5.gun embriyosu idrar testi

Hanımlar 5.gun embryosu en erken idrara ne zaman yansır acaba siz kacinci günde yaptiniz bugün 3.Gunum 🙏
9. Gunde ikinci cizgiyi gormustum. Simdi tekrar tedavideyim kalbi durmustu bebisin. Eger 5. Gun transfer edilirse transfer gunu haric 5. Gunden itibaren her sabah test yapmayi dusunuyorum. İnternette gordum bi kadin oyle yapmis testlerini paylasmisti. İnsallah guzel sonuclar aliriz

9. Gunde ikinci cizgiyi gormustum. Simdi tekrar tedavideyim kalbi durmustu bebisin. Eger 5. Gun transfer edilirse transfer gunu haric 5. Gunden itibaren her sabah test yapmayi dusunuyorum. İnternette gordum bi kadin oyle yapmis testlerini paylasmisti. İnsallah guzel sonuclar aliriz
Insallah canim ben dayanamadim yaptim cikmicani biliyodum cok erken cunku denedim silik çıktı simdi hergun yapicam hayırlısı artık 🙏

Insallah canim ben dayanamadim yaptim cikmicani biliyodum cok erken cunku denedim silik çıktı simdi hergun yapicam hayırlısı artık 🙏
Ah insallah vardir. Her gun yapmaya devam edin catlatma ignesinin etkisi 1 haftada geciyor diyorlar ama yine en net sekilde 8-9. Gunler belli eder kendini

Dün 6. Günümdü yaptım çok şükür ikinci çizgiyi gördüm cuma da kanda pozitif görürüm inşallah 😊🤲

Dondurulmuş embriyo canım benimki
İnsallah bebeğiniz tutmustur🤲 dondurulmus yazmışsınız transfer edilecek ay bir hazırlık ilac kullandırıliyormu ben bu ay yumurta geliştirme aşamasındayım nasipse ekimde transfer olacak bu gidişle o aşamaları merak ettim nasil olacak acaba diye

İnsallah bebeğiniz tutmustur🤲 dondurulmus yazmışsınız transfer edilecek ay bir hazırlık ilac kullandırıliyormu ben bu ay yumurta geliştirme aşamasındayım nasipse ekimde transfer olacak bu gidişle o aşamaları merak ettim nasil olacak acaba diye
Hayırlı olsun. Benim de yumurtaların iki gün önce toplandı, ekimde transfer edilecek 😊

Insallah canım Evet kullaniyolar mesele ben estrofem progestan kan sulandirici felan kullandim ama kişiden kişiye değişir tabiki🙏❤❤

Back
X