• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Evet kızlar yarın baslıyorum bu dıyete!

Diyeti uygulayan ve kilo veren arkadaslar kac kilo verdiklerini yazabilir mi? Oneriyor musunuz ya da goruslerınız nelerdir? Diyet sonrası kilo aldınız mı?

Lutfen bilgilendirin!

selam kızlar bugün itibariyle bu diyete bende başladım bugün ilk günümdü ve çok iyi geçti 3 orta boy patates le hallettim bügünü ama korkum yumurta ve meyve gününden.Yumurtayla arama olmadığı için yoğurt yiycem mecburen inşallah kolay geçer.Bu arada eğer uygulayabilirsem bu bnm ilk diyet deneyimim olcak sadece dikkat edebiliyodum yediklerime diyet uygulayamamıştım hiç bakalım ne olcak.Cumartesi yi iple çekiyorum vermem gereken toplamda 6kilom var. Boyum 1,67 kilomda 64,akşam 18 den sonra yemeyereek 1ayda4 kilo verdim kalanıda bununla verebilirsem çok güsel olcak gelişmeleri yazarım yine

:3:kaç saattir bu topikteyim inanın... günlerdir uygulayabileceğim bir diyet listesi arıyordum diyet gruplarında... veeee dedim ben gibi sabırsız hatunu anca bu diyet keser... kesin ve çabucak bi sonuç almak istiyorum yaa...inşallah bana da faydası olur... mayısta memlekete gidicem...yani o yüzden acil kilo vermem gerek gari...beni görünce şaşırsınlar istiyorum... bi 5 kilo gitse varya Allaaaaaaaaaaaaah:32::32:dicem ve inşallah da derim... :32::52::52::52: baya bi okudum sayfaları veee gaaza geldim tabiki de.... inşallah yarın başlıyorum bu diyete... ve mutlu sona ulaşmak kısmet olur... maalesef evde tartım yok ama biliyorum kilomu.. :17:79 la başlıyorum ... 6. gün tartılıcam ki zayıflamış olursam buraya yazarım yine.... hadi bakalım goley gessin bağa.... :10::10::10:":10: UÇUYORUUUUUUMMMMM ZAYIFLAMAYAAAA.......HUHHUUUUU.......

merhaba bugun bu dıyete basladım 4gun yapıcam 3gun tatıle cıkıcam donunce bı 5gun daha yapıcam sanırım sonra yeterlı gelır bana yapan var mı bırbırımıze destek olalım

ben de yarın başlamayı düşünüyorum. yarın meyve günü yapmayı planlıyorum. gün boyu sadece elma, limonlu su ve bitki çayı içeceğim

kızlar bu diyeti hiç emziren anneler denedimi acaba lütfen acil cvp verin bende çünkü dur demeliyim kgma 75 kgyum :( daha önce bu diyeti vererek 55 kg ya düştüm 75 denn ama oglumu sütten kestikten sonra bu ikinci bebegim

bende yapıorum bu diyeti dün başladım bugün 2. günüm, bir kere daha yapmıştım bu diyeti 5 günde 1.60 kg verdim inşllh bu sefer daha fazla veririm

bence uygulaması oldukça kolay. fazlaca bir hazırlık gerektirmiyor. birde acıktıkça yeme şansın var. diyetisyenler 5 öğün diyorlar ya bu diyette bunuda yapabilirsin. yalnız hafif tempolu da olsa 30 dk yürüyüş ekleyince daha verimli oluyor....

şuanda 89 kiloyum. bu diyete gelecek pazartesi başlayacağım. çünkü bugün pirinç lapası diyetine başladım. 5 gün bunu yapacağım. amacım regl öncesi ödem atmak. ortalama bununlada 3-5 kg gidiyor.

kararlıyım hazirana enfazla 55 kg ile gireceğim...:lepi:

Ben de pazar günü sizin tarifinizi okudum ve Pazartesi günü başladım diyete.bugün 3.günüm sabahları spora da gidiyorum vermek istediğim 10 kilom var. Şi anki kilom 62 boyum 1.69 umarım cumaya güzel sonuç alacağım. Diyet için şimdiden teşekkürler cuma günü tekrar kaç kilo olduğumu yazarım size.

arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır araştırıyorum ve kararımı verdim bu diyete başladım.
doğum sonrası vermem gereken 10 kilo var, tabiki 5 günde 5 kilo verilemeyeceğini, verilse de kalıcı olmayacağını tahmin edebiliyorum, zamanında çok diyet yapmış biri olarak. ama bi yerden başlamam gerekiyordu.
8 nisan pazartesi günü 65.9 kg olarak diyete başladım. kardeşim de benimle birlikte 91.9 kg olarak başladı. patates günüydü. patatesi çok sevmeme rağmen tabiki tiksindim ama bi şekilde geçti. sanırım 4 tane orta boy haşlanmış baharatlı patates yedim. 3-4 yeşil çay, tabiki bol su. egzersiz kısmı ise 5-10 dakikayı geçmiyor çünkü bebeğim küçük, fırsat yok. dün ikinci günümdü, sabah salatalık domates göbek marul havuç maydanoz dereotu biber karışımı bi salata yaptım, yağsız tuzsuz limonsuz:) bütün gün salatalık, havuç vs. şeklinde devam ettim. aç hissetmiyorum ama sanırım tansiyonum düşüyor arada. bugün et günümüz, sabahtan itibaren yağsız tavuk göğüs eti ve yağsız konserve ton balığıyla başladım, gün içinde yağsız tavada bol kekikli pişirip pişirip yedim, yanına da çeşit olsun diye ton balığı:)) kolay olmuyor tabi ama bol su bol yeşil çay şeklinde geçiyor. ayrıca bgn yarım saat yürüyüş bandı, biraz mekik fln hareket olsun diye. cumartesi sabahı tartılıcam, sık sık yazarım. herkese kolay gelsin...

