5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben Başladım aslında ama sınav haftam o yüzden tam uygulamayacağım.
İnşallah haftaya burdayım

Son düzenleme:
Kizlar bende yarin basliyorum haftasonuna kadar kilo vermem gerek nisan icin pazar gününe kadar yapacagim bakalim sonuc ne olucak sizlerle paylasicam :))))

Canım benim kasıt şu; mesela sabah domates,salatalık maydonoz,brokoli söğüş yaptın yedin diyelim.Öğlen-akşam yahut aralarda da bunu bozamazsın.Yani şu ki buna biber ekleyemezsin ve ya evde domates bitti domatessiz yapayım diyemezsin.Sabah ilk ne yediysen eksiksiz fazlasız onu yemek zorundasın.

evet arkadaşlar...
1. gün bi şekilde geçti (diete ilk başlıyorum safsatasından bişey anlamadım).. karabiberle patates... pul biberle patates... sadece patates... gibisinden
2. gün sebze günümde 2 tane kocaman karnıbahar haşladım ... sabah kahvaltıda yedim biraz ve gün boyu yiyeceğim herşeyden biraz biraz yedim.... 2 karnı bahar ve diğer haşladığım sebzelerimin üzerine sadece domates sarımsak ve baharatla yapılmış bi sos hazırladım ... gayet mutlu mesut geçirdim
3. gün et günüydü ama ben onu midem almaz sabah sabah diye süte çevirdim 1.5 kutu süt içmişim gün içinde ... içine tarçın attım sürekli ben
4. gün meyve günü bence en zor gündü... muz hariç eniyo diette ve dier tüm kış meyveleri fazla asitli ...
5. gün yumurta.. sabahtan akşama kadar 9 tane haslanmış yumurta yedim ... dilinleyip üzerine limon sıktım nane ve pul biberle ... yinede bi süre tavuk bile görmek istemiyorum...

bu gün dietten sonraki ilk günüm ... şahane bi kahvaltı sofrası hazırladım ve oturdum ...incecik bi dilim kek ve küçük bi parça börek yedim ve sankii bi kuzu yemiş gibi midem acıdı ... kahvaltı sofrasını aynen topladım...

tartılma işini perşembe yapıcam ama kıyafetlerimden anladığıma göre bir 3 kilo rahat gitti ... tartıldıktan sonra yazarım yine burdan... geçtiğimiz yıl 75 kiloydum ve haftanın 5 günü saat 5 ten sonra yemeyerek 5 haftada 10 kilo verdim ... 1 sene bekledim alıcakmıyım vs diye ama almadım pek... şimdi bu diete 67 kilo da başladım... boyum 1.74 hedefimde 58 :)) midem küçüldüğüne göre geçen sene yaptığım dieti zorlanmadan yine yapabilirim diye düşünüyorum ... o konuda da gelişmeleri sizinle paylaşırım ..

a bu arada dün gece dolunay vardı ve astrolojik olarak kilo vermek için en uygun zamanlar dolunaydan sonraki 4-5 gün... ay küçülürken yapılan dietlerden çok daha iyi sonuç alınıyor diye biliyorum... geçtiğimiz yıl onada dikkat etmiştim yine ... hepinize sağlıklı kilo vermeler...

ya kızlar bi kişide yaptım, sonuç şudur, şukaddar kilo verdım ne olur, hep başladım yazıyor gerisi yok

bak perşembeye kadar tartılmayacaktım ama sırf senin mesajına cevap vermek için tartıldım :)) 67 kiloda başladım şu anda 63 üm... yani 4 kilo gitmiş hedefim 58 ama bu dietle devam etmeyi düşünmüyorum :)) gelişmeleri yazarım yine ...

