canım bebeğin daha çok küçük biraz bekle istersen çünkü bu diyet kabızlık yapıyor ve daha çok küçük olan bebeğinin kabız olması çok daha kötü...merhaba arkadaşlar 2 aylık doğum yaptım kilom 75 eşim çok anlayışsız gerçi ikinci doğumum beni beğenmiyo ve kötü davranıyo ayrı yatıyoruz neymiş bebek uyandırıyormuş çok üzülüyorum bende bu diyete pazartesi başlayacam 55 olana kadar devam et severim umarımki bende veririm
biliyorum bebişim küçük bende isterdim emzirmeyi ama sütüm çekildi artık bebişte emmek istemiyo çünkü emzirmek istediğimdde eşim engelledi büyükle onun ilgilenmesi gerekiyor ya e böyle olunca emziremedim anlayacağınız bebişe bi zararı olmaz yinede sağol ilgilenip yorum yaptığın için sen bu diyeti yapıyormusun
kızlar, iki gündür bu diyeti yapıyorum. kilo veriyorum ama tansiyonum çok yükseldi. sizde de oldu mu? acile gittim, kan değerlerim her şeyim tertemiz.merak ettim.
diyeti yapmadim bir bilgim yok ama
gecmis olsun canim.. iyiki kötü birsey cikmamis.. :teselli:
selam kızlar ben suyu pek içmiyorum yaklaşık 1.5 lt ancak oluyor veya olmuyordur ben gut olurmuyum allah korusun:Saruboceq: bak şimdi ben korkmaya başladımeyvahedigeldismile tahlil felan yaptırsammı acaba benim yarın 2. haftam doluyor hoşumada gitti şimdi kilo vermeğede başlamıştım ne yapsam acabaCADIARZU zayıflıyacağız diyede sağlığımızdanda olmuyalım nedersiniz kızlarbilmiyorumkismile
evet yapıyorum ama benim de bebğim var ve 8 aylık kabız oldu...şimdi magnezyum alıyorum..eşinin ilgilenmemesine çok üzüldüm ilkinde de öyle miydi?
merhaba arkadaşlar öncelikle bu topiği başlatan scrabe arkadaşa teşekkürederim.15 yıldır görmediğim 71 kiloyu gördüm sevinçten uçuyorum.diyete 74 kilo olarak başladım 5. günüm ve yazılanloara firesiz olarak harfiyen uydum.hepinize sağlıklı zayıflamalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?