Merhaba arkadaşlar. 21 haftalık hamileyim ve 8 kilo almış görünüyorum tartımda Hipotiroidim vardı 1 senedir ilaç kullanıyordum hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim. boyum 1.66 ve 69-70 kilo ile başladım hamileliğe ve şu an 8 kilo aldım. Orantılı aldığım için ve karnım çok büyümediği için herkes kilo almamışsın diyor ama tartı öyle söylemiyor malesef Çok zor kilo verdiğim için üzülüyorum haliyle bir de daha önümde 19 hafta var korkuyorum. Dikkat ediyorum tatlı şekerli yemiyorum, spor yapıyorum ama işe yaramıyor. Geçen haftalarda tiroid değerlerim biraz oynamıştı onunla da alakalı olabilir dedi doktorum ve sağolsun yapı ile alakalı alacaksan da alırsın dedi beni biraz rahatlattı ama takıyorum biraz malesef
Benim durumuma benzer durumda olanlar ya da daha önceden yaşamış olanlar varsa tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de umudum bu haftalardan sonra bebeğin kilo alması. 6. aydan sonra benim gibi ilk 5 ayda alıp çok kilo almadan bitiren var mı acaba?
Benim durumuma benzer durumda olanlar ya da daha önceden yaşamış olanlar varsa tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de umudum bu haftalardan sonra bebeğin kilo alması. 6. aydan sonra benim gibi ilk 5 ayda alıp çok kilo almadan bitiren var mı acaba?