selam kızlar bu diyeti tek geçerim ya en güzeli bu.Ben pazartesi başlıyorum inşallah.tabi bu arada ne yaptım hiç birşey ama kilom 58 sabah kalkınca 57 falan geliyorum.hedef 55 hadi inşallah...
evett yok mu diyete devamm edenn

selam fotoş2 kuzum merak etme harika kilo vereceksin.Bende hemen başlamıyorum çalıştığım için hafta içi iyi oluyor ayrıca iş yerinden arkadaşıda dahil ediyorum birlikten kuvvet doğar ben hep et gününde tavuk yiyordum ama bu defa diyet ton balığı yemeyi düşünüyorum.En iyi kilo verme zamanı bence kış .günler kısa olduğu için
hadi kızlar verelim şu kiloları 3 kilo da olsa gitsin lütfennnn

ahh bi verebilsem şu kiloları sabahtan akşama kadar nette ne yapsam nasıl versem her türlü diyet şekillerine bakıyorum 69 kiloyum 60 olmamlazım doğumdan önceki kiloma ulaşmam lazım 69.600 kg le başladım bakalım kaç kilo vericem 3 kiloda versem çok sevinicem

merhabalar peki şunu merak ediyorum bende general motors diyetini yapıyorum bugün 4.günüm 1400 gitmiş ama acaba sonra geri alabiliyormuyuz yani su kaybımı oluyor acaba

kızlar ben şimdi cuma cumartesi pirinç lapası diyeti yapıcam 2 günde ödem atmak için :) pazartesi de bu diyete başlıyorum. çok heyecanlıyım yaa 5 kilo fazlam var benim de boyum 1.59 kilom 55. 50 kilo olsam kâfii :) ayrıca en geç 4buçukta yemek yiyorum haftada 3 4 gün akşamları 1 saat yürüyorum daha yeni başladım.

slm kızlar benim 5 günüm bitti 69.600 la başladığım diyete 68.200 le bitirdim çokmu az verdim ne neyse pazartesi tekrar başlıycam bakalım 2. beş günde ne kadar vericem,hımm bide ufak tefek kaçamaklarım oldu ondanmı az verdim acaba

selam kızlar yarın başlıyorummm bendee tabi yarın tartılacam ama tahminen 59 oldum hissettiğim kilom 100
pazartesi patatesss günüüüüüü

Merhaba arkadaşlar,
zayıflamak istiyenlere bir kaç kısa bilgi vermek istiyorum..bu bilgileri siz araştırarak devamını getirmenizi tavsiye ederim.
Bizlerin kilo almasının sebebi bedenimizin asidik olmasından dolayı, yediğimiz içtiğimiz yanlış gıdalar, bedenimize asit olarak dönüyor,ayrıca günde milyonlarca hücre ölüyor, bu hücrelerde beden suyunda çürüyor ve onlarda asit oluşturuyor,içinde un olan gıdalar,kola ve şekerli meyva sularıda buna ekleniyor , en önemliside en çok asit taşıyan yiyecek meyva şekeride Bedenimizde asit olarak emiliyor.
Bedenimiz bu asitle kaplanınca, damarlarımızda dahil, tüm organlarımız hücre bazında asidin etkisiyle çürümeye başlıyor, beynimizse bedenimizi korumak için, vucudumuzu yağlandırmaya başlıyor,ve bu yağlanma sonsuz olarak devam ediyor çünkü sürekli asid salgılıyan bir bednimiz oluşuyor.taki bedeni alkaliye getirene kadar bu asid ve yağlanmaya devam ediyoruz.
Bedenimizi alkaliye çevirmek için alkali diyet uygulamamız lazım..
Bir çok organımız bedenimizi alkaliye çevirmek için karbonat salgılıyor, ama okadar asidik besleniyoruzki , ve hızla çürüyüp hastalanıyoruzki dışardan , karbonat almaya ihtiyaç duyuyoruz.
Sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat,
Akşamda bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat
aç tok karnına farketmiyor, tatlı kaşığı fazla gelirse bunu güne dağıtabiliriz..
( 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koyarak içilir , tekrarlıyarak günde 4 kez birer bardak suya1 çay kaşığı karbonat koyarak içebilirsiniz)

Alkali beslenmeyle bütün sorunu çözüyoruz.
geniş bilgiyir. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
Dr. Ayşegül Çoruhlu alkali diyet kitabında herşeyi anlatmış..
Artık bedenimizi sağlıklı besinlerle beslemek bir yaşam şekli olmalı. Youtube dan eski tv proglarındaki alkali yaşam ve diyetle ile ilgili bilgileride takip edebilirsiniz. sağlıklı günler dileğiyle.. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…