- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.981
ya ben bi ilk bi son sayfayı okudum:))) ilk sayfadaki tarifemivuyuyor herkes yoksa değişik bişeyler ekledinizmi :))
ilk sayfadaki gibi canim.
selam kızlar bugun yağsız ton balığı ile başladım sabah sabah gitmedi hiç ama napiyimaz öncede öğle yemeğimi yedim şimdide yeşilçaaayyy offf 5.gün den korkuyorum yumurta günü ben bütün gün yiyemem ki daha yeni yeni başladım yemeye zaten :44::44::26::26:
canim ben yumurtayi seviyorum ama ne bileyim gün boyu yiyemem, ben 5. günü yumurta+diyet yogurt yapacagim napalimmm
bugün bende yagsiz haslama somon baligi yedim ama tabiki kahvalti yapmadim öglede yedim iyi gitti
bendemi öyle yapsam acaba?? sırf yumurta yiyemem ki
canim ben yumurtayi seviyorum ama ne bileyim gün boyu yiyemem, ben 5. günü yumurta+diyet yogurt yapacagim napalimmm
bugün bende yagsiz haslama somon baligi yedim ama tabiki kahvalti yapmadim öglede yedim iyi gitti:QUOTE]
5. gün ya yumurta yada yogurt ve süt ürünleri degil mi? ikisi beraber mi oluyor? ben 5.gün yogurt ve peynir yemeyi düsünüyorum.yumurta yemesem olur mu? bayagi soru sordum.bir cevaplayan olur insallah.
bence sende öyle yap, yani bilmem ama doymak için en az 7-8 tane yumurta yememiz lazim günlük, ve ben haftada ya bir yiyorum yada 2 ee bana dokunur kesin, bu yüzden şimdiden diyet yogurtlarimi aldim, Sabah zaten kahvalti yapmiyorum öglede 2 yumurta iki tanede yogurt yerim akşam yine ayni ohh mis gibi :))
Selam kizlar Ben Iki günde sadece 400 gramm verdim ama son Iki ayda 6 kilo verdim ondan biraz durakliyor ama yinede memnunum benim esimde ilk defa yapyior o günde 2 kilo verdi. Ve bence kilolara alakasi var kilo ne kadar fazla olursa okadarda cok gidiyor onun icin 100 Gramm da Versek Moral bozmak yooookkkk.
bugün 1. günü yaptım ama alşamına bozdum yarın tekrar baştan başlıycam işe yarar mı dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?