5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hiç sorma canim ben ne kadar aç kaldim anlatamam bende bundan bir ay önce 71 e yakindim ama iki hafta açliktan agzim kokarak dolandim hatta agzim kendime bile kokuyordu zar zor 68.2 ye indim ama sonra iştah patlamasi derken tekrar her gün kilo almaya başladim ve şimdi 68.8 im, nasil aç kaldin diye sorarsan iş yerime çok az yemek götürdüm ee dogal olarak eve gelene kadar aç kaldim eve gelincede saat geç oluyordu ve işim çok oluyordu zar zor kendimi tuttum az yedim, böyle başardim ama şimdi erken gelcem eve bilmiyorum nasil olacak

ben kaçamak yapmicam diye söz veremem bazen tatli krizim tutuyor offf hep bu pis bogazliliktan ve aç gözlülükten degilmi bu kilolarim zaten?

iyi senin zamanin varmiş benim çok yakin arkadaşim evleniyor bu ayin sonunda bari iki kilo versemde göbegim çikmasa elbiseden

aslinda kilomu göstermedigimi söylüyor arkadaslarim.kum saati gibi vücut tipim.bende simdiden iki elbise aldim ama 64 e düsünce herkes bana zayif diyor.insallah sende istedigin kiloda dügüne gidersin canim.

Kizlar benide unutmayin bende Yarin basliyorum. Benide listeye ekleyin lütfen.

merhaba kızlar bende yarın dıyete baslıyacagım benıde lısteye ekleyın olurmu

evettt bayağı kalabalık olduk, yarın hepbirlikte başlayalım inşallah. bu arada bugün ben hiç alışveriş yapamadım güya sebze meyve alıcaktım ama gezmeye gidip geç döndük. neyseki evde patates var, diğer ihtiyaçlarıda yarın akşam eşim gelirken alıcak inşallah...

Bu şekilde gerçekten zayıflayan var mı acil zayıflamam lazım da yardımcı olun lütfen

canım ben geçen hafta yapıp 5günde 1kilo 700gr verdim. inşallah bu hafta daha çok verebilirim...

tamam kizlar bende yarin kilomu yazarim en geç 1 de yazarim eger Sabah erkenden zamanim olmazsa :)
bu arada kizlar ben yarin yiyecegimi götürecegim için şimdiden hazirladim ama kaçamak olarak sayilirmi bilemem ama haşlanmiş iki orta boy patatesi dogradim ve iki üç dal marul koydum ve pul biber, marul eklemesem midem bulaniyor, bu sefer risk almayacagim geçen sefer kötü olmuştum

güzelkızMS nerelerdesin senden haber bekliyorum arkadaşım sen nasılsın kaç kilosum bebiş nasıl sesime ses ver!

olalım canım, ben geçen hafta pek zorlanmadım ama öyle 5kiloda gitmedi yani. bu hafta sporla birlikte biraz daha gider inş. yarın alışverişimizi yapıp, ptesi başlıyoruz tekrar...

pazartesi bende baslamayi düsünüyorum.umarim iyi sonuclar aliriz.

Kizlar benide unutmayin bende Yarin basliyorum. Benide listeye ekleyin lütfen.

merhaba kızlar bende yarın dıyete baslıyacagım benıde lısteye ekleyın olurmu

bende başlamak istiyorum ne yapmam lazım diyet nasıl nereden öğreneceğim

Günaydınnnnnn patatesdaşlarım hadii başlıyoruzzz bugunnn kaldırın totolarıı

Listeyi kim yapıcak karar verelim yada herkes yazsın kilosunu,boyunu ve hedef kilosunu

boy 1,60

Kilo 68

hedef kilo 60

benide ekleyin kızlarrrrrrrr 160 boy kg 72 geçen hafta 1 kg verebildim kaçamak yaptım ççünkü bu hafta yapmıcam hiç

sumican bacım napıyon nerelerdesin sen yaaaaa bacım 1 kg verdim anca sen kaç kg verdin

benide ekleyin kızlarrrrrrrr 160 boy kg 72 geçen hafta 1 kg verebildim kaçamak yaptım ççünkü bu hafta yapmıcam hiç

sumican bacım napıyon nerelerdesin sen yaaaaa bacım 1 kg verdim anca sen kaç kg verdin

canım ben sana bayağı seslendim sen görüp duymadın sanırım. bebişim ssebebiyle 3 gün uygulayabildim ben de 67den 66 ya düşmüşüm yani 1kilo gitmiş. Şimdi kalori sayımını araştırıyorum. Tek tip bebeğimin kaka sistemini çok etkiledi. ek gıdayı da oturtturamadığımız için ara verdmim kalorime dikkat edeceğim. Sana başarıar takibindeyim..

Boy 1,65

Kilo 76,400

Ilk Hedef kilo 70,0

Asil Hedef kilo 65,0

Kizlar en kilolunuz benim galiba::(((.

Kizlar 10 gündür reglim gecikti hala Tik yok hamilemiyim acaba ama istiyorum daha yeni kilolardan kurtuluyorken Test yapmayada korkuyorum. Uuufffff napcam yardim edin hamile degilimdir Demi gecikmistir::((

olsun belki en fazla sen zayıflıcaksın tatlım gecikmişte olabilir hamişte olabilirsin benimde geçen ay 6-7 gün gecikmişti bir sürü sebebi var biliyorsun ama istersen bi test yaptır riske atma derim

olsun belki en fazla sen zayıflıcaksın tatlım gecikmişte olabilir hamişte olabilirsin benimde geçen ay 6-7 gün gecikmişti bir sürü sebebi var biliyorsun ama istersen bi test yaptır riske atma derim

Nebilim canim ya benimki hep zamaninda gelir ondan korkuyom iste, kizimda daha kücük 2 yasina gircek 20. sinde. Uff en iyisi bugün alim Yarin sabah bi Test yaparim artik. Ins gecikmistir ne dim. Sende nisanliymissin Allah tamamina erdirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…