5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar sumican naptın beni yarı yoldamı bıraktın yoldaşım yazmıyon hiç kızlar bu diyeti yazandanda bu kkdende allah razı olsunn yemin ederim resmen eriyom kaçamak yaptım halde gidio kilolar :)))

Hepinize Merhaba,

Aylardır diyet yapmaya niyetleniyorum ama akşam olmadan bozuyordum. Geçen cuma bu diyete başladım. Ama bu sefer ufak kaçamaklar yapsam da bozmayacağım dedim. Patates günü çok zor geçti. Diğer günler de kaçamak olarak kepek ekmeği ve beyaz peynir yedim. Veeeee sonuçç 62.5 ile başladığım diyetimde bugün tam 58.8im :)) Haftasonu yine dikkat edeceğim ama pazartesi yeniden bu diyete başlayacağım. Hedefim 50ye düşmek.

hadi diyetdaş olalım pazartesi beraber başlayalım

ben bu diyete başlamak istiyorum ama korkuyorum haftasonları kaçamak yaparken kilo alırsam diye. moralim çok bozuk hanımlar 2 hafta önce diyetisyene gitmeme rağmen tık yok kilomda. spora da başladım ama bilmiyorum neden böyle olduğunu. bana yardımcı olabilir misiniz bu diyet hakkında bir iki sorum olacak. birincisi çok acıktırıyor mu? ikincisi kaç saat aralıkla yemeliyiz ve üçüncüsü korktuğum gibi kilo veremeyip kilo alma riskim var mı?

slm kızlar sumican naptın beni yarı yoldamı bıraktın yoldaşım yazmıyon hiç kızlar bu diyeti yazandanda bu kkdende allah razı olsunn yemin ederim resmen eriyom kaçamak yaptım halde gidio kilolar :)))

Yoldaşım senin hevesini kırmamak için bugün yazmaya karar vermiştim. 3. günden sonra ben bıraktım. Bebeğim ek gıdayı fazla tüketmeyince onu bayağı zorladı. kakası senin de dediğin gibi önce kabız sonra ishal sonra tekrar kabız şeklinde devam etti öyle olunca onun sağlığı için en azından onun ek gıdasını düzene koyana kadar ara verdim. ve ben bazen 1 saatten fazla yürüyüş ve hareket yaptım evde de çok işim vardı bi de bebişimi sık sık emzirince 2. ün akşamına çok yorgun düştüm. 3. gün zor geçti.
3. günün sonunda tam 1 kg verebilmişim devam edebilseydim bugün tartılma sabahımdı ve ben kalkınca gene tartıldım - bozduğum gün 5 lahmacun yememe rağmen ve bebişim için her öğün doyana kadar yememe rağmen (yağ , bal, lahmacun, ekmek...)- giden 1 kilom geri gelmemiş. son 2 hafatada 2 defa uyguladım bu diyeti 1.sinde 2 ,2.sinde 1 kilo verebildim ve giden kilolar gitti geri gelmedi o açıdan önerilir. lütfen bebeği olan arkadaşlar dikkat etsin.
feslege_n FESLEGE_N adlı arkadaşım umarım mesajımı görürsün. Kulübe yeni üye olduğum için mesaj atma hakkım olmadığından sana cevap yazamadım kusura bakma.
Yoldaşım, GüzelkızMS sabırsızlıkla mesajını bekliyorum hadi bakalım inşallah gitmiştir kilolar.
Evine hırsız giren arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun yazını da okuyunca senin adına üzüldüm ama umarım herşey yoluna girer ve güzel bir düğün ile güzel bir evin olur.
Arkadaşlar Bir sonraki diyetimde görüşene kadar bol bol kilolar vermeniz dileğiyle sağlıkla ve zayıf kalın :)

Kızlar 5 günde kaç kilo verdirir tahminen?

Kilom 68. 5 gün boyunca diyetin dışına hiç çıkmıycam, en az 2 lt su içicem, günde 3 bardak yeşil çay içicem, günde 2 saat spor. Bir de beni günde defalarca tuvalete çıkaracak bir ilacım var hep onu içicem. Bunları göz önünde bulundurursak kaç kilo verebilirim ?

kızlar bugun dorduncu günüm ve et günüm ara ara kacamaklarım oldu ılk gunler ama ıkı gundur ıyı gıdıyorum bakalım ben gunde bır saat tae bo da yapıyorum cok terletıyo :) sıkılastım cok faydasını gordum :)

ne güzel bu hafta kalabalik basliyoruz. bebegi olan arkadaslar icin diyet yapmak gercekten zor. umarim hersey yolunda gider de berabercekilo veririz.

selam kizlar bende varim yarin başlamaya !!bayagi kalabalik olacagiz sanirim...
Inşallah ilk birakan ben olmam ya

ben geçen hafta yapacaktim ama adetim geçikti ve ben adet öncesi hem iştah patlamasi yaşiyorum hemde en kötüsü sinirlerim tavan yapiyor ee hem iştah hem sinir olunca dayanamadim ve çikolataya saldirdim ikinci gününde bozmuş oldum yani...

ama bu sefer inşallah devam edecegim, artik benim fizigim hakkinda yorum yapilmasini istemiyorum, hep belin ince ama göbegin, veya belin ince ama kollarin ve bacaklarin demelerinden gina geldi! veya bazilarinin benim yerime benim kilolari dert etmeleri "eee kaç kilo verdin? diyete başladinmi?" aslinda hep benim suçum diyete başlar başlamaz cümle alemin haberi oluyor e dogal olarakta sonucunu soruyorlar, bu sefer kimselere demeden, hatta aileme bile demeden yapacagim

bu arada kilolarimizda yakin,
bugün tartildim 68,8 im boyum 160
hedefim temmuzza kadar 62 olmak ama 5 kilo versem yeter çok ama çok mutlu olurum çünkü çok zor kilo veriyorum

birkac gün önce bende 68.8 dim sabah tartildim 70.3 olmusum ( birde o kilolari nasil zor vermistim.ne olacak o kadar yersem.bende adet dönemi icinde yedikce yiyorum ama yarin hic kacamak yapmamaya calisacagim. insallah amacina ulasirsin canim.benimde eltimin kizi evlenecek agustosta.o zamana kadar en fazla 64 kilo olmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…