- 3 Şubat 2012
- 87
- 0
- 296
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.881
kızlar ya bugun ılk gunumdu 4 bucuk patates yedım ve su ıctım onun dısında hıcbırsey yemedım oglen regl olmustum onun etkısımı var bılmıyorum ama az once kan sekerım dustu basım dondu bayılıyordum :S hemen bır kup gofret attım agzıma br dılım de elma yedim ..
peki regl olduğum için mi boyle olmuştur sizce :s
Ben de bugün çok kötü olanlardanım. sabahtan beri elim ayağım tutmuyor Dün 1.30 saatten fazla dışarıdaydım yürüdüm hareket ettim. Akşam da kışlıkları kaldırdım demekki çok yorulmuşum. diyetimi bozmak yerine hhareketlerimi az<alttım. Kendim için değil de bebeğim için bozabilirim güzelkızMS kakası koyu yeşil ve katı. diyetten olduğunu düşünüyorum 4 ltden fazla su içiyorum ama sanırım gene de etkileniyor.
BUGÜN
1parrça haşalnmış tavuk göğüsünü syunun içine parçalyıp çorba gibi içtim.
1 parça tavuk göğüsünü de soslayıp tost makinasında pişirdim ve yedim
sabah, öğle ve akşam aç arnına balı elma sirkeli ılık su içtim.
2 tatlı kaşığı bal yedim ( kaçamak)(
1 küçük dilim kepek ekmeği
4 ltden fazla su
yarına kkısmet bebişimin durumuna göre...
bugun benim son gunum ve hala hiç kaçamak yapmadım, çok azimliyim:) sabahtan beri 3tane haşlanmış yumurta yedim, biraz midemi bulandırdı, şekersiz bitki çayı içiyorum şimdi. eşimden light yoğurt almasını istemiştim dün akşam ama kalmamış markette, o da normal yoğurt almış. ondan yemeyi düşünüyorum 1kase.
çok merak ediyorum kilomu ama yarın sabaha kadar sabredicem ve eğer kilo vermişsem ptesi tekrarlıycam diyeti. çok da zorlanmadım ben, kolay geçti sayılır. haftaya tekrar yaparsam günlük 1saat hızlı tempoda yürüyüşde eklemeyi düşünüyorum. bakalım kaç kilo gitti...
clue yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah beş kilo vermişsindir bu hepimiz içinde moral olur tebrik ederim sıfır kaçamakla bu diyeti uygulamak zor :18: yarın tekrar başlıcam bu defa bende sıfır kaçamak yapmayı düşünüyorum bana iyi bi örnek oldun :)
kızlar merhaba dün çok kötü bişey oldu babamın evine hırsız girmiş ( annem ile babam ayrı) evi darma duman etmiş ...salı günü bankada olan 3 binimi çekmiştim çeyizlik alıcaktık nişanlımla onları almış birde 2 tane cumhuriyet altınımışükürler olsun ki nişan takılarımı bulamamış ... hey allahım ne zorluklarla biriktirmiştim ben o paraları geceden beri gözüme uyku girmedi ama yapıcak bişi yok artık ilaç kullanıyorum diye annem babam nişanlım yemek yemem için zorladılar tıktılar ağzıma haliyle diyet bozuldu bi kaç gün kendimi toparlıyım başlıcam yine
selam kızlar bende bu diyeti yapmaya karar verdim şuan 60 kiloyum aslında fazla bir şeyim yok ama kısa boylu olduğum için etli duruyorum inşallah veririm verenler olmuş pazartesi sizlerleyim =)) destek bekliyorum benımle başlayanlar varmı???
tühhh çok üzüldüm iiibundada vardır bi hayırrrr ...dua et sabır dile ..allah yardımcın olsun canımmmm.... başının gözün sadakası olsun .allah kimseyede göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?