5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Müthişsin valla.umarım bizde de aynısı olur.Zaten sanırım ilk mesajda da bu şekilde yazıyor.5 ileri 2 geri)))

Dün hiç kaçamak yapmadım ama bugün daha 2.günde dalgınlıkla kaçamak yaptım;( hep bu saatlerde bir sütlü neskafe seramonisi olur bizim iş yerinde.dün bu saati kendimi meşgul ederek atlatmıştım.Ama bugün bir farkına vardım ki elimde kupa ben löpür löpür yudumluyorum.neyse Allah'tan şekersiz diyerek kendimi avutuyorum))))

bugun yaptım bu dıyetı sabah resmn kuscak gbı oldum ama genede yılmadım aksamda yedım smdı yalnız oglenleyın yıymedm okul oldugu ıcın artık bakalım 5 gunun sonunda bellı olucak.. umarım ki zayıflarıızzzzz.

ben de bugün başladım.sabah 1.5 orta boy patates yedim.öğleye kdr acayip midem bulandı ama yılmadım.öğlen de 1.5 patates yedim.akşam(az önce) çok acıkmıştm 3 tane yedm :) benm bi kaçamağm var ama öğleden sonra 3 tane N**** (Siyahi) bisküvi yedm çok severm dayanamadm o kdrcıktan bişsey olmaz heralde :))

arkadaşalr 2 gün içinde adet olucam acaba bu dye adet biitiminde mi başlıyayım çünkü adet öncesi çok şiilk olur bende şuanda başladı bile sonra yanlış sonuçlar ala bilirim dedmi bide patates kilo aldırmıyomu ya patetes var bu dyette ide yeşil çay ve neskafa şkersiz serbesttmi

selam kizlar ben baslayacagim dedim amaayni gün ikindide bozdum zaten hiçde motive degildim bu sefer yapmaya belki yine motive olupta önümüzdeki hafta baslarim insallah (
bu arada kilolar aldi basini gidiyor

he birde arkadasin dedigi gibi bu diyet istahi tamamenn kapatiyor ama bu tam 1 hafta sürüyor ardindan eski haline dönüyor (((

Ya bence kendini motive hissediyorsan adet madet deme yap.yanlış sonuç ne olabilir ki atıyorum 2 kilo verdim görürsün ama 3 kilo vermiş olursun misal. Ama dersenki zaten çokta motive değilim adet dönemi kaçamak yapabilirim diyorsan haftaya başlarsın. Yeterki iste yani
Bu arada sanırım şekersiz olursa bu içecekler serbest

öncelikle tebrik etmek isterim başarınızı bende pazartesi başladım 67.4 kg ile salı sabahı 65.8 kg çıktım şok oldum çarşamba sabahı yani bugün tam 65.00 kg çıktım çok mutluyum ama hep bugün ne yaparım diye düşünüyordum sebzeyle aram etten tavuktan daha iyidir çünki sabah sabah yiyemem diyodum fakat sabah tartılıp 65.00 ekranda görünce tamam dedim balıkta yerim tavukta bunun üstüne inşallah sonunu getirebilirim :)

Bu arada bugün 3.gündeyim
Pazartesi 61.2
Salı 60.6
Bugün 60.2

Dün bi sütlü neskafe kaçamağım oldu
Bu sabah et günüm olduğu için sabah tavuk haşladım. İyk sabah sabah yedim onu bakalım ne olacak))))

Vaaaay süpersin tebrik ederim aynen devam sakın bırakma.haslanmış tavuğu bol baharata bulayıp yedim ben. Kötünün iyisi oldu yani)))

2.gunum.dun,yani basladgmda sabah tartildm 62.4 bu sabah ayni saatte 61.5 .. 1 gunde nerdeyse 1 kilo vermisimm cok mutluyum :) yarin 3.gun et gunu ama sabah sabah hayatta yiyemem.onun yerine sut icsem ya da activia yogurt olmaz mi yardimmmmm

2.gunum.dun,yani basladgmda sabah tartildm 62.4 bu sabah ayni saatte 61.5 .. 1 gunde nerdeyse 1 kilo vermisimm cok mutluyum :) yarin 3.gun et gunu ama sabah sabah hayatta yiyemem.onun yerine sut icsem ya da activia yogurt olmaz mi yardimmmmm

bence diyete harfiyen uy. sabahtan öğleye kadar bişey yemeden durabiliyorsan öğlen yemeğe başla. sabahtan bir yeşilçay iç iştahın kesilsin tabi şekersiz. ben pazartesi günü tekrar bi kur daha yapıcam bir hafta ara verdim diyet 5 ileri 2 geri olunca 2 haftalık diyetle anca istediğin kiloyu yakalayabileceğim maalesef.

