Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ilk denemenizmiydi? Ben Istanbul'da Sisli Memorial'da yaptirmayi dusunuyorum. Eylul veya Ekim gibi. Kasim da zaten 46 olacagim.araştırmalarıma göre bizim yaş grubunda başarı oranı % 5 ben ankara memorialde yaptırdım, üç yumurta oluştu ikisini aldılar birini unutmuşlar iki saat sonra almaya çalıştılar zananı geçtiği için olmadı iki yumurta döllendi transfer edildi.
Merhaba,
Benim yasim 44. 40 yasimda evlendim. Evlenir evlenmez hemen tup bebek denemek icin doktora gitdim. Doktor bana erken menapozdasin dedi, o gunden sonra hayatim, yasama enerjim, bakis acim hersey ama hersey degisti.
Ben bu teshisi reddettim kendimce. Annem 56-57 de menapoza girmis 9 cocuk dogurmus, kiz kardeslerimin hepsinin cocugu oldugu icin kendime konduramadim ( psikolojik olarak normaalmis, her kadin ayni seyleri hisssedermis). Ayrica yazilan menapozlu kadin belirtilerinin hic biri bende yoktu.
Bi sure çin ilaclari kullandim ve akupunktur yaptim. Normale dondum gibi ama sonra biraktim.Sonra Istanbul Tup Bebek merkezine gittim, Aret Kamar ile gorustum sansimin olmadigini soyledi. (doktor iyiydi ama hastaneyi hic begenmedim, hastane yonetimi cok kotu ),. Bu arada regl donemlerimin arasi cok uzadi. Evet ben menapozdaydim, belirtilerini de gormeye basladim.
Arkadaslar soyleyebilirmisiniz hayati kuyrugundan yakalamis biri olarak ne yapmaliyim? Isin kotusu hemen hergun sosyal medyada benim yas grubumun bebekleri oldugunu goruyorum inadina sanki, onlar adina cok seviniyorum tabi ki. Allah onlara evlatlariyla cok guzel omuter nasip eylesin.
Sonuc olarak olmayacak degilmi benim bebegim? Benim yasadiklarimi yasayan varmidir ? Ne yapmaliyim sizce ne dersiniz ?
Sevgiler
Cok tesekkur ederim. Ben Sisli Memorial'da denemeye karar verdim.Bende 41 yaşına geldim. Daha önce 30 yaşımda bir kızım oldu o'da tüpbebek..Bu yaşımızda ikinci çocuk için tedavi olmaya karar verdim ve Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a gittim. Araştırmalarım beni ona yönlendirmişti..Çok uzatmak istemiyorum. Tüm tahlillerimi filmlerimi yaptırdı ve her şey yolunda olduğunu söyleyerek tedaviye başladım. İlk defa da tuttu.Şu an 7 aylık hamileyim. Dr'um harika birisidir..Belki görüşmek fikir almak isterseniz diye yazmak istedim :)
Tebrik ederim, hayirli olsun.Cok tesekkur ederim. Ben Sisli Memorial'da denemeye karar verdim.