5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım bu arada elma sirkesi+su nasıl bir kür beni aydınlatır mısın sevindir şu garibi

canım bu arada elma sirkesi+su nasıl bir kür beni aydınlatır mısın sevindir şu garibi

estağfurullah canım...Dur hemen söyliyim bir su bardağı sıcağa yakın suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıyorsun içiyorsun sabah kalkınca akşam yatarken.

ya bir hafta diyet yapmadım canım hiiç bişi çekmedi diyete başladım herşey yemek istiyorummm

evet yeniden başladım bakalım .bu gün ilk patates günüüydü ..iyi geçti akşam gelip tartıldım 56.06 çıktım .Yarın sebze günü ..
umarım 5 günde 3 kilo veririm

Son düzenleme:

anladım tatlım olabilir belki...ben elma diyetine bir baktım yok bana göre değil..ben ekmeği falan çok seviyorum ya mısır ekmeğine mi alışmaya çalışsam ya da tamamen bıraksam mı bilmiyorum

anladım tatlım olabilir belki...ben elma diyetine bir baktım yok bana göre değil..ben ekmeği falan çok seviyorum ya mısır ekmeğine mi alışmaya çalışsam ya da tamamen bıraksam mı bilmiyorum

şu şirke olayı kafama yattı aslında..Zaten bence çok sıkı bir diyet elma yiye yiye elmadan soğudummm artık elma yüzü görmek istemiyorum Benim kilolu arkadaşım vardı beraber başladık ben kaçamak yapmadan 6 7 günde 2 kilo vermiştim o kız 5.5 kilo verdi çok sinir oldum sonra oturdum dana gibi yedim

Ben alışkanlık haline getiricem tadı iğrenç bile olsa yeşil çay ve sirke kürü uygulayacağım onun dışında yememe içmeme dikkat ederim senle aynı kiloya sahibiz sen 5 gün sonunda verebilirsen en az 3 kilo ben de bu diyete başlarım..ekmeği seviyorsan kesme ama beyazz ekmek yeme kepekli yee ama onu da günde 3 dilimi geçmeden ye:44:
bir 50 kilo olacağım ya çok mu şey istiyorum 5 kilocuk

bugün 2. günüm sebzeee günüydü tabiki lahana havuç brokoli haşladım yedim ama canım öyle bir çikolata çekti ki aldım yedim valla... ::::DDDD
ama bi güzel yedikten sonra tartıldm 54.7 bence iyi tabi diyete devam bozmuyorum sanki kaçamak iyi geliyor...
birazdan yarın için tavukumu haşlayacamm..

elma sirkesi + su ya devam bakalım cumaya kadar umarım 3 kilo gider

arkadaşlar mrb.ben diyet deneyimimi paylaşmak istedim
sabah 1 dilim kepek ekmeği,peynir haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 bardak papatya çayı
öğlen 1elma 1 portakal
akşam lahana çorbası

sabah 1 çorba kaşığı sirke içtim ve gün içinde çok acıkırsam da sirke içiyodum yani günde 3 çorba kaşığı sirke içmiş bulundum:)tok tutuyo akşamları lahana çorbasından sonra ilerleyen saatlerde çok acıkırsam 1 elma veya yeşil çayla bitiriyordum günü70 kiloydum şimdi 65im:)arada kaçamaklarım oldu tabi ama kaçamak yaptığım günler yürüyüşle cezalandırdım kendimi:)58 olmak istiyorum daha vermem gerekn 7 kilo var(şuan ara verdim diyete tekrar dişimi sıkıp başlicam bana katılmak isteyen varsa beraber kurtulalım bu kilolardan

selam arkadaşlar...bende bugün başlıyorum bu diyete..2 yıl önce yapmıştım 3 kilo vermiştim çokta dikkat etmememe rağmen..iradeye sahip çıkıldığı takdirde sonuç veren bir diyet.çok sağlıklı değil tabi ama başlangıç için yapılabilir. 5 kilo verdikten sonra güzel bir yemek düzeni ile kilo korunabilir diye düşünüyorum. ben doğum kiloları sebebiyle diyetisyene gitmiştim ve 7 kilo verdim 3 ayda. ancak sonra çalışmaya başlayınca çokta düzenli öğünler olmadı ve kilo vermem durdu. iştahta yerinde tabi. şimdi böyle şok bir diyetle başlamak istedim. inşallah başarılı oluruz. patateslerim haşlanıyor.destek bekliyorum

