5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kaç kg vermiş oldun önce yapmışmıyfın bu diyeti ben 78 den 73 düştüm

Canım ben 1 ay evvel 70 kgdım. Sabahları ballı elma sirkeli su içip yememe dikkat edip günde 1 saat yürüyerek 1 hafta içinde 1 kg verdim, oldum 69. Bebişimde ek gıdaya geçince geçen hafta bu diyeti uygulamaya karar verdim fakat bebişim çok fazla ek gıda tüketmeyip emmeyi tercih edince çok fazla kaçamak yaptım. Meyve günümde de ailece pikniğe çıktık anlayacağın çok iyi uyamadım. bir kere denedim o da geçen hafta 69la başladığım diyetten 67 kilo olarak çıktım. yani 2 kilo verdim. Şimdi de en az 2 kg vermeyi amaçlıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar nasıl gidiyor? ben henüz 3 patates yedim 2 lt su içtim.

Bugünkü hedef:
5 patates
1 saat yürüyüş (bebişimle , bebek arabalı hızımızı siz düşünün artık)
15dk jimnastik aletlelerinde hareket
4 lt su

Sizler neler yaptınız hedefler ne yazın lütfen. Hedefe ulaşmak için mutfaktan ve kaçamaktan uzaaaaaak zamanla diliyorum. :)

bu diyeti dısardayken yapmaya çok zorlanıyorum yanı evde olsam her an super de bakalım ızın zamanı yenıde yapıcam suanlık kalorı hesabıyla devam edıyorum haber verıyım ıse yararsa yazarım sızede kızlar

güzelkız nerelerdesin ne ler yaptın bugün bir ses ver sesime.

cnm bugün 5 patates yedim 3 lt su içtim 2 km yol yürüdüm ewe geldim ev temizledim kaçamk hiç yok durmak yok yola devam yarın zor sebze günü napıcan banada akıl ver

mrhb bende aranıza katılmak istıyorum kısaca kendimden bahsedeyim adım özlem ,1 çoçuk annesi evli 26 yaşındayım

1,5 sene önce dogumla 95 dogum ,sonrası 85 oldum ve kilo veremiyordum normalde 65 kiloydum.
buraya üye olarak..başadım ve grupladan birine katılarak kilo vermem hızlandı sonuc :58 kg olmuştum :)
amaa bir sene kilomu korudum lakin 63 oldum ve hedefim 50 kg olmak ama ne yapsam bi türlü konsantre olamıyorum proteinede artık alerjim oluştugu için protein agırlıklı diyet yapamıyorum:)
bu diyete ne zaman başlasam bocaladım sonu bi türlü gelmedi ayın 26 özelbi gün var ve ben o güne forda girmek istiyorum inş. sizin deneyimlerinizlede başarırım
hepimize allah yardım etsin nefsimizi köreltsin :) yemek yemek için yaşamayalım yaşamak için yiyelim bence gerisi ısrafff
cümlemize kolay gelsin .....yarın inş. bende başlıyorum allah yadımcım olsun hedefime ulaşmamı ve kalıcı olmasını kılsın AMİNNNN

SAYGILAR

cnm bugün 5 patates yedim 3 lt su içtim 2 km yol yürüdüm ewe geldim ev temizledim kaçamk hiç yok durmak yok yola devam yarın zor sebze günü napıcan banada akıl ver

Canım ben de 4,5 patates yedim 4 lt su içtim.Bebeğimle 45 dk yürüdüm, 45dk kadar aletlerde hareket ettim. (( veeee dayanamadım 1 eti form yedim. ((( günü böylce kapattım.

BUGÜN
4 lt su tüketip evde patlıcan, biber, soğan, domates var onları fırına götürüp közletmeyi düşünüyorum.
1saatte yürüyüş inşallah.

Hoşgeldin aramıza Özlem. Çok güzel yollar katetmişsin ve başarmayı en iyi tadan sensin. ben değil 1 haftada 1 ayda bile zor kilo veren biriydim ki bu diyetle geçen hafta bir sürü kaçamakla ve 4 gün yaparak 2 kilo verdim yani gerçekten faydalı. Başlamak için asla erteleme, kesinlikle başarırsın. kolay gelsin, başarılar :) O kilolar gidecek arkadaş. :))

Amin:)

adet döneminde fark eder mi acaba? sislik felan oluyor ya. bende baslamak istiyorum aslinda ama dönemim geldi.adetliyken budiyetle kilo verebilen oldu mu acaba?

