- 13 Temmuz 2016
- 1.276
- 2.303
- Konu Sahibi pisi pisi kopatim
Slm kizlar
slm canim bizim kadrolu sismanlar zayiflamaya karar vermis. sende durumlar nasilSlm kizlar
Aşkolsun ama şişman mıyız biz birazcuk etli butluuuz o kadarslm canim bizim kadrolu sismanlar zayiflamaya karar vermis. sende durumlar nasil![]()
Ben mezun olduğum kilonun yarım kilo aşağısı yukarısının arasında gidip geliyom bugun tartıldım 63 kiloyumslm canim bizim kadrolu sismanlar zayiflamaya karar vermis. sende durumlar nasil![]()
Ay darısı başımıza o kiloları bi göreyim bidaha almak mı aman amanBen mezun olduğum kilonun yarım kilo aşağısı yukarısının arasında gidip geliyom bugun tartıldım 63 kiloyum
Slm canımSlm kizlar
Afiyet olsun canımSelam millet
10.00
1.5 haş. Yumurta
2dilim haş patates
1dilim kaşar
14.00
Yarımşar portakal kivi1muz
1çb süt
20.00
Köz patlıcan zytin yağında
Salata
Tere otu
cacık
cok goze hitap eden bi yumurta olmusEki Görüntüle 2624200
Günaydın hatunlar
Insallah cnm❤Ay darısı başımıza o kiloları bi göreyim bidaha almak mı aman aman
Sgl cnm darisi başınaSlm canım
Mezun olmuşsun hayırlı olsun
Afiyet olsun canım
Krep ocok goze hitap eden bi yumurta olmus
InşallahSgl cnm darisi başına
Sen nasılsın bebişlerin nasil
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-03-2021
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 44 gün kaldı.
Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vajinal (normal) veya Sezaryan doğum, hangisi olursa olsun, C Vitamini, demir, çinko ve enerji, doğum sonrasında iyileşmenize yardımcı olacaktır. Kat kat giymeniz sizi normalde olduğundan daha sıcak hissettirir. Üçüncü trimesterda cinsel isteğinizde azalma olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)
selam canim iyiyim sen nasilsin :)pisi pisi kopatim slm canım nasılsın?