- Konu Sahibi incilideniz
- #16.581
bende bu gün 1.günümdeyim iyi gidiyor bakalım yarın içinde sebzelerimi haşlıcam..5 kilo gitmesede 4ede razıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam olur cumartesileri bildirim yapalım nasıl olur ? pazartesiden başlayıp yapılıyo genelde ki bende bu gün başladım cuma biter cumartesi aç karnına tartılıp paylaşırım kilomu çok iyi olur benimde verilcek 14 kilom var:18:Bakin facede 5 gunde 5 kilo diyeti yapanlar diye bir grup actim ve ordan bi dosya olisturup baslangic kilolarimizi yazip bir gun belirleyip bildirim yapalim.ayrica durum paylasip birbirimizi motive edelim.gercekten bu 10 kiloyu vermeliyim ve motiveye ihtiyacim var bekliyorum bayanlar
bende bu gün 1.günümdeyim iyi gidiyor bakalım yarın içinde sebzelerimi haşlıcam..5 kilo gitmesede 4ede razıyım![]()
karnabahar,salatalık,kabak sanırım belki bide havuc..bu gün benimde başım ağrıdı ama yorulduğum için diye düşünmüştüm :44:bende bugün başladım ama başım acayip agrıyoo diyetten mi acaba1
:26:
sebze günü için ne yemeyi düşünüyorsunn
1.5 kiloda çok iyi alkışşşşselam kızlar en son et gününde yazmıştım tani kaçamağımla birlikte ama meyve ve yumurta günümde de kaçamaklarım oldu lakin 1.5 kilo verdim en azından bu beni feci motive etti pazartesi yeniden başlamak istiyorum ama önce kendimi bir gözden geçireyim.İlk olarak az su içiyorum ,bazen kahvaltı yapmadan çıkıyorum bu da iyi değil aynı saatlerde yemek yemiyorum akşamları geç vakitte evde ne bulursam yiyorum.işte kilolu olmamın sebepleri
evvela su içmekle başlamalıyımmm destek destek destekkk kızlaarrrr![]()
sadece sıvı almak zor olmazmı :44:Bir de 7 günde 3.5 kilo verdiren sadece sıvı alınan br diyetim var onu konu olarak açsam mı ki?? :44:
sadece sıvı almak zor olmazmı :44:
senin kilon kaç canım neler yapıyosun bak bizim diyet süper eğer yapıcaksanDoğru söylüyorsun zaten sonra dikkat ettimde sadece çok obez olanlar,ameliyata girecek olanlar falan içinmiş![]()
![]()
Bir de 7 günde 3.5 kilo verdiren sadece sıvı alınan br diyetim var onu konu olarak açsam mı ki?? :44: