- 22 Ocak 2012
- 103
- 0
- 66
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.461
hayırlı olsun cnm diyetin ... sebze benim favori günüm ya hiçç korkma .malum mevim kış hşlanabilen sebze al. ben havuç ,karnabahar gibi şeyleri haşla.daha güzel daha doyurucu...kızlar selam ben de bugün başladım bu diyete. patateslerimi haşlayıp işe getirdim baharatlarımla birlikte. sabah yedim çayımı kahvemi de içtim şimdi de ögle porsiyonumu yicem . akşama da püre şeklinde yapıp yemeyi planlıyorum ..
bugün kolay da sebze ve meyve gününde napca z onu söyleyin????
benim ilk tecrübem olacak bu diyet.
doğum sonrası kilolarımı atmak için .
84.9 ile başlıyorum bugün
bu diyet ardından isveçe başlıcam . 13 gün
Rica ederiiimmm :) bende bugun sebze yedim :))) bi kac dilimde pizza(( iki gundur bozdum hep inşallah diger gunler bozmam artık :/ senin parates gunu nasıl gectı ?
süperdi patates günüm ama sebzede bozdum ve 1 kg verdim.ama yetmez. yeniden başlıcam. senin nasıl gidiyor?
yahu nasıl bi diyet bu banada yazsanıza ne yiyorsunuz
Valla ben hep bozdum yaayarında meyve gunu kesin bozarım yine :/ kiloda vermedim (( senin icin cok sevındım ama kilo vermıssın .. Bende bıtsın bıdaha baslarım bı kac gun sonra .. Bunuda artık alıştırma olarak sayarım hihi
benim en rahat günlerim sebze günlerimdi açıkçası herkes sebze gününde neden bu kadar zorlanıyor anlayamıyorum. ben ilk hafta köz patlıcanla domatesi tavada çevirmiştim ve salata yemiştim ikinci haftada aynı şekilde yedim. üçüncü hafta patlıcan yerine taze fazulye yedim taze fazulyeleri haşladım ve sonrasında domatesle birlikte pişirdim. birde kızlar mantarda yiyebilirsiniz yağ yakıcı ve doyurucuteşekkür ederim süpersin:) sen zorlandın mı peki? ben sebzede çok zorlandım da :/ yani aç kaldım baya. bunu bitirdikten sonra, yine bu forumda bulduğum 7 günlük diyete başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?