5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ben yıllar yılı kabızım kullanmadığımilaç yöntem kalmadı çareyi karbonhidratlı besinleri en azda tutmada buldumkırk yılda bir yerimpatatesi yada pirinç pilavını çok sevmeme rağmen bulgur pilavını 3,4kaşık yerim ekmekte öylesabah2dilim oda kahvaltıda 3 dilime çıkınca hemen arıza çıkartıyo bünyem
ben bikaç gündür ceviz suyu içiyorum çok faydasını gördüm gerçekten
okadar doktora gittim bi taneside böyle bi kolaylık var proteinle beslenirsen olakilazım ola demedi tekrar bu dieti yapmaya karar verirsem mutlaka alıcam canımçok teşekkürler Şeniz

kızlar benim bugün 4. günüm toplamda 1,400 gr gitti diyetin adına yakışan bir kilo değil ama ben tam uyamadım diyete.arada ufak tefek kaçamaklarım oldu.az kilo vermemin sebebide o kaçamaklar.neyse bu bile beni motive etmeye yetti.devam kızlar devam.

3 gün hep tavuk filan yediysen 1 gün balık birgünde kırmızı et ye istersen.
Mesela ben pazartesi başlıycam ilk gün 2 tane tavuk göğsünü haşlayıp didikleyip onu yiycem.
2gün mezgit haşlayıp yiycem
3.gün ızgara kırmızı et
4.gün de 240 grmlık 5 tane haşlama sosis yiycem (500 kaloriye denk geliyor)
5.gün de ızgara kanat göğüs yiycem

Son düzenleme:

Rica ederim ne demek, ben çektim başkaları çekmesin yerimseniben

Canım hatırlayamadım kimdi umarım kabalık olarak algılamamışsındır.Ben bu şekilde düşünürdüm dün sabah dayanamadım tarıtlıdım o yüzden bugün tartılmadım çünkü şevkim kırılırdı artık cumartesi sabahına kadar tartılmayacağım ki ben her sabah tartılan tartı saplantılılardanım
Kutlarım canım darısı başımıza
Kesinlikle öyle bugün açlığa alıştım dünkü gibi zorlanmadım

saziyeee diyet nasil gidiyoo
pelince senide merak ediyorum ne kadar vericeksin
silada baslamis insallah kolayca verirsin canim
feyzacim diyete sil bastan baslaa meyve yok canim o elmalarida cocuklarina pure yap yada hamur islerinde kullan artik
Beni niye çok merak ediyosun tatlım harf,yen uyuyorum hiç kaçamak yapmadım 4. günüm bugün ama benim kendimden beklediğim maksimum 4 kilo melissacım ki buna çok şükür derim inan

Keşke başlarken bileydim bende 2 gündür o dert var normalde böyle bir sıkıntımda yoktu
Ben tartılmıyorum ama bende 5 kilo hayal etmiyorum canım dün tartıldım diye bugün tartılmadım vermediğimi görürsem çok üzülürüm ama kendimi zayıflamış hissediyorum 4 kilo değil ama kendimi incelmiş hissediyorum karnın nerdeyse yok oldu daha var tabii ama çok farketti tam olan pantolunum bugün baya boldu:))

Daha hiç kırmızı et yemedim az sonra köfte yiycem

slmm kizlarr
ayy kac zamandir giremedim
bugun benim 6.gunum
2 bucuk kiloya yakin vermisim
bir ara duraklama oldu
ama simdi gitmeye devam ediyor
bir gunu kacamak yaptim
oyuzden bugun sadece et yedim
sebze yarin.kizlar limonlu yogurdu siddetle tavsiye ediyorumm tokk tutuyoo
aksam 6 ya kadar acikmadim..tok tutan et cinsi ise tavukkk..
hepinize kolay gelsina.s.

scrabe melissa nolur 2 tur sebzelisini bize biraz örneklendirin yarın 5 günüm bitiyorrrrrrr napıcamı bilemiyorum.....Scrabe sakın biz hedefimize ulaşmadan bırakma buraları

