- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.841
kaç kg vermiş oldun önce yapmışmıyfın bu diyeti ben 78 den 73 düştüm
güzelkız nerelerdesin ne ler yaptın bugün bir ses ver sesime.
cnm bugün 5 patates yedim 3 lt su içtim 2 km yol yürüdüm ewe geldim ev temizledim kaçamk hiç yok durmak yok yola devam yarın zor sebze gününapıcan banada akıl ver
mrhb bende aranıza katılmak istıyorum kısaca kendimden bahsedeyim adım özlem ,1 çoçuk annesi evli 26 yaşındayım
1,5 sene önce dogumla 95 dogum ,sonrası 85 oldum ve kilo veremiyordum normalde 65 kiloydum.
buraya üye olarak..başadım ve grupladan birine katılarak kilo vermem hızlandı sonuc :58 kg olmuştum :)
amaa bir sene kilomu korudum lakin63 oldum ve hedefim 50 kg olmak ama ne yapsam bi türlü konsantre olamıyorum proteinede artık alerjim oluştugu için protein agırlıklı diyet yapamıyorum:)
bu diyete ne zaman başlasam bocaladım sonu bi türlü gelmedi ayın 26 özelbi gün var ve ben o güne forda girmek istiyorum inş. sizin deneyimlerinizlede başarırım
hepimize allah yardım etsin nefsimizi köreltsin :) yemek yemek için yaşamayalım yaşamak için yiyelim bence gerisi ısrafff
cümlemize kolay gelsin .....yarın inş. bende başlıyorum allah yadımcım olsun hedefime ulaşmamı ve kalıcı olmasını kılsın AMİNNNN
SAYGILAR
adet döneminde fark eder mi acaba? sislik felan oluyor ya. bende baslamak istiyorum aslinda ama dönemim geldi.adetliyken budiyetle kilo verebilen oldu mu acaba?
Bravo nıgarcım canı gönülden kutluyorum seni arkadaşım darısı bana inş bugun misafirim var B'nde yarın başlıyorum inş verebılırım acaba ara ara mı yapmak lazım bu dıyetı bnm kılo fazla 15;((
Hoşgeldin aramıza Özlem. Çok güzel yollar katetmişsin ve başarmayı en iyi tadan sensin. ben değil 1 haftada 1 ayda bile zor kilo veren biriydim ki bu diyetle geçen hafta bir sürü kaçamakla ve 4 gün yaparak 2 kilo verdim yani gerçekten faydalı. Başlamak için asla erteleme, kesinlikle başarırsın. kolay gelsin, başarılar :) O kilolar gidecek arkadaş. :))
Amin:)
Bence farkediyor canım ben p.tesi başladım 83 kg. ile cuma yada c.tesi regl olmam gerekiyor bugün 3.günüm ama 84 kg. çıkıyorum tartıda. Herhalde şişkinlikten olacak.
Selam kizlar Ben bi kac hafta önce burdaydim 2 kere Yaptim bu diyeti Ve 3 kilo verdim cocuk memnun kaldim Greise almadim biraz ara vermistim. Suan cok hastayim yapamam. Ama ins haftaya aranizdayim. Haftasonu eltimin oglunun dügünde var dikkat etmem lazim. Haftaya yapan varmi Bana yoldas olacak. Sevgiler.
sumican napıyon bacım nerdesinnnnnnnnn yoldaşımmmmmmmmmmm
İyi sayılırbir buçuk saattir dışarıdaydık yürüyüş hareket falan . Sabah ve öğlen közlenmiş domates biber patlıcan yedim. Akşama kabak kavurdum yarım yemek kaşığı yağ vardı içinde valla biraz yoğurtla yedim yürüyüşten gelince de komşum börek getirmiş (((
maalesef süt için :) yedim. bu arada bebişim kabız oluyor geçen hafta da diyet yaparken olmuştu. Senin bebişten ve süt durumundan ne haber. nasıl gidiyor yoldaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?