kuzum hoşgeldin,benim bugün meyve günümdü...iyi geçti ama iştahım çok acık tam diyeti bozacaktım seni gördüm moral buldummm
yarın son yumurta yapacağım.hemen hemen hergün tartılıyorum da yine 54.7 falan diyor o bir günde 700 gr gitse keşkeee
sanki bu defa çok veremedim.iştahım açıldıysa yeme hissim varsa yakıyorum demek değil mi acaba ...kendimi böyle avutuyorummm
çok acıktım yavvvvv

ferra sen bu 16 kiloyu nasıl verdin bacım önce onu söyle bi yaa.....belkim faydası olur

ferra sen bu 16 kiloyu nasıl verdin bacım önce onu söyle bi yaa.....belkim faydası olur

hıımm kuzum haklısın bi yerde anlatmıştım da kısaca bahsedeyim.Ben ergenlikde aldım.bi daha da hiç vermedim üniv bitti yine tık yok.mezuniyet fotolarından nefret ediyom o ne aman allah kim oo hiç bakasım gelmio.Tabi fast foodun dibine vuruyorum mc,burger ,popeyes ohhhh gırla ama sanyorum en fazla 65 falanım.bir tartıldım 73 kiloooo
geçen yıl aralık ayı oluyor bu 73,önce elma sirkesi +su ya başladım ekmeği severdim sebze yemem yumurta sevmem vsvsvsv
sadece sabahları içip gidiyordum işe,HAFTADA 1 kilo düzenli verdim bir ay kadar bunu yaptım.sonra kabuk tarçın ve bal kürü yaklaşık bir ay da bunu ama zannetme ki spor falan yok bacım ne sporu yavaş yavaş verdim ama yemediğim şeyleri yemeye başladım.10 kilo kadar vermiştim haziran ayında galiba 62 falanım.sonra bu 5 günde 5 kiloyu yaptım çünkü kilo vermem durmuştu ilk diyetim 59 falan oldum tabi çok zor geçmişti hemen peşine günde 500 gr verdiren yoğurt kürü yaptım verdiğim kiloyu korudum.Uzun süre 58 gezdim.yine bi gayret bu diyeti yaptım 56 oldum şimdi bi gayret daha...

tabi canım bu arada vücudum için sarkma vs olmasın diye bir dönem evde ip atladım ve bacaklara susam yağı +biberiye yağı+portakal yağı sürüp streçle sardım aktar verdi bunu sıkılaşma için 15 gün yetti verdiği karışım.ve bacaklardan tam 9 cm incelmiştim.
tabi şimdi de uğraşıyorum ama eskisi gibi kolay verilmiyor ne kilo ne incelme..şu diyeti nihayete erdireyim biraz kür yapıp spor yapmak istiyorummm

maşallah sana yemişin bütün kiloları sen darısı bize inş:)

bende bugün başladım inşallah 5 günü tamamlarım tam 74.0 la başladım en az 3 kilo verebilsem çok güzel olucak

kimse yokmu bugün kimse yazmamış benim ilk günüm sabah elma sirkeli su içtim toplamda 5 orta boy patates yedim 1tane orta şekerli türk kahvesi içtim acıkmadım hiç bu saatten sonrada bişey yemicem patates tok tuttuğundan galiba zor geçmedi acaba enzor hangi gün olucak

birinci gün kaçamaklarla bitti ve sabah73.6 kilo çıktım bugün sebzegünümdü brokoli[hiç sevmem]karnıbahar haşladım limon tuz sumak atınca yenilebilir hale geldi mor lahana salatası yaptım onları yedim ama yine küçük bir kaçamak yaptım küçük bir kase sulu köfte yedim[çok pişmanım] yarın kaç çıkıcam çok meraklardayım :18::18:

yine kimse yok benden başka kimse yapmıyomu bu diyeti

bugün 3.günüm sabah 63.4 çıktım çünkü dün çok kaçamak yaptım

benden başka yapan yokmu yaaaaaaaaaa

merhaba...bugün benimde beşinci günümdü açıkça söylemek gerekirse zor geçti..yarın sabah tartılacağım bakalım. 85.2ile başladım bu diyete sonucu sabahleyin göreceğiz..:):)ama verdim gibi sanki öyle hissediyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…