5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun cnm diyetin ... sebze benim favori günüm ya hiçç korkma .malum mevim kış hşlanabilen sebze al. ben havuç ,karnabahar gibi şeyleri haşla.daha güzel daha doyurucu...
meyve günü de kolay .üzme tatlı cannı her an gidecek kilolarını düşünn....

allahım aklımı seveyim kızlar .kemdime patates yemeği hazırladım. Nasıl mı tavaya 1 kupa bard. sıcak su koydum patatesleri yuvarlak ince ince kesip kırmızı pul biberle harmanlayıp tavaya dizdim.Evet evet yağ yok tuz yok ama harikaaaa

süperdi patates günüm ama sebzede bozdum ve 1 kg verdim. ama yetmez. yeniden başlıcam. senin nasıl gidiyor?

Valla ben hep bozdum yaa yarında meyve gunu kesin bozarım yine :/ kiloda vermedim (( senin icin cok sevındım ama kilo vermıssın .. Bende bıtsın bıdaha baslarım bı kac gun sonra .. Bunuda artık alıştırma olarak sayarım hihi

slm bende aranıza katılmak istiyorum ama sayfa çok uzun olduğu için okuyamadım ilk gün neler yiyorsunuz bana açıklarmısınız haftada 5 kilo süper bişey inş başarırım

patates günü bitti nihayet 61.7 kilo ile başladım.bakalım sabah kaç çıkcammm.Yarın sebze günü için karnıbaharımı haşladım

2. günümmm sebzelerimi haşlıyoruuummm. oh oh ne iyiiii.inceldiğimi hissediyorum ama 5. günün sonunda tartılacam...

bu günü de sebzemmmle atlattık...yarın et günü tavukumu şimdiden yapayım da..işe geç kalmayayım dostlarr.ya karnım dümdüz oldu 2 günde

kızlar diyetleriniz hayırlı olsun nasıl bi diyet bu banada söyleyin 5 günde 5 kilo verdiriyormu gerçekten bende diyet yapıp zayıflamak istiyorum

bugün sebzelerimi yedim hiç kaçamak yapmadım vereceğim kiloları yarın et günü sabah sabah zor oluyo başka seçeneğim yok mu???

Konunuza çamur atmak istemiyorum ama hergün birşeyler serbest istediğiniz kadar yiyin yazmışsınız, ben üniversitede yeni gördüm bunları vücut fazladan ne alsa depo eder ama hamur işi ama sebze farketmez, kilo vermek için önceliğiniz yaktığınız kalorinin üstünde kalori almamak olmalı ve spor yapmak, hem 5 günde 5 kilo vermek de çok sağlıksız.

teşekkür ederim süpersin:) sen zorlandın mı peki? ben sebzede çok zorlandım da :/ yani aç kaldım baya . bunu bitirdikten sonra, yine bu forumda bulduğum 7 günlük diyete başlıcam.
benim en rahat günlerim sebze günlerimdi açıkçası herkes sebze gününde neden bu kadar zorlanıyor anlayamıyorum. ben ilk hafta köz patlıcanla domatesi tavada çevirmiştim ve salata yemiştim ikinci haftada aynı şekilde yedim. üçüncü hafta patlıcan yerine taze fazulye yedim taze fazulyeleri haşladım ve sonrasında domatesle birlikte pişirdim. birde kızlar mantarda yiyebilirsiniz yağ yakıcı ve doyurucu

kızlar bugün 4.günüm :)

işte size sabah kahvaltım . meyveli meyve şöleni :)

bu sabah tartıldım . toplam : 2.2 kg gitmiş 5 kg veremicem ben görünen o ki ...

84.9 ile başladım . sabah 82.7 idim ...ben zaten bundan 3kg diye hedef biçmiştim ..heralde öyle de olcak :)
yarın yani 5.gün için fikir verir misiniz

yumurta / yoğurt / süt

sadece birisini mi seçip tüm gün onunla beslenice z???

bugün bu topiği baya okudum 150 sayfa fln ama sıkıldm artık gözlerim ağrıdı..yapmayı düşünüyorum...ama kimseler uğramıyor heralde artık

selam kızlar .... dün elektrik sık gidip gelince yazamadım.dün et günümdü ama 2 tane çikolatalı gofret yedimmmm ama olsun bu gün meyve günüydü o iyi kaçamaksız atlattım.yarın yumurta ile son vereceğim inşallahhh...tabi baskülüm yok haftasonu eczanede tartılacam bakalım sonuç ne?

uff bu diyeti kesinlikle benimde denemem lazım p.tesi günü bende başlıyorum verilicek 5 kilom var yanlız bişey sorucam mesela meyve gününde elma yedik gün boyunca sadece elmamı yicez başka hiçbişey yokmu ? bide kepekli ekmek falan serbestmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…