5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

benim hemen bu diyete baslamam lazim bor cok diyet yaptim sonuc aldim ama malesef yine ayni biraz zaman gectikten sonra yine aliyorum bu diyeti gorunce sok oldum basit bi menusu var ben genelde yaz aylarnda diyet yapiyorum ozaman meyve falan daha cok daha kolay kis aylrinda hic diyet yapmam ve herzaman yazin verdiklerimi kisin alirim ama pazartesi gunu baslamyi dusnuyorum bakalim sonuc alabilecekmiyim

ayrica bisey daha merak ettim bu diyete uygulayanlar cevap yazarsa merak ettim haftanin 5 gunu demissiniz peki geir kalan 2 gun ozaman ne yiyicez

tatlım, ilk beş gün sadece et, sonraki 5 gün et+sebze.sonra tekrar et..bu böyle gidiyor bildiğim kadarıyla.yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar..

et ve sebzeler ya haşlanmış, ya ızgara olacak. yağ ve tuz yok, baharat serbest.

Kızllllaaar bende başladım bu diyete çok kilom yok sadece 4 kilo fazlam var 54 kiloyum.geçenlerde yani pazar günü tartıldım 56-57 kilo olmuştum 2 gün yaptım diyeti yalan söyliyemiycem harfiyen uymadım.bu sabah tartıya çıktım tam 54 kiloyum inanamadım lavaboyaa gittim süprizzz adet olmuşum.demekki onunda şişkinliği varmış.bakalım bu 4 kilo gidicek mi?sağlıcakla kalın.

gider inşallah canım. ben de dikkat etmediğimden 60.5 e çıkmıştım. bugün 2. günüm. tartıldım, 58.6:)) en azından 54 e inmek istiyorum.

internettebakınında protein oranı yuksek olan gıdalar şunlar gibi grünüyor
Yüksek protein içerikli besinler;

Kırmızı et

Balık

Tavuk

Yumurta

Süt

Peynir

Yoğurt

Kuru fasulye

Nohut

Barbunya

Ceviz

Mercimek

ama buna rağmen 2. 5 gün içinde yenMEyecek sebzeler arasında var bir kaçı kararsız kaldım

bu da gut hastalığı, budiyette bizi bundan koruyan tek nokta su mudur , yeterli midir hala kafamda netleşmedi

Gut hastalığının nedeni nedir?
Gut vücudumuzdaki ürik asit fazlalığından oluşur. Ürik asit sağlıklı kişilerin kanında da çeşitli kimyasal işlemler sonucunda bir yıkım ürünü olarak bulunur. Ancak ürik asidin fazlalılığı ya ürik asidin yapım fazlalığından, ya böbreklerden atımının az olmasından ya da vücutta ürik asit haline dönüşen pürinlerin bazı yiyeceklerle fazla miktarda alınmasından kaynaklanır. Kırmızı et, deniz ürünleri ve bakliyat pürin açısından zengindir. Alkollü içecekler de ürik asit seviyesini belirgin olarak artırır. Gut hastalığının fazla yeme ve içme nedeniyle ortaya çıktığı görüşü doğru değildir. Bazı yiyeceklerin fazla yenmesi ya da çok kilo alınması gut hastalarında atakları daha çok ortaya çıkarabilir

Gut hastalığının tedavisinde ;

Diyet
Diyetin eskiden çok daha önemli olduğuna inanılıyordu; ancak etkili tedavilerin bulunmasından sonra bir çok gut hastası istediklerini yemeye ve içmeye başlamışlardır. Bazı yiyeceklerde hücre konsantrasyonu fazla olduğundan ve ürik asit de hücre yıkımı ile oluştuğundan karaciğer, böbrek gibi sakatatların tüketilmemesi uygun olur. Protein kapsayan yiyecekler (özellikle et) aşırıya kaçmadan yenmelidir; bu yiyeceklerin belli miktarlarda tüketilmesi zaten sadece gut hastaları için değil, herkes için yararlıdır. Eğer kilo fazlalığınız varsa, kilo vermeniz sadece kandaki ürat seviyesinin düşürülmesinde değil kalbiniz için de yararlı olacaktır. Ancak çok sıkı diyet ve açlık da atakları tetikleyebilir.

