Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bugün 11. Gününüz olması lazım, kan testi yaptırdınız mı?Benimde bugün 9. Günüm yarın test günüm sabah kaset test yaptım negatifti çok üzgünüm![]()
Tek embriyo transferi mi oldunuz yoksa çift mi10. Günde betahcg 92 geldi. 12. Gün 149.
2 kat artış olmamış. Moralim bozuldu. Lütfen yorum yapın
Tam 2 kat olmasına gerek yok %6010. Günde betahcg 92 geldi. 12. Gün 149.
2 kat artış olmamış. Moralim bozuldu. Lütfen yorum yapın
Merhaba, tek oldumTek embriyo transferi mi oldunuz yoksa çift mi
Evet ben de biraz okudum hatta yabanci sitelerden fln da arastirdim oyle yaziyor, bir de 48-72 saat arasinda 2 kat beklenir dio, belki yarin daha iyi artarTam 2 kat olmasına gerek yok %60
Artması gerek diye biliyorum sizinki %60 ı geçmiş
Bence can sıkıcı bi durum değil boşuna stres yapıp bebeği de zorlamayınEvet ben de biraz okudum hatta yabanci sitelerden fln da arastirdim oyle yaziyor, bir de 48-72 saat arasinda 2 kat beklenir dio, belki yarin daha iyi artar
Cok tesekkur ederim, rahatlattiniz beni, deli gibiyim sabahtan beriBence can sıkıcı bi durum değil boşuna stres yapıp bebeği de zorlamayın
Gayet güzel artmış hiç sorun olacağını sanmıyorum
İlk değeriniz de yüksek 10. Gün için gayet iyi bi değer içiniz rahat olsun
Merhaba benimde transferimin 3. Günü, 5 günlük embriyo. Dayanamıyorum bi de hafif adet sancım var cok hafif. KorkuyorumBenimde 5. Gün embriyosu 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı
Merhaba sonucunuz nedir acabaBenimde bugün 9. Günüm yarın test günüm sabah kaset test yaptım negatifti çok üzgünüm![]()
Mrhaba benim de var o ağrılar adet olacak gibi bugün 9 cu gün göğüslerim şişti ilaçlardan bilmiyorum rabbim isteyen herkese nasip herkesin emeğini boşa çıkartmasınMerhaba benimde transferimin 3. Günü, 5 günlük embriyo. Dayanamıyorum bi de hafif adet sancım var cok hafif. Korkuyorum
Mrhaba sonucunuz nedir insaalh bebisiniz vardır .benimde 9 cunum adet olacakmış gibi hafif ağrı var göğüslerim şişti rabbim nasip eder inşallahKizlar selam,
9. Gunum transferden sonra, tabiki dayanamadim ve test yaptim sabah. Erken gebelik testi. Oldu galiba ne dersiniz? Yaniltma ihtimali var midir?
Merhaba,Mrhaba sonucunuz nedir insaalh bebisiniz vardır .benimde 9 cunum adet olacakmış gibi hafif ağrı var göğüslerim şişti rabbim nasip eder inşallah
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba,
Malesef çok iyi haberlerim yok. 1 ay olacak çile bitmedi.
3-4 kere test yaptırdım malesef değerler sınırda arttı. 5. Haftada baktı doktor minik bir kese gördü vajinal ultrasonda ( dış gebeliği elemek için)
Önümüzdemi pazartesi çağırdı, herşey belli olacak bir daha test yaptırma dedi. Yemin ederim saçlarım beyazladı bu bekleyişten.
Son 3 gün.
İnşallah siz pozitif alırsınız ve değerleriniz kat kat artar![]()
Merhaba,Sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba geçmiş olsın öncelikle, benimde üçüncü denemem yarın test günüm ama negatif hissediyorum hiç birsey yok ki sanki vücudumda bir tepki de yok.. Moralinizi bozmayın ben de yola devam diyeceğimMerhaba,
Malesef 6. Haftada kesede ilerleme olmayinca ilaclari biraktim ve kendiliginden dustu
Ama durmak yok yola devam