5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canim karismak gibi olmasin ama ogluszunun kilosu iyi bence benim kizim 24 aylik tam 2 yasinda Ve 11 kilo ozaman Ben aglamam lazim. Ama doktoru iyi Ideal diyor. Bence cok takmayin. Yanlis anlama sadece Moral vermek istedim. Iyi aksamlar.

kızlar cevap veren olmadı yaa :) ılla aynı sırada mı gıtmemız gerekıyor :)

merhaba beyazgül bununla ilgili bir fikrim yok. Ama düşüncem sebze ve meyve günlerini araya koyarak mideyi ve bağırsakları çalıştırmak. Yoksa takibime göre farklı sıralarla diyet yapan kişiler var.ben daha önce bahsettim 4 gün uygulayabildim bir sürü kaçamakla ve 2 kilo verdin (gayet iyi) geçmişi okursan senin için daha iyi olur. bence patates yoksa evinde erteleme olanla başla. karar ver ve uygula.

Canim karismak gibi olmasin ama ogluszunun kilosu iyi bence benim kizim 24 aylik tam 2 yasinda Ve 11 kilo ozaman Ben aglamam lazim. Ama doktoru iyi Ideal diyor. Bence cok takmayin. Yanlis anlama sadece Moral vermek istedim. Iyi aksamlar.

benim büyük oglum 4 yasında ve 12 kg ( benim bebeklerim çok iştahsız günaydın kızlarrrrrrrr

kızlar bugün 4.günüm ve hiç ama hiç kaçamak yapmadım. dün et gününde gündüz haşlanmış tavuk, akşam da ızgara balık yedim. balığın yanında salatadan bile bir parça almadım, yalnız gün boyunca 3tane sade soda içtim. hem sade tavuk, hemde sade balık midemi bulandırdı çünkü. bugün meyve günüm, kahvaltı niyetine 1elma, 1armut ve 1ayva doğrayıp onları yedim. günü meyveyle geçiricem. yarında haşlanmış yumurta ve light yoğurt yemeyi düşünüyorum. ama acaip tatlı krizine girdim, canım çok çikolata istiyorrrr

çok merak ediyorum ama ptesi sabahtan sonra özellikle hiç çıkmadın tartıya. çünkü hiç kilo vermişim gibi gelmiyor, eğer tartıya çıkarda vermediğimi görürsem şevkin kırılır, bırakırım diyeti diye korkuyorum. yarında geçsin, ctesi sabah tartılacağım. inşallah vermişimdir...

patateslerimi haşladım malzemeleri salı günü doldurdum eve zaten :) neyse sıraya göre gidelim bakalım bes gün yapcam kararlıyım ama tartılabılme ımkanım yok yakınlardakı avmlerden bırıne gıdıp ordakı basküllerden tartılsam mı acaba

dün bende kamak yaptım dayanamdm 4 kasık sebzeli pirinç pilavı yedim 1 kaşık salata bugün umarım koly geçer of çok zor ya (( nefis tutmak ama bugün tartıda 72 bucuklara düşmüşüm sabah beride cnm bişi istemior

Merhaba kızlarr bu diyete kaçıncı kez başladım bilmiyorum ama bırakırsam dövün beni

bu sabah başladım

boy :160 başlangıç kilom 65

emin ol 1 kilo da olsa vermişsindir. Geçen hafta yengem uyguladı 5. günün sonunda perşembe sabahı tartılmıştı ve 5 kilo vermişti sonra bu diyeti bıraktı ve yediğine dikkat ediyordu ve yürüyüş yapıyordu. 1 hafta sonra yani dün gene tartılmıştı bir değişiklik yokmuş, verdiği kiloları geri almamış. Darısı bizlere

kızlar merhaba bugun bende başladım şu ana kadar sadece 3 adet orta boy patates yedim 7 bardak falan su içtim şimdilik akşam yedı ıkı bır patates daha yıyıp günü oyle bıtıreceğim :) yarında meyve yada sebze günü yapmayı düşünüyorum bagırsaklarımdan sorun yaşamak istemiyorum :)

bende bugun meyve günü yaptım inş kacamak yapmam şimdi 1 saat yürüyüş yapıcam kalkınn oturmatyın ya yürüyün yada acın bi oryantel bi oyana bi buyana :)

4 gün sonra tartılıp kilomu yazarım inş. kilo cizelgemde sağa dogru kayar

Bende bugün başlamıştımmm...

Sabah 1 yumurta boy patatesi ezdim, kalsiyum eksikliğim olduğu için incecik ufak bir dilim peynirle karıştırdm.
+Yeşil Çay

Öğle Yok

Akşam (Saat 17:00) Annem sağolsun bozdum 1 parça gül böreği(yufkanın çeyreği ile) :26: 1 Domates 1 Salatalık + Çay.
Bozmamın bir nedeni de Antibiyotik kullanıyorum o nedenle mide bulantısı çok artmıştı.

Araöğün olarak akşam sade ve sadece Yeşil Çayım olacakkk.

Ben kaç kere başladım bu diyete ama 5 gün yapmadım hiç. 1 kere 2,5 gün 2 kere tek gün.
Tek gün yapsam bile 1-1 buçuk kilodan aşağıya vermedim... Geri denildiği gibi almadım.
Ama kesinlikle irade işi ve tehlikeli tansiyon açısından.
Tek gün bile işe yaradığını düşünüyordum ama akşamki kaçamaktan sonra yaramaz.
Genede 1 kg değil de yarım kilo bile olsa tartıda görürsem yarın sabah mutlu olurum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,ben de bu diyete ilk kez geçtiğimiz pazartesi başladım. Bugün 4.günüm. Dün özellikle oldukça zorlandım. Ancak pes etmedim. Pazartesi sabahı 70.3 kg ile başladım. bugün öğleyin 67.6 kg idim. Yarın son günüm. Çok zor bir diyet olduğunu düşünüyorum ama sonuca ulaşma açısından da çok faydalı buldum. Hepimize kolay gelsin arkadaşlar.

yürüdüm geldim :) evim sahile yakın ohh :)
şu ana kadar toplamda dort bucuk patates tükettim yarımını bıraktım asırı aclık hıssedersem dıye .. gercı yarım saat bı hıs oluyo bol su ıcınce gecıyo yesılcayla beraber :)
avm e gıttım ama tartılamadım yaa ayıp olurdu :) yarın meyve günü yapmak istıyorum bu sabah regl oldum canım aşırı tatlı istiyo bozmadan bu saate kadar geldım bakalım hayırlısı

1 küçük pogca kaçamagım oldu onun dışında 3 elma 1 porsiyon erik yedim bol su içtim
inş. yarın kaçamaksız bi gün olacak

1 saat yürüyüş 1,5 lt su

maşşallah canım ya inş. bende yarın bol su iççem suyumu hazırlayıp karşıma koymam lazım yoksa gün içinde unutuyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…