• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ya bugun ılk gunumdu 4 bucuk patates yedım ve su ıctım onun dısında hıcbırsey yemedım oglen regl olmustum onun etkısımı var bılmıyorum ama az once kan sekerım dustu basım dondu bayılıyordum :S hemen bır kup gofret attım agzıma br dılım de elma yedim ..

kızlar ya bugun ılk gunumdu 4 bucuk patates yedım ve su ıctım onun dısında hıcbırsey yemedım oglen regl olmustum onun etkısımı var bılmıyorum ama az once kan sekerım dustu basım dondu bayılıyordum :S hemen bır kup gofret attım agzıma br dılım de elma yedim ..

Bence olsun sakın bozma, dikkat et ve devam et O kilolar gidecek arkadaş

Ben de bugün çok kötü olanlardanım. sabahtan beri elim ayağım tutmuyor Dün 1.30 saatten fazla dışarıdaydım yürüdüm hareket ettim. Akşam da kışlıkları kaldırdım demekki çok yorulmuşum. diyetimi bozmak yerine hhareketlerimi az<alttım. Kendim için değil de bebeğim için bozabilirim güzelkızMS kakası koyu yeşil ve katı. diyetten olduğunu düşünüyorum 4 ltden fazla su içiyorum ama sanırım gene de etkileniyor.
BUGÜN
1parrça haşalnmış tavuk göğüsünü syunun içine parçalyıp çorba gibi içtim.
1 parça tavuk göğüsünü de soslayıp tost makinasında pişirdim ve yedim
sabah, öğle ve akşam aç arnına balı elma sirkeli ılık su içtim.
2 tatlı kaşığı bal yedim ( kaçamak) :((
1 küçük dilim kepek ekmeği
4 ltden fazla su

yarına kkısmet bebişimin durumuna göre...

bende yarın meyve günü yapmayı düşünüyorum regl donemım oldugu ıcın. ıkı tane kuru kayısı cok etkı yapmaz dıye dusunuyorum bebeğinizin kabızlıgını onlemek için

bırakmayı düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım dun bır saat tae bo yapmıstım bugn boyle olmasaydım yatmadan yapmayı düşünoyrdum yarına artık..
tahmini kilom 66 falan ımkanım olmadıgı ıcın tartılamıyorum 57 olsam yetecek..
hipotiroit olunca 52den 67ye kadar cıktım :43:

Ben de bugün çok kötü olanlardanım. sabahtan beri elim ayağım tutmuyor Dün 1.30 saatten fazla dışarıdaydım yürüdüm hareket ettim. Akşam da kışlıkları kaldırdım demekki çok yorulmuşum. diyetimi bozmak yerine hhareketlerimi az<alttım. Kendim için değil de bebeğim için bozabilirim güzelkızMS kakası koyu yeşil ve katı. diyetten olduğunu düşünüyorum 4 ltden fazla su içiyorum ama sanırım gene de etkileniyor.
BUGÜN
1parrça haşalnmış tavuk göğüsünü syunun içine parçalyıp çorba gibi içtim.
1 parça tavuk göğüsünü de soslayıp tost makinasında pişirdim ve yedim
sabah, öğle ve akşam aç arnına balı elma sirkeli ılık su içtim.
2 tatlı kaşığı bal yedim ( kaçamak) :((
1 küçük dilim kepek ekmeği
4 ltden fazla su

yarına kkısmet bebişimin durumuna göre...

bebeklerimiz ister istemez etkileniyor cnm ya bende 3 gündr kabızdım bebegimde kabız oldu bugün ishalim bebegimde ishal sebze gününde bol bol dere otu nane felan yedim ogün iyidi et günümdede haslama yedim 1 kg yedim heral :)) ama baya inceldim spor şart tabi günlük yürüyüşümü yapıyorum spor aletlerinde çalışıyorum hem ruhen hem bedenen çok iyi oluyo tavsiye ederim

sumicancım benim bu son diyetim bebegim için ara vericem bbebegim zayıfladı gibi ek gıda arı sütü veriyorum artı ev taşıcam inşallah birde öle verrim gider öle bölle bide ben adet olmuyorum karnım var amaliyat oldugum için çok çirkin napmam lazım gitmesi için...

merhaba arkadaşlar bende bu diyet kervanına katılıcam.

ben 60 kiloyum 5-6 kilo versem yeter. ben hiç zorlanmayacağım bu diyetten çünkü Dukan diyetinden alıştım artık. geçen sene dukan diyetinin ilk evresini yani saf protein evresini ve protein+sebze evresini yaptım toplasan 10 gün falan ve 7 kilo verdim. ara arada atak evresini uygularım sadece. 64 ten 57 ye düştüm. sonrada hiç devamını getirmedim. zaten midemde küçüldümü ne bişey yiyemedim doğru düzgün ama 1 yıl içinde verdiğim 7 kilonun 3 kilosunu geri aldım ama tamamen benim boğazım yüzünden yemek konusunu abartınca olan oldu.
inşallah bu diyetle biran önce veririm kıyafetlerden çıkan çıkıntılarıma uyuz oluyorum.

pazartesi günü başlayacağım hafta sonu evde millet evde herşeyi götürürken ben boş boş bakamayacağım :)

13.05.2013 günü sabah saatinde ilk kilomu yazacağım, 5 gün sonrada son kilomu, umarım değer. :56:

bugun benim son gunum ve hala hiç kaçamak yapmadım, çok azimliyim:) sabahtan beri 3tane haşlanmış yumurta yedim, biraz midemi bulandırdı, şekersiz bitki çayı içiyorum şimdi. eşimden light yoğurt almasını istemiştim dün akşam ama kalmamış markette, o da normal yoğurt almış. ondan yemeyi düşünüyorum 1kase.

