Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.günü yap bence. Erken yapınca çok strese giriyor insan. Hayırlı haberler alırsın inşallahbugün transferimin 5 günü ve 5 gün embriyosu transfer edildi ne zaman test yapsam çıkar en erken çok heyecanlıyım doktorum 21 ekimde kan ver dedi ama nasıl dayanırım
Bende 21inde test yaptıracagm inşallah bebişlerimiz bizimledirbugün transferimin 5 günü ve 5 gün embriyosu transfer edildi ne zaman test yapsam çıkar en erken çok heyecanlıyım doktorum 21 ekimde kan ver dedi ama nasıl dayanırım
Bence bu testten teste de fark ediyor. Kaset testte kopkoyu görme ihtimali pek yok mesela. Endişe etmeyinMerhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor![]()
İnşallah canım benim 8 günde yapacam8.günü yap bence. Erken yapınca çok strese giriyor insan. Hayırlı haberler alırsın inşallah![]()
İnşallah canım rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın güzel haberler alırız inşallahBende 21inde test yaptıracagm inşallah bebişlerimiz bizimledir![]()
inşaallahh :)İnşallah canım rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın güzel haberler alırız inşallah![]()
Merhaba hayırlı olsun öncelıkle saglıkla kucagınıza alın ınsallah 4.deneme demıssınız dıgerlerınden farklı olarak ne yapıldı nasıl bır protokol ızlendı acaba bıraz bahsedermısınız benımde ıkıncı olucak merak edıyormMerhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi(
Karnım da sis(
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Merhaba tekmi çiftmi kese gördünüz acabaKızlar
benim bugün 10.günüm. Çift transferdi. Değer yüksek çıkmışi ikiside tutmuş olabilir![]()
Cuma belli olacakMerhaba tekmi çiftmi kese gördünüz acaba![]()
Sizinle görüşmüştük bende perşembe gideceğim nasipseeCuma belli olacak![]()
Ahh süper beta kaç çıktı sizinSizinle görüşmüştük bende perşembe gideceğim nasipsee![]()
Dün 1400 cikti ,sizin en son kactiiAhh süper beta kaç çıktı sizin
Benim en son 2226 ydıDün 1400 cikti ,sizin en son kactii
Allah gönlünüze göre versin benimde 3. Transferim cumartesi kan testi vericem daha önce 2. Transferim tutmuştu 12.gün 268 iki gün sonra 573 çıkmıştı 2 hafta sonra keseyi görmeye gittik kese bebek kalp atışı çok güzeldi ama o gece düşük yaptımCuma belli olacak![]()
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız. Burada birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz tabiki yaşanmış kötü anılarımız var ama direk benim mesajıma bunu yazmanıza anlam veremedim. Yanlış anlamyın herkes zorlu süreçlerden geçiyor buradaAllah gönlünüze göre versin benimde 3. Transferim cumartesi kan testi vericem daha önce 2. Transferim tutmuştu 12.gün 268 iki gün sonra 573 çıkmıştı 2 hafta sonra keseyi görmeye gittik kese bebek kalp atışı çok güzeldi ama o gece düşük yaptım
Merhaba bende 16 ekimde 5. Gun embriyosu transferi oldum 8 gun sonra kan verdim negatif çıktı tekrar vermeme gerek var mi cikma ihtimali var miAllah gönlünüze göre versin benimde 3. Transferim cumartesi kan testi vericem daha önce 2. Transferim tutmuştu 12.gün 268 iki gün sonra 573 çıkmıştı 2 hafta sonra keseyi görmeye gittik kese bebek kalp atışı çok güzeldi ama o gece düşük yaptım