5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yani günde 4 bardak karbonatlı su içersek kilo almazmıyız?Ama ben çok yiyorum ya iştahım iyi yerken iyi yerim erkek kadar

birinci günüm olan patates gününe 58.05 kilo olarak başladım.Gayet iyi gidiyor çok şükür.Ya ama ben patatese biraz nar ekşisi koyuyorum yasak mı aceppp?

birinci günüm olan patates gününe 58.05 kilo olarak başladım.Gayet iyi gidiyor çok şükür.Ya ama ben patatese biraz nar ekşisi koyuyorum yasak mı aceppp?

Merhaba bende bugün başladım.Seninle başlangıç ve hedef kilomuz aynı.Ben 1 senede 73 den 63 e ancak düşebildim..Ben yıllarca uğraştım diyet diyet diye gram veremedim.Meğer tiroid ve insülin direnci ve Reaktif hipoglisemim varmış.Az yememe rağmen kilo verememe sebebim buymuş.Doktor kontrolüne takip ettim bir kaç ay şimdi yine başlıyacağım insülin dengeleyici ilaçlarla ancak 1 senede bu kadar verebildim.Günde en az 8 km yürüyüşle.
İnşallah sende ,bende isteyen herkes istediği kiloya ulaşır.
Bakalım bu diyet ne kadar verdirecek bana.:18:

Ben de yarın başlayacağım Başlangıç kilom 57 boyum 1,62 hedef 47 Umarım kilo verebilirim bir hafta sonra kilomu yazıcam birbirimize destek olalım hanımlar

benim bugün 2. günüm sebzelerim haşlanıyo gayet güzel gidiyo ama bişey soracam, vücuttan giden su değildir dimi, zaten günde 2 lt su içiyorum,bitki çayları içiyorum yağ yakıyorumdur inşllh. bu benim 2.haftam ilk haftada 1.400gr verdim bakalım bu hafta ne kadar vericem merak ettim :))

bende bu diyete başlamak isityorum. doğumdan sonra kilolarım kaldı. bir türlü gitmek bilmiyorlar.72 kilodan 62 ye kadar kendi çabalarımla düştüm fakat kalan 5,6 kilom inatla benimle birlikteler..

pazartesi başlamak istiyorum şuan ortam açısından müsait değilim..

bu arada arkadaşlar. neden bir çetele oluşturmuyoruz. yapmak isteyenler mevcut kilolarını yazsınlar.1 hafta sonra sonuçları görürüz.
klasik ama teşvikleyici.. görüşlerinizi ve katılımlarınızı bekliyorum

selam kızlar..
ben de bu diyete dün yani pzt başladım...dün haşlanmış patatesleri yedim,normalde çok severim ama bu diyette nedense pek yiyemedim,boğazımdan geçmedi sadece baharat kattım,tuz katmadım,gün boyu 5-6 patates anca yiyebilmişimdir,o da zorla sabah tartıldım,500 gr vermiştim...
bugün sebzelerle devam edeyim dedim ama akşam oldu dayanamadım...hem çok sinirli ve tahammülsüz oldum hem inanılmaz midem ağrımaya başladı...:18:2 günlük maceramda söyleyebilirim ki diyet benim midemi bulandırdı,midemin ağrıdığını bilmem,bu iki günde mide ağrısı neymiş onu öğrendim sonuç olarak akşam dayanamadım ve bozdum
zaten ben kendime göre diyet yapıyorum,her gün 2 defa yürüyorum,bu şekilde kilo verebiliyordum ama 1-2 kilo da kolay yoldan gitsin dedim ama olmadı öyle çok hassas bi bünyem de yok,açlığa da tahammüllüyümdür ama ona rağmen bu diyet bana hiç uymadı

ayrıca okurken de bi şey dikkatimi çekti...herkes pazartesi ben de başlıyorum,ya da bugün ben de başladım yazmış ama hiç devam eden olmamış :44: başlayanlar sonuçları yazsalar iyi olur bence..ben fikir olması açısından kendi deneyimi yazdım..herkese kolay gelsin

tuz< tuz tuz yokmu tuzsuz yumurta ve patatessss ımmmmmmmm olurmu yenirmi kiii

teşekkür ederim canım.Ben test yaptırmıştım ama bi sorun yok tamamen boğazımla alakalı çok yiyorum bazen bazen de düzensiz yiyorum.bi ara 55 hatta 54 puçuku bile gördüm ama 50 olmak istiyorum nisan da düğünüm var 28 inde kilomu da korumak istiyorum ama ne zaman diyet yapsam iştahım sanki daha çok açılıyor..

3.günümdeyim yani et günü sabah açken tartılırım sürekli 56.6 gösterdi bu güzel birşey umarım 5 günün sonunda 3 kilodan fazla veririm.
ben tavuktan bıktığım için ton balığı günü yapıyorum ama malesef light falan değil ama olsun inanç meselesi diyetten sonra elma sirkeli su ya tekrar başlayayım da formumda kalayım inşallah.

tatlım aramıza hoşgeldin.Fikrine bayıldım benim ki bu cuma bitecek inşallah ama haftaya bir tane daha yapabilirim.Çetele tutalım ama ben onlara hiç katılmadım bilen varsa yönlendirsin bizi..

et günü nedense bende iştah yaptı bi kaçamağım oldu kızlar biraz antep fıstığı ve çikolatalı gofret yedim ama bırakmak değil küçük bir kaçamak..yarın meyve günü çok şükür.Bu kaçamağa rağmen bakalım kaç kilo verecem

Bugün ikinci günüm gayet güzel gidiyor ama evde hiç sebze olmadığı için bugünü et günü yaptım bi sorun olur mu aceep?? :18: :26:

Canım inşallah istediğin kiloya düşersin.Ben evlendiğimde 52 kiloydum.Sonra doğum kontrol iğnesi vuruldum alt üst oldu hayatım 2 ayda 58 kilo oldum .58 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim.Bir senede hiç çaba göstermeden sadece emzirerek 60 kiloya düştüm ama sonra bu hastalıktanmış meğer yeme düzenim değişmesede 77 kilo bile oldum.En az 72 oluyordum.Denemediğim zayflama hapı kalmadı keşke hastalığımı daha önce farketsem o zararlı şeyler hiç kullanmasaydım.60 kiloya düştüm haplarla ama bu sevinç fazla sürmedi 77 kilo oldum verdiğimin fazlasını aldım.

Amma çenem düştü bende kaçamaklar yaptım yarın meyve günü bu arada hergün 10 km yürüyorum bantta cumaya bakalım ne çıkacak bahtıma.

bende başladım 5 günlük diyete patateslerimi haşladım baharatladım ama 1 çay kaşığı kadar belki daha az zeytinyağı vede limon kattım bişey olmaz diye düşünüyorum..yoksa yenmez kesinlikle...

Bende yarin baslayacagim ve baslangic kilomu burdan bildorecegim.daha kolay olmassi icin facede bunun adina grup acip ordan bildirim yapsak sizce daha iyo olmaz mi

Bakin facede 5 gunde 5 kilo diyeti yapanlar diye bir grup actim ve ordan bi dosya olisturup baslangic kilolarimizi yazip bir gun belirleyip bildirim yapalim.ayrica durum paylasip birbirimizi motive edelim.gercekten bu 10 kiloyu vermeliyim ve motiveye ihtiyacim var bekliyorum bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…