- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.921
birkac gün önce bende 68.8 dim sabah tartildim 70.3 olmusum( birde o kilolari nasil zor vermistim.ne olacak o kadar yersem.bende adet dönemi icinde yedikce yiyorum ama yarin hic kacamak yapmamaya calisacagim. insallah amacina ulasirsin canim.benimde eltimin kizi evlenecek agustosta.o zamana kadar en fazla 64 kilo olmam lazim.
hiç sorma canim ben ne kadar aç kaldim anlatamam bende bundan bir ay önce 71 e yakindim ama iki hafta açliktan agzim kokarak dolandim hatta agzim kendime bile kokuyorduzar zor 68.2 ye indim ama sonra iştah patlamasi derken tekrar her gün kilo almaya başladim ve şimdi 68.8 im, nasil aç kaldin diye sorarsan iş yerime çok az yemek götürdüm ee dogal olarak eve gelene kadar aç kaldim eve gelincede saat geç oluyordu ve işim çok oluyordu zar zor kendimi tuttum az yedim, böyle başardim ama şimdi erken gelcem eve bilmiyorum nasil olacak
ben kaçamak yapmicam diye söz veremem bazen tatli krizim tutuyor offf hep bu pis bogazliliktan ve aç gözlülükten degilmi bu kilolarim zaten?
iyi senin zamanin varmiş benim çok yakin arkadaşim evleniyor bu ayin sonunda bari iki kilo versemde göbegim çikmasa elbiseden
Kizlar benide unutmayin bende Yarin basliyorum. Benide listeye ekleyin lütfen.
merhaba kızlar bende yarın dıyete baslıyacagım benıde lısteye ekleyın olurmu
selam kizlar bende varim yarin başlamaya !!bayagi kalabalik olacagiz sanirim...
Inşallah ilk birakan ben olmam ya
ben geçen hafta yapacaktim ama adetim geçikti ve ben adet öncesi hem iştah patlamasi yaşiyorum hemde en kötüsü sinirlerim tavan yapiyor ee hem iştah hem sinir olunca dayanamadim ve çikolataya saldirdim ikinci gününde bozmuş oldum yani...
ama bu sefer inşallah devam edecegim, artik benim fizigim hakkinda yorum yapilmasini istemiyorum, hep belin ince ama göbegin, veya belin ince ama kollarin ve bacaklarin demelerinden gina geldi! veya bazilarinin benim yerime benim kilolari dert etmeleri "eee kaç kilo verdin? diyete başladinmi?" aslinda hep benim suçum diyete başlar başlamaz cümle alemin haberi oluyor e dogal olarakta sonucunu soruyorlar, bu sefer kimselere demeden, hatta aileme bile demeden yapacagim
bu arada kilolarimizda yakin,
bugün tartildim 68,8 im boyum 160
hedefim temmuzza kadar 62 olmak ama 5 kilo versem yeter çok ama çok mutlu olurum çünkü çok zor kilo veriyorum
Bu şekilde gerçekten zayıflayan var mı acil zayıflamam lazım da yardımcı olun lütfen
kızlar haydi hepimiz kilolarımızı yazalım bı arkadas listeyi üstlensin
kızlar haydi hepimiz kilolarımızı yazalım bı arkadas listeyi üstlensin
olalım canım, ben geçen hafta pek zorlanmadım ama öyle 5kiloda gitmedi yani. bu hafta sporla birlikte biraz daha gider inş. yarın alışverişimizi yapıp, ptesi başlıyoruz tekrar...
pazartesi bende baslamayi düsünüyorum.umarim iyi sonuclar aliriz.
Kizlar benide unutmayin bende Yarin basliyorum. Benide listeye ekleyin lütfen.
merhaba kızlar bende yarın dıyete baslıyacagım benıde lısteye ekleyın olurmu
bende başlamak istiyorum ne yapmam lazım diyet nasıl nereden öğreneceğim
benide ekleyin kızlarrrrrrrr 160 boy kg 72 geçen hafta 1 kg verebildim kaçamak yaptım ççünkübu hafta yapmıcam hiç
sumican bacım napıyon nerelerdesin sen yaaaaa bacım 1 kg verdim anca sen kaç kg verdin
Selam kizlar bu Sabah itibariyle
boy 160
Kilo 68.7
hadi hayirlisi :) herkese bol sanslarrr
Günaydınnnnnn patatesdaşlarımhadii başlıyoruzzz bugunnn kaldırın totolarıı
Listeyi kim yapıcak karar verelim yada herkes yazsın kilosunu,boyunu ve hedef kilosunu
boy 1,60
Kilo 68
hedef kilo 60
Boy 1,65
Kilo 76,400
Ilk Hedef kilo 70,0
Asil Hedef kilo 65,0
Kizlar en kilolunuz benim galiba::(((.
Kizlar 10 gündür reglim gecikti hala Tik yok hamilemiyim acaba ama istiyorum daha yeni kilolardan kurtuluyorken Test yapmayada korkuyorum. Uuufffff napcam yardim edin hamile degilimdir Demi gecikmistir::((
olsun belki en fazla sen zayıflıcaksın tatlımgecikmişte olabilir hamişte olabilirsin benimde geçen ay 6-7 gün gecikmişti bir sürü sebebi var biliyorsun ama istersen bi test yaptır riske atma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?