Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel 14.günü takip et canım endişe edilecek bişey yokkan testi sonucum 12.günde 1287.90 çıktı sizce normalmi kızlar sizin nasıldı
Çok teşekkür ederimmGayet güzel 14.günü takip et canım endişe edilecek bişey yokmaşallah hayırlı olsun
Teşekkür ederimSonucunuz çok güzel çıkmış sanırım gebelik var hayırlı olsun![]()
Gözünüz aydın gayet normal.ben 10. Gün 400 ile öğrenmiştimkan testi sonucum 12.günde 1287.90 çıktı sizce normalmi kızlar sizin nasıldı
Evde idrar testi yapmismiydiniz hicGözünüz aydın gayet normal.ben 10. Gün 400 ile öğrenmiştim
Evet T+6 da erken gebelik testi yapmıştımEvde idrar testi yapmismiydiniz hic
Benimde bugün T+6 yaptım prodoctor erken gebelik testi çıkmadıEvet T+6 da erken gebelik testi yapmıştım
İki çizgi miydiEvet T+6 da erken gebelik testi yapmıştım
Herkesin bünyesi bir değil.birde dönmüş embriyo ya da taze transfer olması etkili.bu arada bu sonuç 5 yıl öncesininBenimde bugün T+6 yaptım prodoctor erken gebelik testi çıkmadı![]()
İşallah beklemedeyizPozitifi görürsün inşallahben bide sabah yapmadım biraz önce yaptım inşallah pozitife döner
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın gayet normal.ben 10. Gün 400 ile öğrenmiştim