5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

acilen yedi sekiz kilo vermem gerek en az iki hafta içerisinde lütfen yardımcı olun ama ben ne yese yarayanlardanım o yüzden biri bana tavsiye verebilir mi lütfen 168 boyunda 58 kiloyum çok kilo aldım bu aralar 50 kiloydum o yüzden bu kilo bana çok ağır geliyor kıyafetlerime sığamıyorum sizden acil yardımlar bekliyorum

yeni katılacak olan arkadaşlar hoşgeldinizzz..
benim son günümdü yumurta günü haşlanmış yumurta yedim sabah 2 tane yatmadan de 2 tane yiyecem ..kesinlikle verdim ya çok mutluyum haftasonu tartılacağım inşallah ...yine bu topikdeyim biraz kür yapmak istiyorum...

tatlm hoşgeldinnn..cnm meyve ve sebze gününde de neyle başlıyorsan onla devam ediyorsun.sadece elma yeme elma ,portakal vs öğün gibi düşün ...kepek mepek yok kuzum.bu böyle şok bir diyet ben daha önce de yaptım korma dikkat edersen geri almıyorsun kiloları...

kızlar sonunda tartıldım ...ilk tartıda 60 kiloydum şimdi çıkp tartıldım yine aynı kıyafetimle botlarla kaban vs. veee 57.... yupppyyyy:92::122:

kızlar bir kez daha yapmaya karar verdim.5 değil ama 3 kilo vermişim 2 gün ara verip pazartesi tekrar başlıyorummm....Ha arada kaçamak yapmadım değil kızlar 2 tane çikolatalı gofret yemiştim son gün de yine kalıp çikolata yedim.acaba hiç kaçamak yapmasaydım 3 değil 5 mi verirdim ki ?:84::119::126:

eşim gelene kadar 50 kilo olurum inşallahhh

bende 3 kilo verdım sonra geri aldım yarın yine başlıyorum

ayyy kızlar ev değiştirdim başlayamadım.bir alışveriş yapayım inşallah verdiğimi almadan başlarım umarım aburcubur yiyorum hep

kaçamak yapmadım gayette düzenli yapmıştım, 1 1,5 kılo vermıstım oda kılo degıl vucut su attı, doğal olarakta 1 kaç gunde eskı kıloya döndm..

selam kızlar bende dün başladım patateslerle yağsız tuzlu karabiberli yedim onları bugün ise sebze günümdeyim ama mecbur sabah domates salatalık mısır maruldan oluşan salata yedim öğlende öyle we mecburen akşamda böyle olacak uff çok zor bi gün neyseki yarın et günüm et gününde sabah kahvaltısında ne yiyosunuz?

tatlım hoşgeldin bende kimse uğramıyor diye üzülmüştüm benim bu hafta kaldı.Pazartesi başlayacağım.
Et günün de de canım sabah ,öğle akşam aynı tavuk yiyorsan tavuk,balık sa balık devam ediyorsun.Ben bazen tavukları küp küp doğrayıp yağsız tuzsuz az suyla soteliyorum bazen haşlıyorum üzerine baharat at o da iyi oluyor ..

bakalım kilo werebilicek miyim tawuk günü çok iyi gidiyor sabah az suda kırmızı toz biberlle karabiberle sotelenmiş tawuk butu yedim birazdan ızgara sis yicem yarın meywe günüm o da çok kolay geçer sanırım ama cumayı napıcam bilmiyorum süt doyurmaz yoğurt doyurmaz yumurta doyurur ama ekmeksiz nolucak bilmiorum sen napıcaksın 5. yani son güdne??

tatlım ben pazartesi başlayacağım.tabi bana mı sordun bilmiyorum ama cevap vereyim dedim.son gün yumurtayı haşla ye baharatla harika oluyor sorunsuz.

kızlar inş pazartesi başlıyorum ve 2 kez yapacağım ona göre malzeme alacağım.Hafta içi yapmak en iyisi işdeyken zaman hızlı geçiyor.kilo vermek için en ideal zamanlar kış geceleri çoğu kez aç yatmalı ben ilk zamanlar öyle yapmıştım.Verdiğim kiloyu aldığımı pek sanmıyorum yerleşik göbeğim küçüldü hala küçük.İnşallah devam edeceğim

Günaydın

kızlar bakın böyle diyeteler 15-20 kg verip sonra vucut duruduğunda vucudu şaşırtmak içimn yapılan diyetlerdir
siz bunu yaptınız zaman vucudunuzdan sadece su kayıbı olur
sanmayın patates öyle masum bir besib değil hiç yoktan sağlığınızda olursunuz eğer sağlıklı ve düzenli beslenirsenız hafta 500 gr veya 1 kg verirsiniz siz 5kg zaten birhaftada almadınız
sadece fikrimi söylemek istedim

kuzum haklısın evet ben az çok o yoldan gelmiş biriyim.73 ten düştüm yani düzenli verdim ilk zamanlar hem diyet falan da yapmadım.bi ara kilom 60 a takıldı kaldı 5 günde 5 kilo diyetini yaptım verdim yine biraz sonra uzun süre 58 de kaldım tabi bu arada ip atladım günlük,krbonhidrat diyeti yaptım ama kilom değişmedi ama toparlandı vüctudum sonra bunu yaptım yine şimdi bir kez daha yapacağım inşallah

eveettt.sabah tartıldım 55.04 olmuşum elma sirkesi + su kullanıyorum bir haftadır.Yarın itibariyle 5 günde 5 kilo diyetini bir kez daha yapacağım inşallah....

eeeveeett yok mu bana katılan???????

ben de 55 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum kilom normal hatta bel kısmım zayıf ama ben zayıf olmaya alışmışım böyle kendimi iyi hissetmiyorum.. bu diyetle 1 haftada sadece su kaybederim bence :44:

ben de 55 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum kilom normal hatta bel kısmım zayıf ama ben zayıf olmaya alışmışım böyle kendimi iyi hissetmiyorum.. bu diyetle 1 haftada sadece su kaybederim bence :44:

tatlım aslına bakarsan bende 50 olmak istiyorum ama göbek bölgem var birde bacaklar..bi 50 olayım.kürlerle dikkatli beslenerek + egzersiz yapmayı düşünüyorum.
Kaybedilenin su olduğunu düşünmüyorum canım ben öyle olsa hemen alırız üstelik aşırı kilolu da değiliz ki su gitsin..

aslında evet ben 2 3 hafta önce elma diyeti yaptım 1 hafta boyunca ama vere vere 2 kilo falan vermişim sonra da geri aldım ama dikkat etmedim açıkcası.. öyle sıkı bir diyetle 2 kilo vereceksem hiç yapmam olduğum kiloda olurum daha iyi dedim vücudumda yağ miktarı bacaklarım dışında yok bizim gibiler için kilo vermek çok daha zor yağ miktarımız çok fazla olmadığı için..Bu yüzden daha çok su kaybettiğimizi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…