- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.001
Herkese gunaydin 2 gunu geride biraktim toplam 1.3 kilo verdim bugun et gunum hem doyucam hemde daha fazla kilo veririm gibime geliyor sizler ne durumdasiniz arkadaslar
canım bende aynı benimde 3.günüm bugün tavuk yaptım fırında onu yedim sabah ve doyduğumu hissettim :) bugün çok güzel geçicek inşallahh..
Ohhh afiyet olsun cnm Ben daha yiyemedim Sabah Sabah yiyemem ki et( 11 12 gibi yerim artik sen tartildinmi cnm kac kilo fazlan var
Ohhh afiyet olsun cnm Ben daha yiyemedim Sabah Sabah yiyemem ki et( 11 12 gibi yerim artik sen tartildinmi cnm kac kilo fazlan var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-19.html
canım buradan yap ben 3 gün önce yaptım bunu bulana kadar kafayı yedirtti bana
canım ben diyete normalde 79 kg ile başladım 2 ayda 73 e düştüm şimdi bu diyete başladım 73,4 tüm bugün tartıldığımda 71,5 çıktım bakalım bide c.tesi tartılıcam ne çıkıcam :) senin ne kadar fazlalığın :)
Benim boyum 175 diyete 71.2 kiloyla basladim hedefim 67 sonra ideal kilom 65 olmak istiyorum
Herkese gunaydin 2 gunu geride biraktim toplam 1.3 kilo verdim bugun et gunum hem doyucam hemde daha fazla kilo veririm gibime geliyor sizler ne durumdasiniz arkadaslar
kızlar dünü 3 patatesle 2 bardakta yeşilçayla atlattım ama sabah kalktığımda kendimi çok halsiz hissettim.tansiyonummu düştü nedir bilmiyorum.salatlık ve domatesimi yedim banamısın demedi.ince bi rdilim tam buğday ekmeği yedim.kaçamk yaptım yanisabah tartıldım 66.3 çıktım.dün 67 idim.bir günde 700 gr çok iyi yaa:):)
et gününde light ton balığı olur mu yağı süzülmüş?
çok tşk ederim canım yaa bana kafayı yedirtmeden linki verdiğin için :) bide bende simgeler falan çıkmıo yeni üye olduğum için oalbilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?