• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Nebilim canim ya benimki hep zamaninda gelir ondan korkuyom iste, kizimda daha kücük 2 yasina gircek 20. sinde. Uff en iyisi bugün alim Yarin sabah bi Test yaparim artik. Ins gecikmistir ne dim. Sende nisanliymissin Allah tamamina erdirsin ins.

benimde öyleydi geçen a ya kadar işte... yavrummm küçükmüş daha öperim yanacıklarından :48::48: yap hemen testini aksatma,teşekkür ederim amin canım

Boy 1,65

Kilo 76,400

Ilk Hedef kilo 70,0

Asil Hedef kilo 65,0

Kizlar en kilolunuz benim galiba:::((((.

Kizlar 10 gündür reglim gecikti hala Tik yok hamilemiyim acaba ama istiyorum daha yeni kilolardan kurtuluyorken Test yapmayada korkuyorum. Uuufffff napcam yardim edin hamile degilimdir Demi gecikmistir:::(((

yeme düzeni de degisince regl gecikebiliyor.insallah hamile degilsindir canim.

anca yazabiliyorum kızlar, başladınız mı diyete. bende geldim, yetiştim size. boyum 1.63, kilom 67.5. sabahtan beri iki haşlanmış patates yedim. hadi herkese kolay gelsin...

anca yazabiliyorum kızlar, başladınız mı diyete. bende geldim, yetiştim size. boyum 1.63, kilom 67.5. sabahtan beri iki haşlanmış patates yedim. hadi herkese kolay gelsin...

bende 2 tane yedim simdiye kadar. kilo ve boylarimiz gercekten birbirine cok yakin.benimde ilk hedefim 64 kilo.sonra 58 e inebilsem iyi olur.

kızlaar su içmeyi ihmal etmeyinnn birde yeşilçay için ben sabah 2 tane patates yedim yanında domat ve salatalık

birazdan da 3 pataes yicem orta boy baharat kullanıcam bide yoğurt yicem yanında

selam nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor ben sabhtan berı 1 patates yedım bol su bırazdanda yeşil çay içecegim bu arada sabahkı kilom 75.5 boyum 1.69 hedef kilom 60

domates felanda yiyebiliyormuyuz?

kızlar burada amaç tek tip beslenme! eğer 5 günde 5 kilo olmasa bile bu işten en fazla ne kadar olursa o kadar kilo vermek istiyorsanız topiğin 1. sayfasında yazıyor o şekilde, mesela sadece PATATES , sadece SEBZE , MEYVE şeklinde. domates salatalık vs. kaçamağa giriyor bilginize kilonuz daha az gidiyor.

Bu sabah itibariyle başladım bu diyete sabah ac karna 63.500 cıktım doğğruu mutfaga koydum patatesleri düdüklüye bi güzel haşladım akşama kadar da yedim azar azar bu aradaaa herkes gibii benim de kaçamaklarım oldu :) ama sonra inanın çook pişman oldum. kaçamaklarıma gelincee bir avuç kadar arkadaşımla çekirdek çitleyip dedikodu yaptık :) daha sonra 6 tane de fındık yedim onun dışındaa akşam yemegin de kocamın tabagına göz dikip 1 çatal ımmm çok lezzetli bi et attım ağzıma vee birazda salatadan tırtıkladım. Su içemedim çok çünküü hep dışarıdaydım :( Veeee bu aradaagün içinde kendimi çok halsiiz, mutsuzz hissettim akşama doğru da baş agrısı vardı kesin kan şekerim falan düştü ama hadi hayırlısı

selam kizlar benimde kaçamaklarim oldu ama masum sayilir :D

Sabah 7.30 da : 3 bardak su
Ara : SU
ögle : 2 tane yumruk kadar haslanmis patates ve iki üç dal marul
ara : yarim sekerli bir expresso
aksam : bir buçuk yumruk kadar közlenmis patates
bir tatli kasigi ispanak
bir tatli kasigi tavuklu pilav
bir çay kasigi bal

vee bol su sanirim gün boyu 3 litre içmisimdir :)

yarin en sevmedigim günlerden biri yaa, canim hiç sebze istemiyor, peki protein günü ne yapcam ya :(

bugün ben meyve günü yapmak istiyorum.kilo vermemde sorun olmaz degil mi?persembe bir arkadasa gitmem gerek.orada salata yerim en azindan.o günü sebze yapip,sebzeyle meyve gününü degistirmek istiyorum.

Günaydın diyetdaşlarımmmm :16::16::16: bugun 2. günüm sebzeeeeee ofisteyim henüz kahvaltı yapmadım ,aşağıda manavımız var birazdan inip sebze alıcam ama ne alsam bilemedim :44::44::44:

günaydınnn bugun salata yaptım kendıme kıvırcık salatalık domates maydonoz roka bol lımonlu yıyecegım ınsallah ama sabah arkadasım bogrek getırdı ve ben yedımm cok pısmanımmm ühühühüüü ouzden daha salatamı yemedım halı hazırda beni bklıyor :)

ohh diyetler tam gaz gdior dmekki kızlarr bnm bgn ilk gunum gayet iyi gdior hc kaçamagm olmadı olanlarda hic olmams gibi devam edin ama kacamak gunlerinde tartılmayın olumsuz etkilenmeyin

kızlar mrb kolay gelsin hepinize.ben 1.68 boy, 67 kiloyum.benimle hemen hemen aynı olanlar varmı.gaza gelemiyorun bi türlü.yardımlasalım lütfen

Back
X