ben yıllar yılı kabızım kullanmadığımilaç yöntem kalmadı çareyi karbonhidratlı besinleri en azda tutmada buldumkırk yılda bir yerimpatatesi yada pirinç pilavını çok sevmeme rağmen bulgur pilavını 3,4kaşık yerim ekmekte öylesabah2dilim oda kahvaltıda 3 dilime çıkınca hemen arıza çıkartıyo bünyemarkadaşlar bu diyette kabızlık çekenlere magnezyum takviyesi öneririm, ben bir ara Atkins diyetini yapıyordum (bu diyete benzer, ama onda yağ da yenilebiliyor) ve acayip kabız olmuştum, zeytinyağı bile içmiştim ama fayda etmemişti, sonra protein ağırlıklı diyetleri araştırdığımda bu sorunun özellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını öğrendim ve kabızlığıma tek çözümü magnezyum takviyesi almakta buldum. Günde 1 adet 250 mglık tablet yediyordu bu sorunu yaşamamam için. Ayrıca ek bilgi ;
Magnezyum: Adet öncesi sendromunu hafifletir. Eksikliğinde yüksek tansiyon, kalbin düzensiz atması ve kabızlık görülür. Tüm yeşil sabzeler, kakao, badem, fıstık, susam, bulgur, baklagiller, kuru incir ve kayısıda bulunur.
Bu diyetin özellikle ilk haftasında yukarıdaki besinleri tüketemeyeceğimiz için size magnezyum desteği almanızı öneririm. Ben de bu diyete başlayınca kullanmayı düşünüyorum. Herkese başarılı diyetler a.s.
kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım.
hemen konuya gecıyım ben resmen 72de takılı kaldım ne 1gram asagıya ınıyo ne 1gram cıkıyo
ne önerırsınız bana yaaa hadııı bakalııım yardım edin bana noluyyy kaydirigubbakcemile3
3gündür böyle
ben yıllar yılı kabızım kullanmadığımilaç yöntem kalmadı çareyi karbonhidratlı besinleri en azda tutmada buldumkırk yılda bir yerimpatatesi yada pirinç pilavını çok sevmeme rağmen bulgur pilavını 3,4kaşık yerim ekmekte öylesabah2dilim oda kahvaltıda 3 dilime çıkınca hemen arıza çıkartıyo bünyem
ben bikaç gündür ceviz suyu içiyorum çok faydasını gördüm gerçekten
okadar doktora gittim bi taneside böyle bi kolaylık var proteinle beslenirsen olakilazım ola demedi tekrar bu dieti yapmaya karar verirsem mutlaka alıcam canımçok teşekkürler Şeniz
Canım hatırlayamadım kimdi umarım kabalık olarak algılamamışsındır.Ben bu şekilde düşünürdüm dün sabah dayanamadım tarıtlıdım o yüzden bugün tartılmadım çünkü şevkim kırılırdı artık cumartesi sabahına kadar tartılmayacağım ki ben her sabah tartılan tartı saplantılılardanımvalla bana yaptı ceviz suyu içiyorum limon sona yoğurt yinede başım iki gündürçatlıyo yarın tartı yüzümü iyice güldürmezse bırakıcam
oşahıs benimevet öle düşünürdümçünkühangi diete başlarsam başlim benim 800gr ile 1.2 kg arası ilk gün gider bunda 1.8gidince tamam dedim bu işe yarıycak en az yarım yarım gider 1 gitmesede öle olmadı geçi konu sahibemiz kızıcak bana sanki dietemi uydun die :1ninca: uymadığım için 500 gider diyodum uysaydım o 300 gr gördüğümdakka bırakmıştım dieti yerimseniben
canım benimde sabah aç karnına kilomla öğlenki yada akşamki kilom arasında 2-3 kilo oynuyo herkeste oynar takma kafana sabah düzelir
yoğurtlu limon benide düşündürdü tadı yaniama bu sabah bayıla bayıla yedim valla kaydirigubbakcemile3
Kutlarım canım darısı başımızaselam kislar dun vakit bulup yazamadim
bende diyeti biraktim
istediim kiloma geldim suan dijitalde 59 geliyorum diger tarilarda 57
daha fazla vermek istemiyorum elbiselerim dusuyor benden solgun bir yuzum olsun istemiyorum
ben gecen carsamba baslamistim iki gundur biraktim
62.5 la basladim yaklasik 4 kilo verdim buda zaten yetti bana
simdi kahvaltimi normal yapiyorum ogle ve aksama hafif yiyorum
artik bu kilomu korursam cok iyi
Kesinlikle öyle bugün açlığa alıştım dünkü gibi zorlanmadımbayzz canim nasilsin
diyetin iyi gittigine sevindim
ama o bir lokmalik tatlilari yeme canim ya onlar zaten kilo yapiyor
gun boyunca onemsemedigimiz kucuk kacamaklar tartiya yansiyorr
insallah hic zorlanmadan vericeksin tatlim
