5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canımm :1hug:

ya ben gün boyunca hiç kaçamak yapmayıp akşam eve gittiğim andan itibareb dağıtıyorum.. akşam burayı ziyaret edemememin etkisi var kanımca

canim yeminii bozarsan 10 yetimi doyurma eger buna gücün yetmezse 3 gün pespese oruc tutatark kefaret ödemek zorunda oldugunuda unutma olurmu a.s.

kızlar bu diyeti ne kadar uygulayacağız yani bırakınca tekrar kilo alırmıyız
birde bu et günüde sabahtan akşama kadar et yerine neler kullanabiliriz

canim yeminii bozarsan 10 yetimi doyurma eger buna gücün yetmezse 3 gün pespese oruc tutatark kefaret ödemek zorunda oldugunuda unutma olurmu a.s.

biliyorum canım.. yine de hatırlattığın için teşekkür ederim olumunekankayizsmile

cüzdan boyutunda çıktısını alıp cüzdanıma koydum :)

Son düzenleme:
ya varya ben de diyom kimse yok bu gün. benim boş günüme mi denk geldi herkes aşağıdaymış. ne gizleniyoz la hadi bakem hepiniz yukarıııı kaydirigubbakcemile

kafanda ekmek kırsan da olur en ucuz yöntemi o sırnaşık şey ama milleti doyuracam diyosan biz topik ahalisi olarak da geliriz. gözünü korkutmak gibi olmasın. :lepi:

:roflol:

oruç tutmaktan yetim doyurmaktan gocunmam çok şükür de Allah yeminimizden döndürmesin.. diğerlerini biliyorum ama ekmek kırma falan onu bilmiyordum CADIARZU

canım çok az yemişsin benim yediklerim 3kat daha fazlacokacimcoookiştahımmı açıldı neCADIARZUopuyorumnanaktan
ben 2günde diyetteymişim gibi davranacağım inşallah herşeyden az az yiyeceğim 5gün uğraşıp diyet yapıp 2 günde almak çok mantıksız geliyor o zaman yerimizde sayarız kısır döngü olurkaydirigubbakcemile2,bence sende öyle yap canım amaç metebolizmayı şaşırtmak:lepipuyorumnanaktan
aminnnnnn canım sağol ağzına sağlıkŞeniz
ben hergün 1 bardak şekersiz içiyorum serbest diye birşey olmaz canım herhaldea.s.

ya ben gün boyunca hiç kaçamak yapmayıp akşam eve gittiğim andan itibareb dağıtıyorum.. akşam burayı ziyaret edemememin etkisi var kanımca
canım bu kadar istedikten sonra yemin etmene bile gerek yok bencede başaracaksın inşallah,umarım tez zamanda isteğin kilolara ulaşırsın,evet akşam saatleri insanı daha çok zorluyor aklımdan neler neler geçiyor bende başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum:içelim:a.s.
a.s.selam a.s dün çok yoğundum giriş yapamadım. şimdi geriye dönüp okuyum bakalım neler kacırmışım.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım bu kadar özletme kendini merak ettik seni

a.s.tatlım moralini bozmaCADIARZUdaha önce ki diyetten olabilir yada az yiyeceğim diye metobolizmayı kilitlemiş olabilirsin, ya da regl öncesi şişlik olabilirbilmiyorumkismile ama azmini kırma eninde sonunda yağları yeneceğiz:lepi:

bu arada ben bu sabah tartıda değişiklik görmedimsenağlama
o hırsla meyva yemeye başladım
aranızda tartılan oldumu

a.s.keçiboynuzundan olmasın:uhm:

kızlar dün son wc çıkışım oldu. ben hersabah düzenli wc çıkardım( patattes yemekten tıkandım galiba dün bugünde tık yok sebzeden sonra olur umarım destekleyici ne yapabilirimki.

