5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

5 aydır yapıorum ara ara bu diyeti son 4 kilom kaldı ama yapamıorum bi türlü yarın kesin başlıyorum hasta olmadan bitirmem lazım ...

merhaba,yeni üye oldum ve bu diyetle ilgili şoklar yaşıyorum :) verdiğiniz kiloları geri almadınız mı? ben de yapmayı planlıyorum kafam karışık olsa da

merhaba,yeni üye oldum ve bu diyetle ilgili şoklar yaşıyorum :) verdiğiniz kiloları geri almadınız mı? ben de yapmayı planlıyorum kafam karışık olsa da

ben yaklaşık 15 kilo verdim bu diyetle diyet bitti diye bişey yok hep diyetteymiş gibi dikkat etmeniz lazım yoksa tabiiki de geri alıyosunuz ama çok çabuk kilo vermek için iyi ideal

arkadaşlar bende istiyorum bu diyeti yapmak bu aralar 2 kilo aldım genelde dikkat ederim ben geçecn sene 90 kiloydum araa diyet yaptım ve 75 düştüm ama şimdi 78 oldum korkuyum gene almaktan bu diyeti yapmam lazım 68 göresiye kadar ama bu arala okadar çok iştahım açıkkki kendimi frenlemekten yoruldum doymak bilmiyorum offff çok iyi bir gaz lazım bana yani gaza gelmmem lazım ya szce 60 mışları görürümüyüm kiiii

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. forumunuzu taaa en baştan okudum sayılır. winstonligt rumuzlu arkadaş beni çok etkiledi.
bende başlamak istiyorum. desteklerinizi bekliyorum. 66 kiloyum.

bugün 3. günüm gene meyve yiyorum 2 kilo verdim 2 günde yarın sabahta 1 kilom gider inş. et günü yapmıycam çünkü kilo verdirmio 4. günüm yumurta ya da sebze olacak regli olmak üzereyim regli olunca da pirinç lapası :) bu hafta ellisekizi görücem amacım bu :)

selam kızlar 60 kilo olunca yeniden başladım ..topik ne alemde
ahhh o eski günleri özledim bi kilo cetveli düzenleyeyim ohhh ohhh yaşasın diyet spor sağlıkkk

bir arkadaşımla aynı anda diyete başlamıştık o bu diyete başladı ben de yediklerimi kısarak kalorilerini sayarak diyet yapıyodum ama çok sıkı bi şekilde.o 5 günde 4 kilo verdi ben de yaklaşık 3-3 buçuk. ama sonra ikimiz de geri aldık kısacası bu diyetin bi özelliği yok aslında önemli olan az yemek ne kadar hızlı sürede kilo verirsen geri alıyosun hepsini ve kilo almamak için de diyeti yaşam tarzı yapmalıyız

merhaba delimanyak ben dün başladım diyetten hiç çıkmadım,bugün 2. günümdü,salatalık domates ve maydanozla geçirdim bütün günü tuz yağ şeker ekmek hiçbişi yok açlığı hissediyosun,bol yeşil çayy çok su içmeyen biriydim çok su içtimm 2 lt falan,yarın et günü ton balığı yerim büyük ihtmal şimdiden sabırsızlanıymm sabaha onu yemek için sonradaa meyveler şimdi yaz herşey varr,muz hariç,ctsi günü söyliycem kaç kg.verdği gün de 1 saat te yürüyorum sen de başlaaaaaa hemennnn benim de yengem bunla kg,vermişti ben de 170 boy,71 kg yimhadi kolay gelsin

merhaba bende isvec diyetine baslamastım ılk 2 gun ıkı kılo verdım ucuncu gun ıse 100 gr almışım aldığımı görünce devam edesım gelmedı .4. gun listeye uymadım ama az yedım 100 gr vermısım sımdı teredutteyım 5. güne devam etsem mı yoksa bu dıyetemı başlasam dıye kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…