- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi Nimet yardim
Erken gebelik testiyle 7. günde gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tedaviniz sizede hayırlı olsun:) nerede tedavi gördünüz. Yumurta toplama nasıl kolaymi peki. Kac embriyonuz olmus bilgi verildimiHayırlı olsun. Benim de yumurtaların iki gün önce toplandı, ekimde transfer edilecek![]()
Ben Samsun Medicalparkta tedavi görüyorum. Çok şükür ben anesteziden hemen uyanan bir insanım. Baş dönmesi bile yapmıyor bende. Sadece çok gaz yaptı, çok sancım var şu an. Önceki gün gaz yapacak hiçbir şey yemeyin diyorlar. 11 embriyomuz var şu an. İnşallah bir kısmı dondurulacakTeşekkür ederim tedaviniz sizede hayırlı olsun:) nerede tedavi gördünüz. Yumurta toplama nasıl kolaymi peki. Kac embriyonuz olmus bilgi verildimi
Kalan embriyolarinizi donduracakmisiniz Ekim sonrasi kalanları. Bende öyle düşünüyorum kısmetse eger tutmazsa yarı maliyetle tekrar deneme şansımiz olur herhalde. Benim memleket ordu yakınızBen Samsun Medicalparkta tedavi görüyorum. Çok şükür ben anesteziden hemen uyanan bir insanım. Baş dönmesi bile yapmıyor bende. Sadece çok gaz yaptı, çok sancım var şu an. Önceki gün gaz yapacak hiçbir şey yemeyin diyorlar. 11 embriyomuz var şu an. İnşallah bir kısmı dondurulacak
Bugün 3.gün. Allah nasip ederse iki gün sonra hepsi dondurulacak, ekimde transfer edilecek. Ben Sinop’tan gidip geliyorum. Sürekli yol gitmek çok zorluyor.Kalan embriyolarinizi donduracakmisiniz Ekim sonrasi kalanları. Bende öyle düşünüyorum kısmetse eger tutmazsa yarı maliyetle tekrar deneme şansımiz olur herhalde. Benim memleket ordu yakınız ♥
Merhaba,Hanımlar 5.gun embryosu en erken idrara ne zaman yansır acaba siz kacinci günde yaptiniz bugün 3.Gunum❤
Kac embriyo transfer edildi canim gözün aydın bebisbvar demek ki![]()
Az kalmış inşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınızBugün 3.gün. Allah nasip ederse iki gün sonra hepsi dondurulacak, ekimde transfer edilecek. Ben Sinop’tan gidip geliyorum. Sürekli yol gitmek çok zorluyor.
Transfer ücreti 3bin lira demişlerdi.
İdrar da çıkmışmıydı? Direk kan mı verdiniz tek embriyomuydu?Bana 6.gün embriyosu transfer etmişlerdi, 6 gün sonra test yaptım, çıktı. Kan verdim, 25 çıktı
Sabah ilk idrarla çıktı.İdrar da çıkmışmıydı? Direk kan mı verdiniz tek embriyomuydu?
Çok sağolun bende pazartesi oldum bekliyorum 2 transfer edildi çıkmaz diye pazar yapmak istemiyorum 2. Denemem. Tek embriyo muyduSabah ilk idrarla çıktı.
6.gün embriyosunu dondurmuşlardı.
Pazartesi transfer oldum, pazar günü idrar testinde çıktı
Kaçıncı gün embriyosu? İki tane transfer edilmişti, biri tuttuÇok sağolun bende pazartesi oldum bekliyorum 2 transfer edildi çıkmaz diye pazar yapmak istemiyorum 2. Denemem. Tek embriyo muydu
Benim 6. Gün embriyosu umarım sağlıkla ikiside tutunurKaçıncı gün embriyosu? İki tane transfer edilmişti, biri tuttu
Çok teşekkür ederim inşallahBenim 6. Gün embriyosu umarım sağlıkla ikiside tutunur![]()
Allah en hayırlısını versinBenim 6. Gün embriyosu umarım sağlıkla ikiside tutunur![]()