Bu limonlu yoğurtdu ben dediydim inşallah işinize yarar ama beni tok tutmuyor.Hedefe ulaşana kadar bırakmıycam lıght yoğurt kullanıyosunuz dimi yağlı kullanıyorsanız ben ondan mı tokluk hissetmiyorum acaba diyorum
Çünkü yapan kişide çok tok tuttuğunu söylemiş

arkadaşlar bende bugün başladım..tüm gün tavuk haşladım onu yedimm..
çok su içtimm

pelince evet cok tok hissettiriyor gercekten
valla ben normal yagli yogurt tuketiyorum
light yogurdun hic faydasini göremedim bugune kadar

kızlar bende bu diyetii 2 gün falan yaptım ama alısamadım et mıdemı bulandırdı..Benım 34 kılo verdiğim diyete geciorum..sonucları yazarım kızlarr..ama buralardayım..her diyet herkese uymuo ...scarabe cokk tebriklerr canım bayyz kuzum destegınım snınnn unutma..

34 kilo verdiğin diyet neydi
kk da ayrı bitopicte açtınmı konu olarak
beni bilgilendirirmisin cnm
a.s.

canımın içi:) seni hiç tanımıyorumm ama içimm kaynadıı nesse:) desteğinn için çoook teşekkürler ben ayın 19una kadar bu diyeti yapacağım 19undan sonra 1 hafta senin diyeti denicemm bakalımm allahhım büyükk:)

pelincim hiç alınmadımmerak etme
yoğurtla limon bendede tokluk falan yapmadı ben yoğurt yemeden gün geçirmem onun için yiyorum yoksa hiç tokluk falan yapmıyo

kızlar selam geçmişi okumuyom dün belirtmiştim soru sormak isterseniz mesaj atın özele çünkü geçmişleri okuyamam artık çok zaman geçiyo dediğim gibi 3 topiğe yazıyom ben.. bugün yediklerim 6 cı günüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 sivri biber biraz maydonoz şekersiz az sütlü diet süt kullanıyonm her zaman yarım çay bardağı koyuyom 1 fincan nescafe11 de yaptım kahvaltımı 2 yeşil çay içtim öğlen aneme gittim hastaneye 1 elma yedim orda 4 de geldim 1 elma daha yedim öğlen et yemediğim için hazırlarken tok tutsun diye 5 köfte yedim 1 domates 1 salatalık 3 sivri biber yedim en son altıya kadar yemiş ve 3 litre suyumuda içmiş oldum sabah lesliyle 5 mil yaptım titreşim kemerimide taktım

Herkese selam. Bende yarın başlıcam bu diyete. Zaten tavuk ve eti çok severim. Tam bana göre bu diyet. Yaklaşık 20 kilo fazlam var.evlendiğimde 49 kiloydum ama bir senede tam 20 kilo aldım. Şu an 70 kiloyum boyumda 1.63 cm. Herkes şaşırdı nasıl bu kadar çok kilo aldım diye.Çok diyet denedim ama fayda sağlamadı.İşallah bu diyetle istediğim kiloya ulaşıcam.Yarın başlıyorum ve sizede sonuçlarını bildiririm.yerimseniben
Herkes birbirine destek oluyor bu topicde negüzel.Banada destek olun lütfen:sinifsinif:

tatlım ben senı hiç tanımıorum valla ama senı o kadar ıyı anlıorum kı o yuzden bole desteğım canım bnm vericeksin bu kıloları yasadığım ıcın bu duyguyu senı zayıflatana dek yanındayım sen bıtırene kadar bn kndı diyetimi yapıyım sora sana anlatırım kaydirigubbakcemile3

kızlar bana ne olur yardımcı olun 90 kiloyum varis hastasıyım acil gitmeli bunlar.ben daha önce 10 gün kadar yaptım 4 kilo verdim ama benimkinde yağlı et serbetti .şimdi hemen başlamak istiyorum .yalnız ben çalışıyorum.öğle aralarında döner felan yesem nasıl olur.bir de burger salam sosis serbest mi.ben daha önce bunları yiyordum.topiği açan arkadaşa diğer sorum yumurta sucuk felan yesek kilo verme hızımızı etkiler mi.Allah'ım inşallah bu sefer olur insanlara artık diyet yapıyorum diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…