5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

h.b. canm :) msj atan biri olmsaydı irademi kaymetmiştim de
bizde 5 -6 aylık evliyiz 6şar kilo aldık koçişimle desene frenlemeseydik bizde 5 ay sonra bi 5 -6 kilo daha alacaktık.. ay pis boğaz olduk.. hatta dün kocişle konuştuk valla dedim 21 yıllık yaşantımda hiç yapmadığım yemekleri bu 5 -6 ayda üst üste hergün hergün her gece hergece yaptım. plaket almam lazım. .. ama inşallah kararlıyım vercem. eşim kendi diyetimi uygalayacağım diyor. bende kendi bakalım kim kilo vercek.. . o değilde eşime patates diyeti dedim ilk çok hoşuna gitti tamma işte yapalım ben seviorum diyor..sonra acı gerçeği söledim tabi sadece haşlama diye.. o zannediyorki patatesin her türlüsü yasak değil. özellikle kızartma hastası kendisi.. hayal kırıklığına kapılıp kendi diyetine döndü..ama buralarda olucam ilk hedef 5 günde 5kiloooooooo

inşallah beraber vercez canm peki sen yenimi başladın ?

iyi siz erken davranmışsınız canım, bende ayn ı şekilde mutfağı bi öğrendim bidahada çıkamadım içinden, ben yaptım yedik, o getirdi yedik, dışarıda yedik, annelerde yedik... yedik de yedik ama eşimin vermeye hiç niyeti yok askerde veririm zaten diyo

bende yeni başladım canım , aslında bi ay önce spora gidiodum güzeldi ama dersler flana yoğun şuara bende bıraktım mecbur... bu hafta sonuç alırsam devam edicem önümüzde ki haftalar inşAllah....

sorma evlendikten sonra her aile ayrı ayrı yemeğe çağırmalar sonra geceleri acıkıp yemek yemek için dışarı çıkmalar. şiştikte şiştik.. :)

peki tuz kullanmak yasakmı patateste ve diğer yemeklerde de .. benm diyet yapamamaktaki tek sorun şu sık sık ama az yeme problemi aslında. ben diyet yaptığım zaman kesiliyorum yemekten hemen. bu şekil kilo vermek istemiyorum.. kendimi yemekten kesitğimde çabuk veriyorum ama sonuçta diyeti bıraktığımda düzensiz beslenme başladığı için hemen alıyorum.. bakalım bu diyet hoşuma gitti.. inşalah vercem aldıklarımı..:86:

hele ben evlendikten sonra sormayın kızlar birsürü hormon hapı kullandım 55 kiloydum şu an 75 evleneli 2 yıl oldu :84::84::84::84::84::84:

çok mutluyum 2 gün gecti zar zor, dışarda ac kalaraktan
ama yarın tüm gün evdeyim ve et günüm ohhhhh demeyin keyfime

o diil de , herkes midesini,n küçüldüğünü çok acıkmadıgını falan yazmış benim nie küçülmedi ben nie hala çok açım :18: yiyorum yiyorum..ama yok hiç doymuyorum acaba midemde karadelik falan mı oluştu :90: :84:

genelde 3. günden sonra küçülüyormuş mide :)

hele ben evlendikten sonra sormayın kızlar birsürü hormon hapı kullandım 55 kiloydum şu an 75 evleneli 2 yıl oldu :84::84::84::84::84::84:

evliliğini kerameti kendisini ilk kiloda farkettiriyor ben kilo almışsın diyenlere evlenince sizide görcem diyorum almayan yok gibi..

Son düzenleme:

canm yaa vercen inşallah .. burda sizinle beraber umarım bende veririm.. demekki evlenince çok alıyo insan... koca bulduk diyemi büyütüyoz rahat rahat totoşumuzu anlamadmki.
ama yok kararlıyım bu sefer vercem. kilomdan benm dışımda kimse rahatsız olmuyr ama bu bi kaç aydır tamamen tek sorunum o oldu benm. bu sorunumdan kurtulmamın tek çaresi fazlalıklarımdan kurtulmam..:92::92: benide ekleyin listeye 24 mayıs kilo = 70.50 :92::82:

haklısın tatlım evlenince bi rahatlıkk var. o yüzden böyle olduk herhalde

benmki küçülsede kusuncaya kadar yiyin deniliyor ya ben öle yerim ki midem büyür büyür büyür :18::18::18: onun için ben adet belirliyim kendime..

kızlarrr camı açtım oda havalansın diye bizim apartmanın yanında patahane var poğça pişiriyorrr çok güzelll kokuyorrrrrr:84::84::84::84::84::84:biri bana motivasyon versinn çokk kötüyümm :84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…