- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.541
Senin başaracağına inanıyorum yemin etmesende yapacaksın güvenim tam sana aslında burası o kadar motive ediyorki insanı moralim bozulsa bir an olsun hemen bakıyorum herkez aynı problemle savaşıyor üzerimizdeki yağ katmanlarından kurtulucaz bu savaşı kazanıcaz üstelik bu güzel yiyecekleri ölünceye kadar yiyebiliriz ama sağlıklı olursak yeeriz oysa bu kadar kiloyla ileride hasta olup Allah korusun birdaha yiyememekte var ben hep bunları söylüyorum kendime sağlıklı olup bu güzel tatlardan arada sırada tatmak en güzeli inşallah yapıcaz sanada sonsuz inanıyorum yemin etmesende 95 hatta 85 ve hatta dahada zayıf olabileceğine inanıyorum :1hug: opuyorumnanaktan
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..
cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamur işleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..
uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışında salıdan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..
ve dahil light olmayan kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..
puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma
yemin ediyorum..
eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..
kafiye de yaptım :1closedeyes:
çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..
95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..
canim yeminii bozarsan 10 yetimi doyurma eger buna gücün yetmezse 3 gün pespese oruc tutatark kefaret ödemek zorunda oldugunuda unutma olurmu a.s.
biliyorum canım.. yine de hatırlattığın için teşekkür ederim olumunekankayizsmile
kafanda ekmek kırsan da olur en ucuz yöntemi o sırnaşık şey ama milleti doyuracam diyosan biz topik ahalisi olarak da geliriz. gözünü korkutmak gibi olmasın. :lepi:
canım çok az yemişsin benim yediklerim 3kat daha fazlacokacimcoookiştahımmı açıldı neCADIARZUopuyorumnanaktankimse yok ben burayı boş bulmuşken biraz daha yazayım
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
dün bir kaç dilim portakal, iki kivi, 1 elma,
7-8 çilek ve erik, 1 ayva yedim cokacimcoook . çoğunu sabah yedim zaten
akşam canım hiç bir şey çekmedi. yiyemedim.
barsakları maşallah iyi çalıştırdı :kedi:
ben 2günde diyetteymişim gibi davranacağım inşallah herşeyden az az yiyeceğim 5gün uğraşıp diyet yapıp 2 günde almak çok mantıksız geliyor o zaman yerimizde sayarız kısır döngü olurkaydirigubbakcemile2,bence sende öyle yap canım amaç metebolizmayı şaşırtmak:lepiçok güzel tebrik ederim a.s.
bende malum dönemdeyim bugün tartıldım 3 kilo vermişim
kızlar ya ben 2 gün bayram yapmak istemiyoommmbenneyaptımki
bayramı 1 gün yapsam pazar günü tekrar bu diyete başlasam :bbo:
olur dimeezemuszemus
aminnnnnn canım sağol ağzına sağlıkŞeniza.s.günaydın kızlar 2. haftama başlıyorum patateslerim yanımda ama 1 kilo almışım sanki 2 gün tatilde ama koca bir bardak su içtikten sonra tartıldım belki ondardır neyse olsun bakalım durmak yok devam edicem şimdiki kilom 83
şimdi" allahım lütfen bütün çaba gösteren arkadaşlarımı ve beni istediğimiz kilolara en kısa zamanda düşmemize yardım et " amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben hergün 1 bardak şekersiz içiyorum serbest diye birşey olmaz canım herhaldea.s.bu arada arkadaşlar ben yoğurt yediğim için saat 10 gibi uyku bastırdı uykum açılsın daha zinde olmak için sade şekersiz bir neskafe içtim aslında yasak biliyorum ama malum yoğurt çok uyku getiriyor iş yerinde uyuyakalmak istemem şahsen :)) sizce çok etkisi olurmu kilo vermemde neskafenin keşke içmesemiydim(
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamur işleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..
uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışında salıdan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..
ve dahil light olmayan kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..
puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma
yemin ediyorum..
çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..
canım bu kadar istedikten sonra yemin etmene bile gerek yok bencede başaracaksın inşallah,umarım tez zamanda isteğin kilolara ulaşırsın,evet akşam saatleri insanı daha çok zorluyor aklımdan neler neler geçiyor bende başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum:içelim:a.s.
canımm :1hug:
ya ben gün boyunca hiç kaçamak yapmayıp akşam eve gittiğim andan itibareb dağıtıyorum.. akşam burayı ziyaret edemememin etkisi var kanımca
hoşgeldin canım bu kadar özletme kendini merak ettik senia.s.selam a.s dün çok yoğundum giriş yapamadım. şimdi geriye dönüp okuyum bakalım neler kacırmışım.opuyorumnanaktan
Kizlar moralim cok bozuldu.2.gunu tamamladim ve tartildim .Hic vermedigim gibi 1kilo da fazla ciktim..Reglime de 1hafta var daha..Tamam mucize beklemiyorum ama indan bi 200-300gr cik bile vermez mi senağlama Basina boyle bir sey gelen var mi?Yoksa ben bi yerlede yanlis mi yapiyorum?
bu arada ben bu sabah tartıda değişiklik görmedimsenağlama
o hırsla meyva yemeye başladım
aranızda tartılan oldumu
kızlar dün son wc çıkışım oldu. ben hersabah düzenli wc çıkardım( patattes yemekten tıkandım galiba dün bugünde tık yok sebzeden sonra olur umarım destekleyici ne yapabilirimki.