a.s.arkadaşımdan kabızlık için yeni bir tarif öğrendim.bilmiyorumkismile ama henüz ben denemedim bu tarifi yapınca 2 ay veya daha uzun süre kabızlık olmuyormuş:dance:
KARIŞIM ŞÖYLE; 1 elma, 1 portakal ve yarım limonu kabukları ile az suda birazcık haşlıyoruz, sonra blendırdan geçirip içiyoruz:içelim: 2-3 ay rahatmışızopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bugün yumurta günüm ama ben yoğurt yiyeceğim,dünü kaçamaksız atlattım tek kaçamağım sebze gününde oldu şuana kadar başkada kaçamak yapmadım::)))

canim ben cevapliyayim sorulari

1-kilo bildirimi 6.günün sabahi yapiliyor
2 meyvesiz sade soda icebilirsin
3 yogurt yagsiz olsa daha iyi olur ama bulamiyorsan yarim yaglidda olur

a.s.hasretim34 gayet güzel yanıtlamışsın sorularıopuyorumnanaktan

canım ya sodanın serbest olduğuna eminmisiniz:uhm: ondada tuz çok var benimde canımçekiyo ara ara ama içmedim

a.s.tatlım sende doğru ve güzel yanıtlamışsınopuyorumnanaktan ama o içelin meyveli yoğurtları kullanmamak gerekiyorlmaz: sade ve doğal olanlarını tercih ediyoruzopuyorumnanaktan

arkadaşlar serbest günlerinizde sakın düşük kalorili diyetler yapmayın yoksa patates gününde depolarsınız.. 1200-1500 civarı en az beslenin.. detoks yapmaya kalkmayın sakın..

canım evde diyet yapması gereken kişiler varsa onlarada bu diyeti ballandıra ballandıra anlatki onlarda yapsın bizim evde annemde kardeşimde bende kiloluyuz maşalah şimdi hepimiz yapıyoruz annem pek uymuyor ama o kaçamaklı olarak yapsada kardeşim ve ben kaçamaksız maşallah devam inşallah bundan sonraki haftalarda böyle olur sizin evdede varsa bu durum çok işe yarıyor herkez diyette olduğundan kimse bozmuyor opuyorumnanaktan

slm bugun 65 kilo ile start verdim ancak kaçamaklı:kedi:
sabah 1 tane patates öğlen 3 patates+1 kucuk bardak lıght kola (kaçamagım bu oluyor kuru kuru yıyemedım lıght colayla guzel oldu)
üstüne incilidenizin ne benzzer 1 elma 1 lımon tarçın tane karabiber ,karanfil artı yeşilçaylı karşımım var ondan ıcıyorum .yemeklerden sonra 1 bardak

maşallah çok azimlisin canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşebiliriz

candy çok hoşsun yaa kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisseni şimdiden tebrik ediyorum kolay gelsin canım:lepi:

biz de yok işte bi ben mafoldumben

kardeşim var 168 boy 70 kilo o da 21 mayısta gelecek ona anlattım o zaman beraber yapıcaz :lepi:

candy çok hoşsun yaa kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisseni şimdiden tebrik ediyorum kolay gelsin canım:lepi:

çok sağol canım.. valla bugün bi gazlandım artık bilemiyorum nerde bulucam kendimi :roflol:

incilideniz ablaya sonsuz teşekkürler bu diyeti paylaştığı için

yok yok bu işin kaçışı kalmadı artık tartıda ibre 70 i geçmek üzere :mymeka:
pazar günü bende aranıza katılıcam arkadaşlar a.s
umarım bu sefer başarırım :Saruboceq:

a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortaksağlıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2

yok canım yok benmim bu moral bozukluğumu soda paklamaz paklasa paklasa tarım ilacı içersem paklar akannehir:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

a.s.hiç yakışmadılmaz:

a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortaksağlıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2
teşhis tamamzemuszemus uygulayınca hedefine ulaşırsınopuyorumnanaktan

a.s.bazı meyva veya sebzeler çiğ yendiğinde şişlik yapıyorbilmiyorumkismile ve kişiye görede değişiyorbilmiyorumkismile yani bende çiğ brokoli gaz yaparken , sen de yapmayabiliyorbilmiyorumkismile yediklerinle veya reglin yaklaşması ile ilgilidir diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

Esim hic anlamiyor,bir de dalga geciyorsenağlama

a.s.eee sen de ona inat başarmalısınopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende başladım bugün bu diyetehenüz tartılmadım akşam eve gidince tartılıcam yarın yazarm kilomu. yarın sebze günü biraz zor geçecek gibi geliyo inşallah sonu hayırlı olur:)

a.s.doğru olanı diyete başladığımız gün aç karnına ve wc den sonra tartılmaklmaz:aramıza hoşgeldinvereliniortaksağlıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2

bişey sorcam diyetteyken hergün gece yatarken 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içsek olmaz mı :uhm:

a.s.neden olmasın. içebilirisiniz tabiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…