- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.501
kuzum haklısın evet ben az çok o yoldan gelmiş biriyim.73 ten düştüm yani düzenli verdim ilk zamanlar hem diyet falan da yapmadım.bi ara kilom 60 a takıldı kaldı 5 günde 5 kilo diyetini yaptım verdim yine biraz sonra uzun süre 58 de kaldım tabi bu arada ip atladım günlük,krbonhidrat diyeti yaptım ama kilom değişmedi ama toparlandı vüctudum sonra bunu yaptım yine şimdi bir kez daha yapacağım inşallah
eveettt.sabah tartıldım 55.04 olmuşum elma sirkesi + su kullanıyorum bir haftadır.Yarın itibariyle 5 günde 5 kilo diyetini bir kez daha yapacağım inşallah....
eeeveeett yok mu bana katılan???????
canım bu arada elma sirkesi+su nasıl bir kür beni aydınlatır mısın sevindir şu garibi
aslında evet ben 2 3 hafta önce elma diyeti yaptım 1 hafta boyunca ama vere vere 2 kilo falan vermişim sonra da geri aldım ama dikkat etmedim açıkcası.. öyle sıkı bir diyetle 2 kilo vereceksem hiç yapmam olduğum kiloda olurum daha iyi dedimvücudumda yağ miktarı bacaklarım dışında yok bizim gibiler için kilo vermek çok daha zor yağ miktarımız çok fazla olmadığı için..Bu yüzden daha çok su kaybettiğimizi düşündüm
anladım tatlım olabilir belki...ben elma diyetine bir baktım yok bana göre değil..ben ekmeği falan çok seviyorum ya mısır ekmeğine mi alışmaya çalışsam ya da tamamen bıraksam mı bilmiyorum
selam arkadaşlar...bende bugün başlıyorum bu diyete..2 yıl önce yapmıştım 3 kilo vermiştim çokta dikkat etmememe rağmen..iradeye sahip çıkıldığı takdirde sonuç veren bir diyet.çok sağlıklı değil tabi ama başlangıç için yapılabilir. 5 kilo verdikten sonra güzel bir yemek düzeni ile kilo korunabilir diye düşünüyorum. ben doğum kiloları sebebiyle diyetisyene gitmiştim ve 7 kilo verdim 3 ayda. ancak sonra çalışmaya başlayınca çokta düzenli öğünler olmadı ve kilo vermem durdu. iştahta yerinde tabi. şimdi böyle şok bir diyetle başlamak istedim. inşallah başarılı oluruz. patateslerim haşlanıyor.destek bekliyorum
kuzum hoşgeldin,benim bugün meyve günümdü...iyi geçti ama iştahım çok acık tam diyeti bozacaktım seni gördüm moral buldummm
yarın son yumurta yapacağım.hemen hemen hergün tartılıyorum da yine 54.7 falan diyor o bir günde 700 gr gitse keşkeee
sanki bu defa çok veremedim.iştahım açıldıysa yeme hissim varsa yakıyorum demek değil mi acaba ...kendimi böyle avutuyorummm
çok acıktım yavvvvv
ferra sen bu 16 kiloyu nasıl verdin bacım önce onu söyle bi yaa.....belkim faydası olur
ferra sen bu 16 kiloyu nasıl verdin bacım önce onu söyle bi yaa.....belkim faydası olur
hıımm kuzum haklısın bi yerde anlatmıştım da kısaca bahsedeyim.Ben ergenlikde aldım.bi daha da hiç vermedim üniv bitti yine tık yok.mezuniyet fotolarından nefret ediyom o ne aman allah kim oo hiç bakasım gelmio.Tabi fast foodun dibine vuruyorum mc,burger ,popeyes ohhhh gırla ama sanyorum en fazla 65 falanım.bir tartıldım 73 kiloooo
geçen yıl aralık ayı oluyor bu 73,önce elma sirkesi +su ya başladım ekmeği severdim sebze yemem yumurta sevmem vsvsvsv
sadece sabahları içip gidiyordum işe,HAFTADA 1 kilo düzenli verdim bir ay kadar bunu yaptım.sonra kabuk tarçın ve bal kürü yaklaşık bir ay da bunu ama zannetme ki spor falan yok bacım ne sporu yavaş yavaş verdim ama yemediğim şeyleri yemeye başladım.10 kilo kadar vermiştim haziran ayında galiba 62 falanım.sonra bu 5 günde 5 kiloyu yaptım çünkü kilo vermem durmuştu ilk diyetim 59 falan oldum tabi çok zor geçmişti hemen peşine günde 500 gr verdiren yoğurt kürü yaptım verdiğim kiloyu korudum.Uzun süre 58 gezdim.yine bi gayret bu diyeti yaptım 56 oldum şimdi bi gayret daha...
tabi canım bu arada vücudum için sarkma vs olmasın diye bir dönem evde ip atladım ve bacaklara susam yağı +biberiye yağı+portakal yağı sürüp streçle sardım aktar verdi bunu sıkılaşma için 15 gün yetti verdiği karışım.ve bacaklardan tam 9 cm incelmiştim.
tabi şimdi de uğraşıyorum ama eskisi gibi kolay verilmiyor ne kilo ne incelme..şu diyeti nihayete erdireyim biraz kür yapıp spor yapmak istiyorummm
inşallah kuzu inşallah haydi hep beraberrrrmaşallah sana yemişin bütün kiloları sen darısı bize inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?