5.gun embriyosu idrar testi

Teşekkür ederim tedaviniz sizede hayırlı olsun:) nerede tedavi gördünüz. Yumurta toplama nasıl kolaymi peki. Kac embriyonuz olmus bilgi verildimi
Ben Samsun Medicalparkta tedavi görüyorum. Çok şükür ben anesteziden hemen uyanan bir insanım. Baş dönmesi bile yapmıyor bende. Sadece çok gaz yaptı, çok sancım var şu an. Önceki gün gaz yapacak hiçbir şey yemeyin diyorlar. 11 embriyomuz var şu an. İnşallah bir kısmı dondurulacak

Ben Samsun Medicalparkta tedavi görüyorum. Çok şükür ben anesteziden hemen uyanan bir insanım. Baş dönmesi bile yapmıyor bende. Sadece çok gaz yaptı, çok sancım var şu an. Önceki gün gaz yapacak hiçbir şey yemeyin diyorlar. 11 embriyomuz var şu an. İnşallah bir kısmı dondurulacak
Kalan embriyolarinizi donduracakmisiniz Ekim sonrasi kalanları. Bende öyle düşünüyorum kısmetse eger tutmazsa yarı maliyetle tekrar deneme şansımiz olur herhalde. Benim memleket ordu yakınız ♥️

Kalan embriyolarinizi donduracakmisiniz Ekim sonrasi kalanları. Bende öyle düşünüyorum kısmetse eger tutmazsa yarı maliyetle tekrar deneme şansımiz olur herhalde. Benim memleket ordu yakınız ♥
Bugün 3.gün. Allah nasip ederse iki gün sonra hepsi dondurulacak, ekimde transfer edilecek. Ben Sinop’tan gidip geliyorum. Sürekli yol gitmek çok zorluyor.
Transfer ücreti 3bin lira demişlerdi.

Back
X