5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar.bugün 4.günüm meyve günüm yani.Tartıldım da 61.2 ile başlamıştım, 59.5 çıktım bu sabah
Toplamda 5 kiloya ulaşamayacağım sanırım ama umarım hafta sonu çok kaçırmam.))
Dün tavukla başlamıştım, öğlende tavuk yemiştim, ama akşam yemeğinde kırmızı et yedim .napıyım aman
Bu sabahta meyve tabağı hazırladım kendime bakalım bugünü nasıl bitireceğim
Herkese bol şans

1700 kusur sayfayi okumama imkan yok tabi ama merak ediyorum acaba 5 gunu tamamlaya veya daha sonra da dewam ettiren oldumu...neyse bende az once patatesimi yedim ve basladim...85 kiloyum...son iki senedir bu kiloada kaldim..62 kilo idim daha onceleri..ustelik dogumda 100 kilo olmustum ve dogumdan sonra spor ve diyet ile tekrar 60 a dusmustum...dogum yapali 8 yil oldu ama son iki senedir kilo ile basim dertte...insallah bu yazi normal bir kilo ile gecirebilirim :))

merhabalar bende bugün diyetin 2. günündeyim..30 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bir diyeti uygulayabilmiş değildim inş bu defa başarıcam :) dün ufak bi kaçamağım oldu ama yinede ona da şükür diyorum.bakalım bgn de bol limonlu salata yaptım..bebeğim olduğu için biraz zor geçiyor.biraz uyuyabilsem ii olacak başım ağrıyor ve halsiz kalıorum günü yarıladık bakalım inş sizler ne durumdasınız..

bende pazartesi başladım bu diyete burdan takip ediyordum bende yazayım dedim 65 kilo ile başladım diyete sabah aç karnına tartıda 62 ile karşılaştım hemde kaçamaklı ,tam tamınada uymadım fakat doyarak yedim bugun meyve günü fakat ben yumurtayla değiştirdim yarın meyve günü yaparım die,meyve gününde en zorlandıgım gün çünkü doyamam biliyorumm ( cumartesi pazar günüde pirinç lapası ile ödem atarsam istedigim 58 kiloya ulaşabilirim umarım:))

bgn 2.günüm bitti ve tartıya çıktım 0,3 sadece vermişim şaka gibi.bu kadar aç kalmaya vücudundaki su gitse 1 kg ya yakın gitmesi lazımdı çok moralim bozuldu ama devam edicem..

bgn 2.günüm bitti ve tartıya çıktım 0,3 sadece vermişim şaka gibi.bu kadar aç kalmaya vücudundaki su gitse 1 kg ya yakın gitmesi lazımdı çok moralim bozuldu ama devam edicem..
Moralini bozma canım ya.kaç kilo ile başladın ki? Bide anladığım kadarıyla akşam tartılmışsın.ben kesinlikle akşam tartılmam.sabah aç karnına su bile içmeden hatta tuvalete gittikten sonra tartılıyorum.sende öyle yap bence.
Dediğim gibi kilonda önemli bence.zaten fazlalıkların çok değilse verememen de normal

Günaydın kızlar bugün son günüm.yumurta ve yoğurt karışık yiyeceğim.dünkü meyve gününden korkuyordum hep.hem tok tutamayacağından hem de gün boyu meyve şekeri alacağım için kilo verememekten korkuyordum.açıkçası yerken doydum ama karnım sık sık kazındı.bende kendimi aç bırakmamak için sürekli yedim sayılır)))
Sabah kalktığımda tartıldım.61.2 ile başladığım diyette dün 59.5 iken bugün 59.2 çıktım)))o kadar meyveden sonra buna da şükür)))
Herkese bol - ler. ))))

canım sabah tartıldığımda 1,3 kg gitmişti.ama şimdi yedikçe geri çıkıyor.66,6 kg ile başladım..

1.gun 62.4
2.gun 61.5
3.gun 60.5
4.gun 60.2.
Bugun 4.gunum ilk 2 normaldi ama dunden beri 300 gram vermisim sanirm et gunu old.icin ama.abartmadm da niye boyle.oldu anlamadm

67.4 kg ile başlamıştım 4. gün sonunda 64.4 oldum bakalım son günümde kaç gram gidicek bugün diyeti biten arkadaşlar cumartesi ve pazar neler yapmayı planlıyor acaba 2. set yapmayı düşünenlerde varmıdır.

Dün son günümdü.59.2 gördüm yine.yani son gün hiç vermedim.toplamda 61.2 den 59.2 ye düştüm. Bakalım hafta sonu abartmadan yiyeceğim.pazartesi kaç kilo uyanacağım!Çünkü bu verilen kilo değilde suysa hemen dönecektir geri;(
Bakıp göreceğiz.pazartesi görüşmek üzere.

1.gun 62.4
2.gun 61.5
3.gun 60.5
4.gun 60.2.
Bugun 4.gunum ilk 2 normaldi ama dunden beri 300 gram vermisim sanirm et gunu old.icin ama.abartmadm da niye boyle.oldu anlamadm

dün 5.gnümdü 60.5 cıktım..meyve gününden sona buna yaşamak hayal kırıklığıydı..toplamda 2 kilo vermiş oldum yani..bugün pirinç lapasını yapıcam bakalm ne olacak...

Bende gecen hafta yaptım 2 kilo vermiştim.haftasonu abartmadan normal besleneceğim Pazartesi olan durumuma göre tekrar başlayabilirim demiştim.
başlamayacağım.
Verdiğim 2 kilonun 1,3 kilosunu geri aldım, abartmadan dikkatli olduğum halde.bugun daha farklı bir beslenme programı izlemeye karar verdim

Herkes umarım fazlalıklarından kurtulur.

slm kızlar yarın başlıycak olan varmı benle birlıkte ıradelı bır şekılde yarın başlayacak daha once yaptım yazmıştımda zaten 4 gun yaptım 4 kılo gıttı daha sonra tekrar denedım emzıklı oldugum ıcın başaramadım ama sutum bıttı tekrar başlayabılırım yarın benımle başlıycak olanlar varsa yazalım başlayalım zaten dikkat edıyordum şimdi bir şoklatayım dedım kendımmı eşlık eden olursa sevınırım diyete devam edenlere başarılar bizede azım inşallah :13:

1.gun 62.4
2.gun 61.5
3.gun 60.5
4.gun 60.2.

tam tahmın etıgın gibi canım et gununde çok farketmıyor bıde kılon çok degıl dikkat etım siin kılolardakıler en fazla 2.5-3 kılo verebılıyor benım gıbı obez olanlar 4-5 ı buluyor yanı 100 kılo üstlerı ama zaten sizinde çok kkılo vermenız gerekmıyor

İyi akşamlar,bu diyeti bende yapıyorum,bugün 4. günüm Meyve günü .Yalnız ben hata yaptım oruç ta tuttum bugün,zor geçen bir gündü...
Pazar günü 70.5 ile diyete başlamıştım,bu sabah 67.3 dü,yarın son gün bakalım tartı nasıl olacak...Önemli olan verilen kilonun geri gelmemesi,gerçekten zor bir diyet....Bitince 2 gün lapa diyeti yapmayı düşünüyorum,sonra normal diyete dönücem çok halsiz kaldım bu ara...Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz...

Bende bugun basladım diyete ama cumartesi günü uzun yola gidicem. Cumartesi et gunumu meyve gunuyle degistirebilir miyim? Lutfen acil yardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…