çok merak ediyorum kilomu ama yarın sabaha kadar sabredicem ve eğer kilo vermişsem ptesi tekrarlıycam diyeti. çok da zorlanmadım ben, kolay geçti sayılır. haftaya tekrar yaparsam günlük 1saat hızlı tempoda yürüyüşde eklemeyi düşünüyorum. bakalım kaç kilo gitti...

slm kızlar
dün başarılı geçti sporla suyla göverimi tamamlamış bulunuyorum ve

şimdi yeni bi gün sebze sabah salata yedim gün içinde aynen devam

pazartesi tartı günüm hadi hayırlısı :)))))))))

hepimize kolay gelsin :52::52::52::52::52:

bugun benim son gunum ve hala hiç kaçamak yapmadım, çok azimliyim:) sabahtan beri 3tane haşlanmış yumurta yedim, biraz midemi bulandırdı, şekersiz bitki çayı içiyorum şimdi. eşimden light yoğurt almasını istemiştim dün akşam ama kalmamış markette, o da normal yoğurt almış. ondan yemeyi düşünüyorum 1kase.

çok merak ediyorum kilomu ama yarın sabaha kadar sabredicem ve eğer kilo vermişsem ptesi tekrarlıycam diyeti. çok da zorlanmadım ben, kolay geçti sayılır. haftaya tekrar yaparsam günlük 1saat hızlı tempoda yürüyüşde eklemeyi düşünüyorum. bakalım kaç kilo gitti...

clue yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah beş kilo vermişsindir bu hepimiz içinde moral olur tebrik ederim sıfır kaçamakla bu diyeti uygulamak zor :18: yarın tekrar başlıcam bu defa bende sıfır kaçamak yapmayı düşünüyorum bana iyi bi örnek oldun :)

selam kızlar bende bu diyeti yapmaya karar verdim şuan 60 kiloyum aslında fazla bir şeyim yok ama kısa boylu olduğum için etli duruyorum inşallah veririm verenler olmuş pazartesi sizlerleyim =)) destek bekliyorum benımle başlayanlar varmı???

clue yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah beş kilo vermişsindir bu hepimiz içinde moral olur tebrik ederim sıfır kaçamakla bu diyeti uygulamak zor :18: yarın tekrar başlıcam bu defa bende sıfır kaçamak yapmayı düşünüyorum bana iyi bi örnek oldun :)

canım 5te gözüm yok, başında da yazmıştım, 2kilo bile versem iyi beş günde:)

bugün ikinci günüm kızlar sabahtan beri iki elma üç küçük nektari on erik iki portakal yedim :30: zorlanıyorum biraz ya devamlı açmışım gibi hissediyorum :) :)

kızlar merhaba dün çok kötü bişey oldu babamın evine hırsız girmiş ( annem ile babam ayrı) evi darma duman etmiş ...salı günü bankada olan 3 binimi çekmiştim çeyizlik alıcaktık nişanlımla onları almış birde 2 tane cumhuriyet altınımı :14::14::14::14: şükürler olsun ki nişan takılarımı bulamamış ... hey allahım ne zorluklarla biriktirmiştim ben o paraları :14::14::14: geceden beri gözüme uyku girmedi ama yapıcak bişi yok artık ilaç kullanıyorum diye annem babam nişanlım yemek yemem için zorladılar tıktılar ağzıma haliyle diyet bozuldu bi kaç gün kendimi toparlıyım başlıcam yine :14::14::14:

kızlar merhaba dün çok kötü bişey oldu babamın evine hırsız girmiş ( annem ile babam ayrı) evi darma duman etmiş ...salı günü bankada olan 3 binimi çekmiştim çeyizlik alıcaktık nişanlımla onları almış birde 2 tane cumhuriyet altınımı :14::14::14::14: şükürler olsun ki nişan takılarımı bulamamış ... hey allahım ne zorluklarla biriktirmiştim ben o paraları :14::14::14: geceden beri gözüme uyku girmedi ama yapıcak bişi yok artık ilaç kullanıyorum diye annem babam nişanlım yemek yemem için zorladılar tıktılar ağzıma haliyle diyet bozuldu bi kaç gün kendimi toparlıyım başlıcam yine :14::14::14:

tühhh çok üzüldüm iiibundada vardır bi hayırrrr ...dua et sabır dile ..allah yardımcın olsun canımmmm.... başının gözün sadakası olsun .allah kimseyede göstermesin

selam kızlar bende bu diyeti yapmaya karar verdim şuan 60 kiloyum aslında fazla bir şeyim yok ama kısa boylu olduğum için etli duruyorum inşallah veririm verenler olmuş pazartesi sizlerleyim =)) destek bekliyorum benımle başlayanlar varmı???

bende pazartesi tekrar yapıcam arada kaçamaklarım oldugu için ara vermeyi düşünmüyorum...
pazartesi patatesle başlayıp kurallara uyarak giderim inş... :26:

tühhh çok üzüldüm iiibundada vardır bi hayırrrr ...dua et sabır dile ..allah yardımcın olsun canımmmm.... başının gözün sadakası olsun .allah kimseyede göstermesin

amin canım saolasın ,evet bizde öyle diyoruz sadakamız olsun diye helal para sonuçta yine beni bulur

kızlar diyetim bitti ve sadece 1kilo 700gr vermişim:( ve inanınki hiç kaçamak yapmadım. gerçi bunada şükür, 5gün için iyi sayılır. neyse ptesi tekrar başlıycam ben, bu defa günlük 1saat de spor ekliycem bakalım bu defa ne olucak...

Back
X