- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.661
aa iyi ama daha fazla kacamak yapmamalıyız cunku boşa gıdıcek tum bu sıkıntı
patetes gununde ben de tuz kullandım baharatla falan olmadı=) bu arada ıns bu sefer tamamlarsın bırlıkte kılo verırız
aa iyi ama daha fazla kacamak yapmamalıyız cunku boşa gıdıcek tum bu sıkıntı
patetes gununde ben de tuz kullandım baharatla falan olmadı=) bu arada ıns bu sefer tamamlarsın bırlıkte kılo verırız
kızla bugun 4. yanı yumurta gunum sbh bsy yemeden tartıldım 64.600 şaka mı bu? cok mutluyum
yok cnm değil bende 69.8 oldum bi günde gitti bayramdan kalanlarsositososito
ama halsizim işte:gitme:
sevgili arkadaşlarım ben de bu diyetten nefret ediyorum ama ben de şaşırtıcı derecede işe yarıyor ve çok çok zorlarsam ancak öyle geri alınıyor ve 4 ay sonra düğünüm var ipincecik olmak istiyorum rüyalarımdaki gelinliğin içinde güzel görünmek için :kedi:
şuan 68 civarıyım tartıda 60ı görünceye kadar asla pes etmek istemiyorum lütfen destek olun bugün 4. günüm ama regl oldum cum-pazar ara verip pazartesi patatesten başlayacağım
------------hadi inşaalllah--------:Saruboceq:
yaa aynen ben de cok halsizim arteria napıcaz ya sureklı yatıorum tansıyonum da dusuk brda bira mayası kürü diyorlar halsiz kalmamak için ben yaptm ama pek etkilemedi bence yata yata yapalım ama zayıflayalım
evet cnm neyle başlarsan onnla devam ediyorsun . o yüzden sabah btün istedklern ttabağnda olsun .=) başarılar
şimdi baktım da geçmişe ben bu diyetle 1.8 kilomu ne vermişim ama kaçamakla ve 5. günü yapmadım
bugün 4. gün 1.5 kilo verdim 5. günle başka bi şok diyeti birleştirip devam edicem bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?