Bence farkediyor canım ben p.tesi başladım 83 kg. ile cuma yada c.tesi regl olmam gerekiyor bugün 3.günüm ama 84 kg. çıkıyorum tartıda. Herhalde şişkinlikten olacak.

canım hoşgeldin inşallah sende istediğin kiloya düşersin 1 hafta yap 1 hafta ara ver üst üste zor olur benim 1 kere daha yapmam gerek daha vermem gereken kilolar var haftaya tekrar yapabilirim.

teşekkürler ...kafaya koyduktan sonra başarıyoruz evet yapamayacagız şey yok.... ah şu kafaya koysam bi karar versem bugun patates günüm inş. kacamaksız bol suyu ve tempolu bi gün olur benim için ...seninde dediğin gibi O kilolar gidecek arkadaş. :))

Bence farkediyor canım ben p.tesi başladım 83 kg. ile cuma yada c.tesi regl olmam gerekiyor bugün 3.günüm ama 84 kg. çıkıyorum tartıda. Herhalde şişkinlikten olacak.

mrb deneyimlerimden dolayı bu tartıda görülen kilo değil ödem. seni yanıltmasın sen yine suyunu iç diyetini yap. adet bitince tartıdaki sonuç belki 1 kilo fazla vermiş olabilirsin , bende öyle olurdu. adetliyken metabolizmamız hızlanıyor galiba yada ben ıshal oluyorum :) onlamı alakalıdır bilemedim :) ama diycem şu ; PES ETMEEEE

arkadaşlar benim bugün 5. günüm ve 112.800 başlamıştım bugün 109.300 olmuşum yani 3.500 verdim ve o kadar çok kaçamak yaptım ki ve şimdi müthiş bi adet sancısı çekiyorum bugün veya yarın bekliyorum ayrıca ben su içemiyorum gün içinde bir lt ancak içebiliyorum inşallah cumartesi günü bidaha başlıcam bu defa sıfır kaçamakla yaparım inşallah bu diyeti herkese tavsiye ediyorum lütfen hiç düşünmeden sizde uygulayın ben yıllarca uğraştım aç kaldım spor yürüyüş yaptım diyetisyenlerle çalıştım ama hiç bu kadar kolay kilo verememiştim herkese tavsiye edilir

Selam kizlar Ben bi kac hafta önce burdaydim 2 kere Yaptim bu diyeti Ve 3 kilo verdim cocuk memnun kaldim Greise almadim biraz ara vermistim. Suan cok hastayim yapamam. Ama ins haftaya aranizdayim. Haftasonu eltimin oglunun dügünde var dikkat etmem lazim. Haftaya yapan varmi Bana yoldas olacak. Sevgiler.

nişanlım ve ben yarın başlamayı düşünüyoruz kızlar :) sormak istediğim birşey var bu günlerin sıralaması cok onemlı mi peki .?
yanı ılla patates günü ıle mı baslamamız gerekıyor :)yanı o gun canımızın ıstedıgı ıle başlasak olur mu :)

ben haftaya yapacam insallah.beraber baslayabiliriz.

sumican napıyon bacım nerdesinnnnnnnnn yoldaşımmmmmmmmmmm

İyi sayılır bir buçuk saattir dışarıdaydık yürüyüş hareket falan . Sabah ve öğlen közlenmiş domates biber patlıcan yedim. Akşama kabak kavurdum yarım yemek kaşığı yağ vardı içinde valla biraz yoğurtla yedim yürüyüşten gelince de komşum börek getirmiş (((
maalesef süt için :) yedim. bu arada bebişim kabız oluyor geçen hafta da diyet yaparken olmuştu. Senin bebişten ve süt durumundan ne haber. nasıl gidiyor yoldaşım?

aynı soruyu ben sana sorcaktım ( sütüm azaldı gögüslerim süt topagı var gibi bişiler gelio elime ogluma ek gıda ve mama veriyorum oglumda zayıfladı bu hafta son bidaha yapmicam diyet ( oglum için 7 aylık 7 kg çok zayıf cnm sıkılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…