- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
- #10.401
ıyyyyyyyyy ben istemekten vazgeçtimmm![]()
:))) Midemizin halini dusunun artik simdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyyyyyyyyy ben istemekten vazgeçtimmm![]()
vuhuuuuuu sen gerçekmisin arkadasım![]()
![]()
![]()
yeminle hayal ettim yazıları okurkene, iğğğ tiskindim![]()
![]()
![]()
iğğğ..
evet evet..
iğrenç...kusmuk gibim...
iki dk da yicez bitcek..2 dklık haz için şimdi nie şişkolylm nie o görntüyü midemize sokalım demi![]()
![]()
![]()
yalnz sadece poçaadan diil yiyecgm tüm yemeklerden tiskindim
saol![]()
![]()
iste budur![]()
dimi yaa. zaten yediklerimizin tadini alan midemiz degil ki, dilimiz.Tum tat reseptorleri dilimizde yerlesiyor. Yani agzimiz bayram etsin diye midemize, ayni zamanda tum vucudumuza eziyyet ediyoruz. O igrenc karisimlar midemizde kaliyor. Iyy bi de uyumaya yakin, geceleri yedik mi o igrenc seyleri gece uyudugumuz zaman fokur fokur kaynior onlar midemizde. boggggggg![]()
Ben de cikiyorum. Iyi geceler. Ama benim size tavsiyem kati diyetler yaparak, ac kalarak kilo vermemeniz. Cunki ayni hatalari ben de yaptim.Hizli kilo vermek niyetiyle kati diyetler yapip 54-55 kilodan 72 kiloya kadar ciktim. Ama artik neyi nasil yapcagimi cok iyi biliyorum. Lutfen dikkat edin sizler de. Her kese saglikli ve kalici kilo vermeler dilerim. Iyi geceler![]()
Aynen biz de :2: 18 aylık evliyiz ve 12,5 kilo aldım zaten zayıf değildim iyice şiştimbende aynı durumdayım canım yaa =)) 10 aylık evliyiz, 13 kilo aldım ben oda göbekli oldubizde artık eskisi gibi yemiyoruz kilo alımımız durdu ama ben vermek iistiyorum, onun içinde buradayım
sende hoşgeldin canım....