kısacası bu diyete tamamen zıt

merhaba arkadaşlar 2 aylık doğum yaptım kilom 75 eşim çok anlayışsız gerçi ikinci doğumum beni beğenmiyo ve kötü davranıyo ayrı yatıyoruz neymiş bebek uyandırıyormuş çok üzülüyorum bende bu diyete pazartesi başlayacam 55 olana kadar devam et severim umarımki bende veririm

canım bebeğin daha çok küçük biraz bekle istersen çünkü bu diyet kabızlık yapıyor ve daha çok küçük olan bebeğinin kabız olması çok daha kötü...

biliyorum bebişim küçük bende isterdim emzirmeyi ama sütüm çekildi artık bebişte emmek istemiyo çünkü emzirmek istediğimdde eşim engelledi büyükle onun ilgilenmesi gerekiyor ya e böyle olunca emziremedim anlayacağınız bebişe bi zararı olmaz yinede sağol ilgilenip yorum yaptığın için sen bu diyeti yapıyormusun

evet yapıyorum ama benim de bebğim var ve 8 aylık kabız oldu...şimdi magnezyum alıyorum..eşinin ilgilenmemesine çok üzüldüm ilkinde de öyle miydi?

kızlar, iki gündür bu diyeti yapıyorum. kilo veriyorum ama tansiyonum çok yükseldi. sizde de oldu mu? acile gittim, kan değerlerim her şeyim tertemiz.merak ettim.

selam kızlar ben suyu pek içmiyorum yaklaşık 1.5 lt ancak oluyor veya olmuyordur ben gut olurmuyum allah korusun:Saruboceq: bak şimdi ben korkmaya başladımeyvahedigeldismile tahlil felan yaptırsammı acaba benim yarın 2. haftam doluyor hoşumada gitti şimdi kilo vermeğede başlamıştım ne yapsam acabaCADIARZU zayıflıyacağız diyede sağlığımızdanda olmuyalım nedersiniz kızlarbilmiyorumkismile

kızlar, bol su için. insan iki hafta et yemekle hemen gut olmaz. benim kaynanamlar sivaslı köyde. her güne t yiyorlar, hemen her öğün. hiç birinde gut yok. korkutmayın kendiizi. bol su için.yeter.

evet yapıyorum ama benim de bebğim var ve 8 aylık kabız oldu...şimdi magnezyum alıyorum..eşinin ilgilenmemesine çok üzüldüm ilkinde de öyle miydi?

maalesef hep aynı aslında kızım istemiyerek oldu geç farkettim 2aylık hamileyken öğrendim yoksa cocuk doğrulacak bir adam değil bende yapacam inşallh bu diyeti vermek istiyorum biraz kilolu olunca kıyafetlerimede karışıyo burnumdan getiriyo pazartesi başlayacam mirmirmirmir

acil durum!!!!!!!!!!!!

kızlar, dün acillik olmuştum, bugün de aynı olunca doktorumu aradım. abna son zamanda yaptığım değişik bir şey olup olmadığını sordu. utana sıkıla bu diyetten bahsettim. 3 gündür sadece et, yoğurt ve suyla beslendiğimi duyunca çok kızdı. beynin yakacağı şeker ve karbonhidrat. sen onları kesmişsin dedi. ve hemen normal bir şeyler yememi söyledi...

benim diyet de burada bitti:a015:

ama 3. günümdü ve 2,5 kilo vermişim.

merhaba arkadaşlar öncelikle bu topiği başlatan scrabe arkadaşa teşekkürederim.15 yıldır görmediğim 71 kiloyu gördüm sevinçten uçuyorum.diyete 74 kilo olarak başladım 5. günüm ve yazılanloara firesiz olarak harfiyen uydum.hepinize sağlıklı zayıflamalar.

çok sevindim canım,
ben de devam etmeyi çok isterdim ama bünyem kaldırmadı, inanır mısınız, bugün şekerli falan normal bir şeyler yedim ve şikayetlerim ortadan kalktı. yani diyetle alakalı olduğu kesinleşti. umarım daha çok faydasını görürsün.a.s.

mrb kızlar dün itibariyle bende bu diyete başladım iklim_ cim senin adına üzüldüm bende daha önce yaptığım bir diyette tansiyonum çook düşmüştü hatta ayakta duracak halim kalmamıştı kilo vermiştim ama sonra bırakmak zorunda kaldım sağlığım daha önemli ne de olsa sende başka diyet yaparsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…