- 18 Mart 2013
- 766
- 427
- 108
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.061
Moralini bozma canım ya.kaç kilo ile başladın ki? Bide anladığım kadarıyla akşam tartılmışsın.ben kesinlikle akşam tartılmam.sabah aç karnına su bile içmeden hatta tuvalete gittikten sonra tartılıyorum.sende öyle yap bence.bgn 2.günüm bitti ve tartıya çıktım 0,3 sadece vermişim şaka gibi.bu kadar aç kalmaya vücudundaki su gitse 1 kg ya yakın gitmesi lazımdıçok moralim bozuldu ama devam edicem..
Moralini bozma canım ya.kaç kilo ile başladın ki? Bide anladığım kadarıyla akşam tartılmışsın.ben kesinlikle akşam tartılmam.sabah aç karnına su bile içmeden hatta tuvalete gittikten sonra tartılıyorum.sende öyle yap bence.
Dediğim gibi kilonda önemli bence.zaten fazlalıkların çok değilse verememen de normal
1.gun 62.4
2.gun 61.5
3.gun 60.5
4.gun 60.2.
Bugun 4.gunum ilk 2 normaldi ama dunden beri 300 gram vermisim sanirm et gunu old.icin ama.abartmadm da niye boyle.oldu anlamadm
1.gun 62.4
2.gun 61.5
3.gun 60.5
4.gun 60.2.
Bugun 4.gunum ilk 2 normaldi ama dunden beri 300 gram vermisim sanirm et gunu old.icin ama.abartmadm da niye boyle.oldu anlamadm
slm kızlar yarın başlıycak olan varmı benle birlıkte ıradelı bır şekılde yarın başlayacak daha once yaptım yazmıştımda zaten 4 gun yaptım 4 kılo gıttı daha sonra tekrar denedım emzıklı oldugum ıcın başaramadım ama sutum bıttı tekrar başlayabılırım yarın benımle başlıycak olanlar varsa yazalım başlayalım zaten dikkat edıyordum şimdi bir şoklatayım dedım kendımmı eşlık eden olursa sevınırım diyete devam edenlere başarılar bizede azım inşallah :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?