ilk gunler mide bos olunca yeme istegi artiyor ama inanki bir sure sonra alisiyorsun ve artik yeme istegi azaliyor mide kuculuyor yemek oncesi iki bardan icebilirsen su ic daha az yersin
Beni niye çok merak ediyosun tatlım harf,yen uyuyorum hiç kaçamak yapmadım 4. günüm bugün ama benim kendimden beklediğim maksimum 4 kilo melissacım ki buna çok şükür derim inansaziyeee diyet nasil gidiyoo
pelince senide merak ediyorum ne kadar vericeksin
silada baslamis insallah kolayca verirsin canim
feyzacim diyete sil bastan baslaa meyve yok canim o elmalarida cocuklarina pure yap yada hamur islerinde kullan artik
Keşke başlarken bileydim bende 2 gündür o dert var normalde böyle bir sıkıntımda yoktuarkadaşlar bu diyette kabızlık çekenlere magnezyum takviyesi öneririm, ben bir ara Atkins diyetini yapıyordum (bu diyete benzer, ama onda yağ da yenilebiliyor) ve acayip kabız olmuştum, zeytinyağı bile içmiştim ama fayda etmemişti, sonra protein ağırlıklı diyetleri araştırdığımda bu sorunun özellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını öğrendim ve kabızlığıma tek çözümü magnezyum takviyesi almakta buldum. Günde 1 adet 250 mglık tablet yediyordu bu sorunu yaşamamam için. Ayrıca ek bilgi ;
Magnezyum: Adet öncesi sendromunu hafifletir. Eksikliğinde yüksek tansiyon, kalbin düzensiz atması ve kabızlık görülür. Tüm yeşil sabzeler, kakao, badem, fıstık, susam, bulgur, baklagiller, kuru incir ve kayısıda bulunur.
Bu diyetin özellikle ilk haftasında yukarıdaki besinleri tüketemeyeceğimiz için size magnezyum desteği almanızı öneririm. Ben de bu diyete başlayınca kullanmayı düşünüyorum. Herkese başarılı diyetler a.s.
Ben tartılmıyorum ama bende 5 kilo hayal etmiyorum canım dün tartıldım diye bugün tartılmadım vermediğimi görürsem çok üzülürüm ama kendimi zayıflamış hissediyorum 4 kilo değil ama kendimi incelmiş hissediyorum karnın nerdeyse yok oldu daha var tabii ama çok farketti tam olan pantolunum bugün baya boldu:))yaa kızlar benim 4 günüm bugün dünkü tartıldığım kilodayım hala. buğün hiç bişey farketmemiş. etkisinimi kaybetti acaba. bünyem alıştımı anlamadım walla. kacamakta yapmadım. bu gidişle ben 5 kilo veremem heralde. scarabe seninde böyle kilo wermenin durduğu oldumu hiç merak ettim. :çok üzgünüm:
Daha hiç kırmızı et yemedim az sonra köfte yiycemKalori Hesaplama Tablosu [ kalorisepeti 08 Ekim 2009 ]
yukarda ki adresten yediğiniz yemeklerin kalorilerini hesaplıyabilirsiniz. Balık ve tavuk kırmızı ete göre daha az kalorili ama et serbest die de abartıp fazla yemeyin.
slmm kizlarr
ayy kac zamandir giremedim
bugun benim 6.gunum
2 bucuk kiloya yakin vermisim
bir ara duraklama oldu
ama simdi gitmeye devam ediyor
bir gunu kacamak yaptim
oyuzden bugun sadece et yedim
sebze yarin.kizlar limonlu yogurdu siddetle tavsiye ediyorumm tokk tutuyoo
aksam 6 ya kadar acikmadim..tok tutan et cinsi ise tavukkk..
hepinize kolay gelsina.s.
Bu limonlu yoğurtdu ben dediydim inşallah işinize yarar ama beni tok tutmuyor.Hedefe ulaşana kadar bırakmıycam lıght yoğurt kullanıyosunuz dimi yağlı kullanıyorsanız ben ondan mı tokluk hissetmiyorum acaba diyorum
Çünkü yapan kişide çok tok tuttuğunu söylemiş
kızlar bende bu diyetii 2 gün falan yaptım ama alısamadım et mıdemı bulandırdı..Benım 34 kılo verdiğim diyete geciorum..sonucları yazarım kızlarr..ama buralardayım..her diyet herkese uymuo ...scarabe cokk tebriklerr canım bayyz kuzum destegınım snınnn unutma..
kızlar bende bu diyetii 2 gün falan yaptım ama alısamadım et mıdemı bulandırdı..Benım 34 kılo verdiğim diyete geciorum..sonucları yazarım kızlarr..ama buralardayım..her diyet herkese uymuo ...scarabe cokk tebriklerr canım bayyz kuzum destegınım snınnn unutma..
canımın içi:) seni hiç tanımıyorumm ama içimm kaynadıı nesse:) desteğinn için çoook teşekkürler ben ayın 19una kadar bu diyeti yapacağım 19undan sonra 1 hafta senin diyeti denicemm bakalımm allahhım büyükk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?