bir kaç sorum olacak 1.sorum;kilo bildirimi hangi gün yapılıyor??,2.sorum;soda içmekte serbestmi??,3.sorum;ben yumurta gününde yoğurt yemeyi istiyorum yarım yağlı yoğurt olurmu??,yardımcı olursanız çok sevineceğim,tüm arkadaşlarıma yeni gününün kolay ve iradeli geçmesini diliyorum::)))
canim ben cevapliyayim sorulari
1-kilo bildirimi 6.günün sabahi yapiliyor
2 meyvesiz sade soda icebilirsin
3 yogurt yagsiz olsa daha iyi olur ama bulamiyorsan yarim yaglidda olur
canım ya sodanın serbest olduğuna eminmisiniz:uhm: ondada tuz çok var benimde canımçekiyo ara ara ama içmedim
önceki okuduklarıma dayanarak sunu söyleyebilirim sanırım ama yanlısım olursa incilideniz ablam düzeltsin...
1.kızlar kilolarına 5.gün bittikten sonra 6.günün sabahı tartılıyorlar, sonra da 2 gün bayramdan sonra, yeniden diyete başlayacagın gün tartılıyorsun... bölece 5 gün sonunda kac kilo vermişsin ve serbest günlerde almış mısın almamış mısın görebiliyorsun...
2.soda su meyveli sodalardan olmaz, yani onlar şekerli yaa ondan.. normal maden suyu icebiliyorsun..
3.diyet yogurtlarda benim aldıgımda 0,01 yag yazıyor.. yani yarım yaglı yogurtlarda ne kadardır bilemiyorum ama bulabilirsen diyet yogurt iyi olur ama bulamazsan da yarım yaglıyla denersin canım...
bu kadar cevaptan sonra benim de bi sorum olacaktı....
burda böle icilen yogurtlardan var,meyveli filan oluyor. ama bunların da diyetleri var.. resim eklemek istedim ama link koyamadım :1no2: böle üzerinde mezro filan var, diyet iste ama icilebilen ve de meyveli.... olur mu ki acabaa? CADIARZU
öpüyorum kızlaaar.. kolay kolay kaçamaksız incelmeleeer!
canımm :1hug:
ya ben gün boyunca hiç kaçamak yapmayıp akşam eve gittiğim andan itibareb dağıtıyorum.. akşam burayı ziyaret edemememin etkisi var kanımca
teşekkür ederim canım bu son bir ay kaçamağı aştım biraz bi de dondurma mevsiminden dolayı :kedi: çok aşığım da dondurmaya ben :kedi: baya fazla yiyordum bu hafta da diyetimi o bozdu.. ben de yemin etme kararı aldım boshayallersmile
yemin ediyorum..
canım evde diyet yapması gereken kişiler varsa onlarada bu diyeti ballandıra ballandıra anlatki onlarda yapsın bizim evde annemde kardeşimde bende kiloluyuz maşalah şimdi hepimiz yapıyoruz annem pek uymuyor ama o kaçamaklı olarak yapsada kardeşim ve ben kaçamaksız maşallah devam inşallah bundan sonraki haftalarda böyle olur sizin evdede varsa bu durum çok işe yarıyor herkez diyette olduğundan kimse bozmuyor opuyorumnanaktan
candy çok hoşsun yaa kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisseni şimdiden tebrik ediyorum kolay gelsin canım:lepi:
yok yok bu işin kaçışı kalmadı artık tartıda ibre 70 i geçmek üzere :mymeka:
pazar günü bende aranıza katılıcam arkadaşlar a.s
umarım bu sefer başarırım :Saruboceq:
yok canım yok benmim bu moral bozukluğumu soda paklamaz paklasa paklasa tarım ilacı içersem paklar akannehir:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
Bende yarın başlıyorum bu diyete inşallah devam ederim.5 günün sonunda tartılıp bildiricem kilomu.
Benim en büyük sorunum diyette diyelimki bir gün yemeği abarttım biraz, hemen bırakıyorum diyeti,nasıl olsa yedim pazartesi yeniden başlarım diye ne bulursam yiyorum.Sonra aynı şeyler tekrar tekrar. Aslında bir günlük kaçamakla hiçbirşey olmaz diyetimizi bozsak bile sabah hemen devam etmeliyiz.Motivasyonumuzu bozmamalıyız.
yaaaa kızlaar mafoldumben ben dün tartılmıştım dayanamayıp kilo vermiştim biraz, sabah uyandıgımda da böle göbüş biraz ufak geldi elime.. evde temizlik filan yaptım biraz, aaa bi baktım aynada kendimee karnım bi şiş bi şiş duruyor anlatamam canlarım yaaa kafamçokkarıştı bu niye böyle yaaa.... olan var mı hiç böle gün icinde, karnı şişip kalan :bbo:
Esim hic anlamiyor,bir de dalga geciyorsenağlama
merhaba arkadaşlar bende başladım bugün bu diyetehenüz tartılmadım akşam eve gidince tartılıcam yarın yazarm kilomu. yarın sebze günü biraz zor geçecek gibi geliyo inşallah sonu hayırlı olur:)
bişey sorcam diyetteyken hergün gece yatarken 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içsek olmaz mı :uhm:
a.s.tatlım tuz vücutta su dolayısıyla da yağ tutuyor. bu nedenle kullanmıyoruzlmaz: bide su içmezsen eriyen yağlar ve protein günündeki protein kalıntılarını vücuttan nasıl atacaksın:uhm: su kesinle içmeliyiz ve zaten içtikçe de susadığını fark edeceksin. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?