- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.021
doğru söylüyorsun kesinlikle kilo vermek metabolizme ve vücudun diyette uygulanan programa alışık olup olmamasıyla ilgili kesinlikle. ben 29 yaşındayım. ilk 2 günüm çok güzel geçti 2 günde 2.3 kg verdim. 3. gün sadece tavuk yedim yani 3. gün saf protein diyeti yaptım. ben daha önce 2 defa dukan diyeti yaptığım için vücudum saf protein günlerine alışık o yüzden 3. gün diyetinin sonucu sadece 500 gr.bende başladım bu diyete 3 gün oldu bugün.60.4 le başlamıştım şuan 59.9 kiloyum yani üçgünlük eziyet sadece 500 gram içinüstelik hergün 1 saat spor yapmama rağmen..bu kiloda sürekli oynuyorr anlamıyorum neden bukadar zor kilo veriorum metobolizman çok yavaş sanırım ( 20 li yaşların başıyla 28 arasında bile dağlar kadar fark var bence metobolizmanın hızı anlamındaa yani.5 günde 5 kilo olayı bence kilo 80ler 90 lar civarında olunca bi çözüm olur diye düşünüyorum dediğim gibi ben bi etkisini görmedim hatta bugün bırakıp daha sağlıklı ve yavaş kilo verdiren bi programa başlamayı düşünüyorum.tatil de iice yaklaştıı yaaa eee koca kış yiyip içip yat 1 haftada vercem die uğraş..akılsız başımın cezasını ayaklarım kollarım bütün kaslarım çekio şuan:)))
1. Gün: Sabah 61.3 kg (başlangıç kilom) patates günü çok zor geçti yağsız tuzsuz olunca patatesten böö geldi resmen.
2. Gün: Sabah 60.2 kg sebze bakımından fena değildi kendime orta limonlu bol yeşillik ve sebzeli patlıcan salatası yaptım iyi geldi.
3. Gün: Sabah 59.00 kg haşlanmış derileri yağları alınmış tavuk, kuru kuru zor oldu ama oldu geçti. kuruluğu gidermek için resmen çayla beraber tavuk yedim
4. Gün: Sabah 58.5 kg menü meyveler. Meyve diyeti çok rahat geçti ama meyveler genelde tatlı olduğu için erik hariç bayıldım azcık. hiç acıkmadım tok tuttu. yediklerim. elma, kiraz, karpuz, kayısı, erik.
5. Gün: Sabah 57.8 kg. bugünkü menüde sadece yumurta yiyeceğim. yarın sabah 5 günde kaç kilo verdiğim belli olacak.
bugün son gün sonunda ama bi sorunum var hasta oldum o yüzden vücudum su tutacak ve büyük ihtimal yarın sabah tartıldığımda pek bi fark olmayacak ama hafta sonu yediklerimi abartmayınca en geç pazartesi günü (hastalık bitiminde) vücudumun tuttuğu o su gidecek ve tam olarak verdiğim kilo belli olacak. Hastalık dönemlerinde kilo veremiyorum diye dert etmeyin, sadece moral olarak motivasyonunuzu düşürüyor. aslında kilo veriliyor ama vücut su tuttuğu için vermiyormuşsunuz gibi görünüyor ve moral bozuyor ama hastalık sonunda vücuttaki ödem atılınca kilo verdiğinizi anlıyorsunuz.
ben bu diyeti çok sevdim eğer bu diyeti çok sık yapıp vücudunuzu alıştırmadıysanız ve gerçekten diyetin koşullarına uyduysanız kilo vermemek gibi durum yok. birazda yürüyüş yanında o zaman işte mükemmel.
sizlerin de deneyimlerini bekliyorum kızlar. bütün diyetçilere kolay gelsin.
Sanırım sıralamayı değiştirebiliyoruz.sıkıntı olmaz benceilk güne sebzeyle başlansa olur mu?
Bugün başlayan herkese başarılar ve bol - li günler:))))
Sanırım sıralamayı değiştirebiliyoruz.sıkıntı olmaz bence
kilonu merakla bekliyorum ve seni tebrik ediyorum, ben bogazimi tutamadim malesef bundan iki hafta önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?