- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.961
kızlar mrb kolay gelsin hepinize.ben 1.68 boy, 67 kiloyum.benimle hemen hemen aynı olanlar varmı.gaza gelemiyorun bi türlü.yardımlasalım lütfen
Merabaa ben de seninlee hemen hemen aynı sayılırım boylar aynı kilom bu diyete ilk başladıgımda 63.500 dü ikinci günümdeyim bakalım ne olacak cumartesi tartılıp yazıcam buraya :)) bence başlamalısın ne kaybedersin ki... Hmmm evet evet kilo :)))
ay canım senin kilon ıyıymış.gerci bizim boya 56 felan yakısıyor.hedef önce 60 ın altı.sonra 56.bakalım başlıcam bende yarın.sende sonucu özellikle paylaş.gaza geleyım
Evet canım kesinlik katılıyorum sana benim de hedef ilk 60 görmek daha sonra 57:) yazıcam mutlaka cumartesi günü :) bu arada nisan 1 de başladım diyet yapmaya çeşitli diyetler sonucu 1 nisandan bu yana 71 kilodan 63 lerdeyim şu an amadaha yemem gereken bi 6-7 kilom daha var :)
71 den süpersin yaa.darısı bana.spor yaptın mı hiç
Yok canım ya ne sporu cocukla spor mu oluyor belki birkaç gün merdiven inip çıktım o kadar.. Akşamları bir şey yememek asıl mesele akşam yemeğinden sonra birşey yememeye özen gösterdim tabiii kaçamaklarım olmadı değil sem de var mı çocuk ?
2 tane var bende.fırsatım yok spora.sindi cıkıyorm ağlıyo benimki
kizlar kiz arkadasimda yapiyo bu diteti ama o hem tavuk hemde kiyma yemek istiyo olurmuki acaba
Selam .... 4 gunde 4 kilo çok çok iyi fakat 2 gündür bozdum demişin nasıl. Yani diyeti bırakınca geri mi alıcaz kilolrı ? Yoksa sen mi abarttın o iki gunde yediklerini ? Acıklarmısın lütfen bir de kaçamakların oldumu :)))ya pzar kilomu acıklayacaktım bi türlü giremedim kısaca özetlersem
4 gün yapmış oldugum diyette 4 kilo verdim 58,8 gördüm iki gündür bozdumve şuan 60 kilo oldum tekrar yapıyorum pazartesi başlıycam dedim 2 gün kaçtı yarın son 3 günü yapıcam harika bi diyet çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?