5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aynen benımde ole 5.gun sbh ve ögle yaptım ama aksam azıcık balık ve pirinç lapası yedim:S sımdı salı gunu bıdaha baslıycam ya da salı carsamba pirinç lapası diyeti yapıp sonra baslıcam sen hangi sok dıyetı yapıcaksın

ben cuma yarışmalarında da varım takım kaptanımın bulduğu bi listeyi uyguluycam, sabah sabah et yemekten ve soğuk patates yemekten bıktımakannehir o daha iç açıcı bi diyet bence

ya ama kahvaltıda et yenmezkı kahvaltı yapsamda devamını getırsem?hem ben et sevmem kı:(ben 58 kiloyum 164 boyum ya benım 5 klo fzlalıgım var.acılen vermem gerek uzun dıyetler bana gore degıl.

slm kızlarr bende yapmıştım mayısta vermiştim ama araya tatil memleket yine kilo aldım bene yarın başlıyorumm varmıı yarın başlyan yazalımmm
62.500 kilomm
bol bol yeşil cay için etkiliii ödemi atarsınız

kızlar sebze gününde bol sebzeli türlü yapın hem doyurucu oluyoo sabahh yanına bide domates salatalıkkk
benimde meyve günüm kötü geciyodu çok kaçırıyodum bakalımm bu sefer nasıl olcakk

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kilo vermem durmustu 5.6 aydır ama olduu :D:D:D cok mutluyummmmkaydirigubbakcemile2 bugün 2. haftamın ilk günüydü ....ilk hafta 60 kg ile basladım 56 oldummmmmmm yuppi kızlar kesinlikle denemelisiniz...ben bu haftadan sonra birer hafta ara verip yapmayı düsünüyorum..tabi yediklerime dikkat ederek....darısı basınızaaaaakaydirigubbakcemile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kilo vermem durmustu 5.6 aydır ama olduu :D:D:D cok mutluyummmmkaydirigubbakcemile2 bugün 2. haftamın ilk günüydü ....ilk hafta 60 kg ile basladım 56 oldummmmmmm yuppi kızlar kesinlikle denemelisiniz...ben bu haftadan sonra birer hafta ara verip yapmayı düsünüyorum..tabi yediklerime dikkat ederek....darısı basınızaaaaakaydirigubbakcemile

darısı basıma

bende baslamak istiyorum bu diyete pazartesi günü
kizlar kilo verenler yazarmisiniz lütfen bu diyetle cok kilo veren oldumu acaba?

Düzenli egzersiz ve sağlıklı bir listeyle haftada 2,5- 3 kilo verilebilir. Her gün tek tip beslenmeye dayalı bir liste uygulanıyor ve oldukça yıpratıcı. Bu diyeti denedim ama 5 güne ulaşmayı başaramadım bugüne kadar. Akşama kadar listeye birebir uyuyorum ancak akşamüstü elim ayağım titremeye, olmadı başım ağrımaya başlıyor. Şeker değerlerinde oynamalar oluyor. Bu şekilde yap-bırak diyetlerle uğraşmaktansa haftada 3 kilo verme odaklı bir diyet daha başarılı olacaktır. Herkese kilo verme yolunda başarılar.

pazartesi bnde başlıyorum kzlar. bu dyetle daha önce ilk yaptğmda 2 haftada 5 kilo vermiştm snra bıraktm bdaha yaptğmda 2.5 verdm snra 2 verdm . kilo verdiren bi dyet bnce deneyn .

herkese merhaba...bu diyet çok hoşuma gitti.kısmet olursa pazartesi başlamak istiyorum kızlar...boyum 175 kilom 73 bakalım neler olacak..liste varsa benide eklermisiniz kızlar..

ben 76.3 kiloyum ilk hedef 70kg olmaaaaaaaaaak! sengözlerimebaksanab

26-9-2010 yani bu gün başladım : elma günü :) saat 5 ten sonra da yemiycem bakalım neler olcak ! 5 gün sonra tartılcağım aklinialirimsmile hahaaaaaaaaaaaa!
görüşrüzkaydirigubbakcemile4

Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum

bende yarin basliyorum bu diyete PATATES günü :) bakalim basara bilecekmiyim

ben 1.68 boyundayim 67 kiloyum hedefim 60 kilo

bu diyeti 4 gün uyguladım 5. gün artık içim kaldırmadı ki yumurtayı da severim.. bıraktım.. bi daha da asla yapmam.. hele spor yapıyorsanız asla yapmayın. çünkü o kadar halsiz oluyorsunuz ki hiç birşey yapamıyorsunuz.. doğru düzgün bir diyet yapın mesela abd kalp vakfı diyeti.. gerçekten işe yarıyor ve sağlıklı..

Back
X