- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.601
kızlar bu diyeti hiç emziren anneler denedimi acaba lütfen acil cvp verin bende çünkü dur demeliyim kgma 75 kgyumdaha önce bu diyeti vererek 55 kg ya düştüm 75 denn ama oglumu sütten kestikten sonra bu ikinci bebegim
bence uygulaması oldukça kolay. fazlaca bir hazırlık gerektirmiyor. birde acıktıkça yeme şansın var. diyetisyenler 5 öğün diyorlar ya bu diyette bunuda yapabilirsin. yalnız hafif tempolu da olsa 30 dk yürüyüş ekleyince daha verimli oluyor....
şuanda 89 kiloyum. bu diyete gelecek pazartesi başlayacağım. çünkü bugün pirinç lapası diyetine başladım. 5 gün bunu yapacağım. amacım regl öncesi ödem atmak. ortalama bununlada 3-5 kg gidiyor.
kararlıyım hazirana enfazla 55 kg ile gireceğim...:lepi:
merhaba arkadaşlar...
diyete devam ediyorum ama bu diyetle pek ilgilenen yok sanırım.
ben yinede anlatıyım yapan olursa diye..
dün meyve günüydü, karışık meyve salatasıyla günü geçirdim, insanı tıkıyor doyuruyor ama midesini de kazıyor yani. ama geçti:)
bugün son günüm ve yumurta günü, sabah iki haşlanmış, öğlen iki haşlanmış yumurta yedim. şu an tokum. bol su bol yeşil çaya devam, 20 dk yürüyüş açık havada bu kez, akşamda yağsız omlet yapmayı düşünüyorum.
yarın sabah tartılma zamanı, inşallah hayırlı haberler vermeyi istiyorum. herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?