benden tavsiye hastayken yapmayın bu diyeti motivasyonunuz çok düşer ve hafta sonu azcık bile yeseniz (ki ben öyle yaptım) 1,5-2 kilosunu geri alıyorsunuz moraliniz iyice bozulur o kadar eziyeti bu kadar kilo içinmi çektim dersiniz. en temizi hastalıktan sonra ve hiç bozmadan asla kaçamak yapmadan.

bütün diyetçilere kolay gelsin. unutmayın ki sonunda eksik kilolarımızı görünce mutluluğumuza değicek tüm eziyetlerimiz.:18:

sagol canim.sanirm haklisin.ac kalmayi denicem...

merhaba bende gaza geldim yapayım dedim pazartesi patates yaptım kaçamağım olmadı biraz baş ağrım oldu ama gün geçti.2 gün sebze gününde yiyecek bişey bulamadım domates salatalık tuzsuz yenmedi patlican közledim yedim biberle o da doyurmadı açtım yanı o gün o yuzden şiddetli baş ağrım oldu saat 9 gibi dayanamadım bozdum.sormak istediğim sebze gününde neler yediniz doyurucu olsun diye.kış olsa karnabahar brokoli tamam da simdi sebze yok gibi

benm bugn sebze gunumdu.calistigm icin bisey kozleyemezdm.pisiremezdm de.sabah birer domates salatalik yedim.oglen domates salatalik kirmizi biber mor lahana limonlayip yedim baya tok tuttu fazla kacirdm galiba :) simdi de domates salatalk yicem.bilmiyorm faydali olucak mi.patatesten sonra 1 kilo verdm bakalm domates salatalktan sonra vercek miyim.sabah gorcez...

vermişsindir mutlaka ben bile 1.5 kılo vermişim toplamda 2 gunde ama bugun cıvıttım mantı falan :)) yıne verdıklerımı aldım sanırım tatlılar yedım tuzsuz nasıl yıyorsunuz bıraz tuz eklemek mümkünmü acaba

bugun adet oldugum ıcın bozdum benım adetım cok sancılı gecıyor bıde actım ıyıce basım donmeye basladı mecbur kldım yarın duruma gore deevam edıcem artık

valla ne yalan söliim patatese ekledm çünkü çok midemi bulandırdı diğer türlü ama yine de vermişim...

valla canım bende sebze gününde közlenmiş patlıcan içine taze soğan, domates, biber, salatalık, maydanoz koydum ve limon sıktım. normalde yemeklerde ekşiyi sevmem ama patlıcan salatası yağsız tuzsuz yenilesi bişey değil hele limonsuz hiç değil. valla ben aç kalmadım hiç çok yaptım hatta doymam diye ama yaptığımın yarısı kaldı. belkide damak tadına bağlı bana pek tuzsuzluk koymuyor açıkçası. zaten belli bi saatten sonra aynı şeyleri yemekten böö geldiği için bitiremedim.

aslında herkese tavsiyem (zaman zaman vücudumu kontrol altına almak için diyetler yapıyorum o yüzden kendi çapımda yarı prof oldum ) eğer bir diyet uygulayacaksanız harfiyen uyun ve bozup bozup tekrar yapmayın çünkü vücut uyguladığınız programa alışırsa kilo vermek zorlaşıyor çünkü vücut onu normal beslenme alışkanlığı olarak algılıyor bu yüzden metabolizma şaşırmıyor. örneğin ben dukan diyetinin sadece atak evresini (saf protein evresi) yaptım 3 kere kilo verdim ama 3. yapışımda pek etki etmedi yani vücudum saf protein günlerine alıştı o yüzden bu diyette 3. ve 5. gün saf protein günleri olduğu için kilo diğer günlere nazaran kilo vermekte zorlandım. eğer ilk defa yapıyor olsaydım 3. ve 5. günde toplam en az 3 kilo verirdim zaten. bu yüzden gerçekten motive olduğunuzda diyete başlayın ve istediğiniz kiloya ulaştıktan sonra yediklerinize en az bir ay dikkat edin sonra vücut zaten az ve öz yemeye alışıyor mideniz küçülüyor (midenin küçülmesi kolay bir olay değildir ha diyince küçülmez :)) sonra zaten istesenizde yiyemiyorsunuz formda kalıyorsunuz. ben açlığıma değilde aç gözlülüğüme yenik düştüğüm için zaten de vücudum fırsat yakalar yakalamaz kilolalarım kalk gidelim diyor zaman zaman diyet yapmak zorunda kalıyorum. diyetlerden sonraki tek zorluk nefsi yenmek sonrasında zaten kilo almak için (sağlık elverdiği sürece) hiç bir neden kalmıyor.
diyet konusunda herkes tüm deneyimlerini yazarsa birbirimize daha yardımcı olabileceğime inanıyorum. herkesin tavsiyelerini bekliyorum.
herkese iyi diyetler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…