- 3 Şubat 2012
- 87
- 0
- 296
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.861
arkadaşlar benim bugün 5. günüm ve 112.800 başlamıştım bugün 109.300 olmuşum yani 3.500 verdim ve o kadar çok kaçamak yaptım ki ve şimdi müthiş bi adet sancısı çekiyorum bugün veya yarın bekliyorum ayrıca ben su içemiyorum gün içinde bir lt ancak içebiliyoruminşallah cumartesi günü bidaha başlıcam bu defa sıfır kaçamakla yaparım inşallah bu diyeti herkese tavsiye ediyorum lütfen hiç düşünmeden sizde uygulayın ben yıllarca uğraştım aç kaldım spor yürüyüş yaptım diyetisyenlerle çalıştım ama hiç bu kadar kolay kilo verememiştim herkese tavsiye edilir
aynı soruyu ben sana sorcaktım( sütüm azaldı gögüslerim süt topagı var gibi bişiler gelio elime ogluma ek gıda ve mama veriyorum oglumda zayıfladı bu hafta son bidaha yapmicam diyet ( oglum için 7 aylık 7 kg çok zayıf cnm sıkılıo
kızlar cevap veren olmadı yaa :) ılla aynı sırada mı gıtmemız gerekıyor :)
kızlar cevap veren olmadı yaa :) ılla aynı sırada mı gıtmemız gerekıyor :)
Canim karismak gibi olmasin ama ogluszunun kilosu iyi bence benim kizim 24 aylik tam 2 yasinda Ve 11 kilo ozaman Ben aglamam lazim. Ama doktoru iyi Ideal diyor. Bence cok takmayin. Yanlis anlama sadece Moral vermek istedim. Iyi aksamlar.
kızlar bugün 4.günüm ve hiç ama hiç kaçamak yapmadım. dün et gününde gündüz haşlanmış tavuk, akşam da ızgara balık yedim. balığın yanında salatadan bile bir parça almadım, yalnız gün boyunca 3tane sade soda içtim. hem sade tavuk, hemde sade balık midemi bulandırdı çünkü. bugün meyve günüm, kahvaltı niyetine 1elma, 1armut ve 1ayva doğrayıp onları yedim. günü meyveyle geçiricem. yarında haşlanmış yumurta ve light yoğurt yemeyi düşünüyorum. ama acaip tatlı krizine girdim, canım çok çikolata istiyorrrr
çok merak ediyorum ama ptesi sabahtan sonra özellikle hiç çıkmadın tartıya. çünkü hiç kilo vermişim gibi gelmiyor, eğer tartıya çıkarda vermediğimi görürsem şevkin kırılır, bırakırım diyeti diye korkuyorum. yarında geçsin, ctesi sabah tartılacağım. inşallah vermişimdir...
Merhaba arkadaşlar,ben de bu diyete ilk kez geçtiğimiz pazartesi başladım. Bugün 4.günüm. Dün özellikle oldukça zorlandım. Ancak pes etmedim. Pazartesi sabahı 70.3 kg ile başladım. bugün öğleyin 67.6 kg idim. Yarın son günüm. Çok zor bir diyet olduğunu düşünüyorum ama sonuca ulaşma açısından da çok faydalı buldum. Hepimize kolay gelsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?