arkadaşlar merhaba
hayatım boyunca kilolu bir insan oldum.75 kilo 167 boyundaydım.yani abartı bir kilom olmasada çocuklukta , lise hayatımda hep kiloluydum.diyet yapmayı denediğimdede ailem hep karşı çıktı.sonuçta ozamanlar annen ne yaparsa onu yiyiyorsun.2002 senesinde üniversiteyi kazandım.sonra şubat tatiline eve döndüğümde ablam benimle bu diyeti paylaştı.inanmadım tabi nasıl yani 5 günde 5 kilo şaka dedim....zaten 1 haftalık tatildi ve yaptım gerçekten 5.gün sonunda 5 kilo gitmişti 70 kg olmuştum.bu diyet beni okadar tetiklediki sonrasında da yediklerime dikkat ettim.inanın aç kalmadım.ekmeği kestim.mutlaka kahvaltı yaptım.akşam ders çalışırken kızlarla muhabbette yediğim çikolata bırakıldı.derslerim 9da başlardı üşenmedim sabah 7 de kalkıp kız yurdumun yakınındaki yürüyüş yolunda 2,5 km yürüdüm.ankaradaydım ve ulaşımımda özellikle marttan sonra metroyu ankaray ı kaldırdım.heryere deli gibi yürüdüm.19mayıs tatiline eve geri geldiğimde herkes şoktaydı hatta babam benim kötü bir hastalığa yakalandığımı ve bu yüzden bu kadar kilo verdiğimi düşündü doktora kontrole götürdü.tam 15 kilo verip 55 kilo olmuştum. "ne oldu sana poponu evde mi bıraktın " diyen bile oldu.herkes şaşırmıştı çünkü kimse benim kilo vereceğimi düşünmemişti.yani benim kilolu halime alışmışlardı tabi.

sonrasında da zaten hayat tarzınız değişiyor.
diyet sırasında tatlı yemedim değil.-özellikle çikolatayı çok severim-canım çektiğinde sütlü tatlılar yedim çikolata değil mesela istediğim kiloya geldiğimde de yaz dı hep dondurma yedim tabi magnum değil minimilk aslan max ankarada aoç sütlü dondurmaları benzeri....salata yemezdim salata yeme alışkanlığı kazandım
en büyük destekçim yoğurt oldu.en küçük boylarından her zaman yanımda taşıdım.

3 yıl boyunca bu kilomu gayet rahat korudum bir süre sonra zaten okadar şeyi nasıl yiyebiliyormuşum dedim inanın....yani gereksizmiş günde 3 çikolataya ne gerek varmış yada dilimlerce ekmeğe...

sonrasındada iş hayatına atıldım 7 senedir çalışıyorum.bilgisayarda bir programda çizim yaptığım için devamlı masa başındayım tek faaliyet tuvalete gitmem :) biraz aldım sonrasında 60 kg yim şimdilerde . 1-2 kg vereyim diye bu diyeti bir kez denedim ama olmadı bence bu diyetin işe yaraması için biraz kilolu olmak gerekiyor.yani az kilo için yapıyım gitsin olmuyo.

bakalım bu 1-2 kiloyuda bir şekilde vermek istiyorum yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz 3-4 ay sonra hamile kalmadan bir kaç kilodan sağlıklı şekilde kurtulamanın yollarını arıyorum.ama eskisi kadar kolay olmuyor çünkü yaş çok önemli genç yaşta çok daha kolay kilo verilebiliyor.

merhaba arkadaşlar...
diyete devam ediyorum ama bu diyetle pek ilgilenen yok sanırım.
ben yinede anlatıyım yapan olursa diye..
dün meyve günüydü, karışık meyve salatasıyla günü geçirdim, insanı tıkıyor doyuruyor ama midesini de kazıyor yani. ama geçti:)
bugün son günüm ve yumurta günü, sabah iki haşlanmış, öğlen iki haşlanmış yumurta yedim. şu an tokum. bol su bol yeşil çaya devam, 20 dk yürüyüş açık havada bu kez, akşamda yağsız omlet yapmayı düşünüyorum.
yarın sabah tartılma zamanı, inşallah hayırlı haberler vermeyi istiyorum. herkese kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar...
diyete devam ediyorum ama bu diyetle pek ilgilenen yok sanırım.
ben yinede anlatıyım yapan olursa diye..
dün meyve günüydü, karışık meyve salatasıyla günü geçirdim, insanı tıkıyor doyuruyor ama midesini de kazıyor yani. ama geçti:)
bugün son günüm ve yumurta günü, sabah iki haşlanmış, öğlen iki haşlanmış yumurta yedim. şu an tokum. bol su bol yeşil çaya devam, 20 dk yürüyüş açık havada bu kez, akşamda yağsız omlet yapmayı düşünüyorum.
yarın sabah tartılma zamanı, inşallah hayırlı haberler vermeyi istiyorum. herkese kolay gelsin...

güneşcim ben ilgileniyorum bu diyetle ve pazartesi başlıycam canım bi gitse şu kilolar ben de 70.5 kiloyum :( 55 altına inmek istiyorum inşallah olur önce bi 65 in altına düşsem gerisi gelir . boyum da 1.67 inşallah bana umut olursun merakla yarın ki tartı sonucunu bekliyorm hadi bakalm inş gitmiştir kilolar.

Iyi aksamlar arkadaslar bende yeni yüce oldum araniza katilmak istiyorrum. Ben almanyada yasiyorum.
Bende pazartesi bu diyete baslicam benide yanliz birakmayin lüften

Back
X