- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.481
uff bu diyeti kesinlikle benimde denemem lazım p.tesi günü bende başlıyorum verilicek 5 kilom varyanlız bişey sorucam mesela meyve gününde elma yedik gün boyunca sadece elmamı yicez başka hiçbişey yokmu ? bide kepekli ekmek falan serbestmi?
kızlar bir kez daha yapmaya karar verdim.5 değil ama 3 kilo vermişim 2 gün ara verip pazartesi tekrar başlıyorummm....Ha arada kaçamak yapmadım değil kızlar 2 tane çikolatalı gofret yemiştim son gün de yine kalıp çikolata yedim.acaba hiç kaçamak yapmasaydım 3 değil 5 mi verirdim ki ?:84::119::126:
eşim gelene kadar 50 kilo olurum inşallahhh
selam kızlar bende dün başladım patateslerle yağsız tuzlu karabiberli yedim onları bugün ise sebze günümdeyim ama mecbur sabah domates salatalık mısır maruldan oluşan salata yedim öğlende öyle we mecburen akşamda böyle olacak uff çok zor bi gün neyseki yarın et günüm et gününde sabah kahvaltısında ne yiyosunuz?
bakalım kilo werebilicek miyim tawuk günü çok iyi gidiyor sabah az suda kırmızı toz biberlle karabiberle sotelenmiş tawuk butu yedim birazdan ızgara sis yicem yarın meywe günüm o da çok kolay geçer sanırım ama cumayı napıcam bilmiyorum süt doyurmaz yoğurt doyurmaz yumurta doyurur ama ekmeksiz nolucak bilmiorum sen napıcaksın 5. yani son güdne??
kuzum haklısın evet ben az çok o yoldan gelmiş biriyim.73 ten düştüm yani düzenli verdim ilk zamanlar hem diyet falan da yapmadım.bi ara kilom 60 a takıldı kaldı 5 günde 5 kilo diyetini yaptım verdim yine biraz sonra uzun süre 58 de kaldım tabi bu arada ip atladım günlük,krbonhidrat diyeti yaptım ama kilom değişmedi ama toparlandı vüctudum sonra bunu yaptım yine şimdi bir kez daha yapacağım inşallah
eveettt.sabah tartıldım 55.04 olmuşum elma sirkesi + su kullanıyorum bir haftadır.Yarın itibariyle 5 günde 5 kilo diyetini bir kez daha yapacağım inşallah....
eeeveeett yok mu bana katılan???????
ben de 55 kiloyum 50 kilo olmak istiyorumkilom normal hatta bel kısmım zayıf ama ben zayıf olmaya alışmışım böyle kendimi iyi hissetmiyorum.. bu diyetle 1 haftada sadece su kaybederim bence :44:
tatlım aslına bakarsan bende 50 olmak istiyorum ama göbek bölgem var birde bacaklar..bi 50 olayım.kürlerle dikkatli beslenerek + egzersiz yapmayı düşünüyorum.
Kaybedilenin su olduğunu düşünmüyorum canım ben öyle olsa hemen alırız üstelik aşırı kilolu da değiliz ki su gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?