diyo. Ben yeni bi eve gecince kirami vercekmis ki kendi evini odemeyen benim evimi hic odemez. Canim cok sikkin el kadar yavruma baktikca icim parcalaniyo bissuru hakaret iftora etti bugun. Seytan diyo diret bi yandan da uzatma kurtul diyorum ama amaci beni bitirip biktirip hicbi sey vermeden basindan atmak bu cok asikar. Yarin yuzyuze bakcaz iyi bosan benden diyo haklarim neler ki. avukat olduundan beni kucuk gorup konuyu kapatmaya calisiyo baska avukat her seyimi alır kucuk yerdeyiz rezalet cikarma diyo delircem