• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canlar sebzee günü biz ya salata ya haşlanabilen sebzeler yapıyorduk malum mevsim kış brokoli ve karnabahar bol onlar da olabilir ya bende başlayacağım ama dışarı çıkıp malzemelerimi alamadım bir de baskülüm hala gelmedi tartılmadan başlamak istemiyorum.acaba kendimi 60 kilo diye düşünüp 2 hafta yapsam mı sevgilim gelmeden onun gelmesine 1 ay var. düğüne de bi 2 ay kadar yaaa.ne yapsam kızlarr:43:

canlar sebzee günü biz ya salata ya haşlanabilen sebzeler yapıyorduk malum mevsim kış brokoli ve karnabahar bol onlar da olabilir ya bende başlayacağım ama dışarı çıkıp malzemelerimi alamadım bir de baskülüm hala gelmedi tartılmadan başlamak istemiyorum.acaba kendimi 60 kilo diye düşünüp 2 hafta yapsam mı sevgilim gelmeden onun gelmesine 1 ay var. düğüne de bi 2 ay kadar yaaa.ne yapsam kızlarr:43:

Basla cnm nolcak kilo verdinmi vermedinmi fark edersin zaten kendin, bende tartılmadan basladım bı kac hafta önce tartılmıştım en son ... Ama 5 gunden sonra 2 gun kendıne ızın vermelısın bılıosun dımı ? Ondan sonra yıne devam edebılırmıssın :)

Off ya kaçamak yaptım gece gece dayanamadım çikolata seker falan yedim off yaaa :((( bişey olurmu acaba yaa daha ilk gunden dayanamadım inşallah diğer günler dayanabilirim

canım hoşgeldin ben bu diyetle 3 haftada istediğim kiloya indim hala da ara ara girip yazılanları okuyorum. bende yazdım deneyimlerimi kimse okumasa da yorum yapmasa da insanı motive ettiği kesin. ben sana yazarım :)

teşekkür ederim süpersin:) sen zorlandın mı peki? ben sebzede çok zorlandım da :/ yani aç kaldım baya :D. bunu bitirdikten sonra, yine bu forumda bulduğum 7 günlük diyete başlıcam.

Basla cnm nolcak kilo verdinmi vermedinmi fark edersin zaten kendin, bende tartılmadan basladım bı kac hafta önce tartılmıştım en son ... Ama 5 gunden sonra 2 gun kendıne ızın vermelısın bılıosun dımı ? Ondan sonra yıne devam edebılırmıssın :)

evet evet canım oyle yapacağım inşallah bugün şeytanın bacağını kırdım ve dışarı çıkıp malzeme aldım.Yarın başlıyorummmm.ha bu arada kabanım şalım ve botlarımla tartıldım 60.04 geldim malum eczanede tartılınca :Dyarın yaşasın patates günüüüü:46:

çizelgem de hazır yaşasın yaşasın.Yarın mesai olduğu için geceden haşlayacağım patatesimiii :D çok mutluyum hatta aç karna elma sirkeli su ve gün içinde yeşilçay umarım içebilirimmmm...:49:

evet evet canım oyle yapacağım inşallah bugün şeytanın bacağını kırdım ve dışarı çıkıp malzeme aldım.Yarın başlıyorummmm.ha bu arada kabanım şalım ve botlarımla tartıldım 60.04 geldim malum eczanede tartılınca :Dyarın yaşasın patates günüüüü:46:

Bende bugun tartıldım sonunda :))) hadı bakalım hayırlısı , yazarsın artık patates gununun nasıl gectıgını canım :)

bende bugün başladım arkadaşlar. hayırlısı bakalım. ben daha önce yapmıştım bu diyeti ve kilo da vermiştim. umarım bu seferde aynı olur. herkese iyi kilo vermeler.

Bende bugun tartıldım sonunda :))) hadı bakalım hayırlısı , yazarsın artık patates gununun nasıl gectıgını canım :)

sağol tatlım.bugün yağsız tuzsuz patatesimle 1 bardak açık çay içtim şekeri zaten kullanmıyorum.şimdilik iyiyim .canım destek bekliyorum .. 1. gündekilerrr:46:

hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun diyetin inşallah... :46:

kızlar selam ben de bugün başladım bu diyete. patateslerimi haşlayıp işe getirdim baharatlarımla birlikte. sabah yedim çayımı kahvemi de içtim şimdi de ögle porsiyonumu yicem . akşama da püre şeklinde yapıp yemeyi planlıyorum ..

bugün kolay da sebze ve meyve gününde napca z onu söyleyin????

benim ilk tecrübem olacak bu diyet.

doğum sonrası kilolarımı atmak için .

84.9 ile başlıyorum bugün

bu diyet ardından isveçe başlıcam . 13 gün

Back
X