- 21 Aralık 2024
- 35
- 42
- 3
- 36
- Konu Sahibi kelebekkk89
Hanimlar merhabalar 28 kasimda 5. Gun embriyosu koyuldu bana 2 tane 1 saat sonra teste gidicem sizlerin ne zaman yapildi beta hangi gun baktirdiniz kac cikti yazar misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gun yapmistim dayanamayip. İnsaAllah pozitif sonuc airsiniz.Hanimlar merhabalar 28 kasimda 5. Gun embriyosu koyuldu bana 2 tane 1 saat sonra teste gidicem sizlerin ne zaman yapildi beta hangi gun baktirdiniz kac cikti yazar misiniz![]()
Evet oldu su an yok 3 gundur acik pembe lekelenmem varadet olcak gibi ağrılarınız oldu mu?
Siz pozitifi gördünüz dimi?Evet oldu su an yok 3 gundur acik pembe lekelenmem var
Kan sulandırıcıdan da olurEvet oldu su an yok 3 gundur acik pembe lekelenmem var
Bugun test verdim sonuc bekliyorumSiz pozitifi gördünüz dimi?
Ay hadi rabbim sevindirsin bize de haber verin ne zaman transfer olmuştunuzBugun test verdim sonuc bekliyorum
28 kasimda 2 tane 5. Gun embriyosu verildi evet insallah pozitif olur muhakkak yazicamAy hadi rabbim sevindirsin bize de haber verin ne zaman transfer olmuştunuz
Ayy çok heyecanlı rabbim hayırlı bir şekilde güzel haberler versin sizlereBugun test verdim sonuc bekliyorum
İçimde pozitif geçtiii28 kasimda 2 tane 5. Gun embriyosu verildi evet insallah pozitif olur muhakkak yazicam
Ay rabbim sesinizi duysun insallahİçimde pozitif geçtiii
Amin amin bekliyoruzAy rabbim sesinizi duysun insallah
24 kasımda transfer oldum 4 aralıkta 396 çıktı betaHanimlar merhabalar 28 kasimda 5. Gun embriyosu koyuldu bana 2 tane 1 saat sonra teste gidicem sizlerin ne zaman yapildi beta hangi gun baktirdiniz kac cikti yazar misiniz![]()
Allah im sana sukurler olsun simdi aradilar 28 kasimda transfer olmustum 545 cikmis degerim24 kasımda transfer oldum 4 aralıkta 396 çıktı beta
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinAllah im sana sukurler olsun simdi aradilar 28 kasimda transfer olmustum 545 cikmis degerim![]()
Hayırlı olsun benimde yaptığımda 568 çıkmıştı değeriniz çok güzelAllah im sana sukurler olsun simdi aradilar 28 kasimda transfer olmustum 545 cikmis degerim![]()
Hayırlı olsun çift embriyo muydu ?Allah im sana sukurler olsun simdi aradilar 28 kasimda transfer olmustum 545 cikmis degerim![]()
Evet cift persembe tekrar ver dediler allahim insallah duzenli artmis olurHayırlı olsun çift embriyo muydu ?
![]()
Hangi merkezdesiniz :)Evet cift persembe tekrar ver dediler allahim insallah duzenli artmis olur