- Konu Sahibi incilideniz
- #16.441
Kızlar niye kimse yazmıyo yaa ??ben patates yiyorum hala iyi geciyo aslında ama tatlı krizim geliyo yaaa tatlı istiyorumm
![]()
sakııııın yemee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar niye kimse yazmıyo yaa ??ben patates yiyorum hala iyi geciyo aslında ama tatlı krizim geliyo yaaa tatlı istiyorumm
![]()
Soru bana degil ama ben kendimden cvp verim :) bugun basladım ve sadece parates eh işte yani idare ediliyoo .. Yarın daha iyi olur inşallah yarın sebze gunuuu cesıt cesıt yıyebılırım :)) inşallah
peki bana sebze gününüzü anlatırmısınız yarın akşam?
canlar sebzee günü biz ya salata ya haşlanabilen sebzeler yapıyorduk malum mevsim kış brokoli ve karnabahar bol onlar da olabilir ya bende başlayacağım ama dışarı çıkıp malzemelerimi alamadım bir de baskülüm hala gelmedi tartılmadan başlamak istemiyorum.acaba kendimi 60 kilo diye düşünüp 2 hafta yapsam mı sevgilim gelmeden onun gelmesine 1 ay var. düğüne de bi 2 ay kadar yaaa.ne yapsam kızlarr![]()
canım hoşgeldin ben bu diyetle 3 haftada istediğim kiloya indim hala da ara ara girip yazılanları okuyorum. bende yazdım deneyimlerimi kimse okumasa da yorum yapmasa da insanı motive ettiği kesin. ben sana yazarım :)
Off ya kaçamak yaptım gece gece dayanamadım çikolata seker falan yedim off yaaa(( bişey olurmu acaba yaa daha ilk gunden dayanamadım inşallah diğer günler dayanabilirim
Basla cnm nolcak kilo verdinmi vermedinmi fark edersin zaten kendin, bende tartılmadan basladım bı kac hafta önce tartılmıştım en son ... Ama 5 gunden sonra 2 gun kendıne ızın vermelısın bılıosun dımı ? Ondan sonra yıne devam edebılırmıssın :)
patatesle başladım ben bugün. ve teşekkür ederim
![]()
evet evet canım oyle yapacağım inşallah bugün şeytanın bacağını kırdım ve dışarı çıkıp malzeme aldım.Yarın başlıyorummmm.ha bu arada kabanım şalım ve botlarımla tartıldım 60.04 geldim malum eczanede tartılıncayarın yaşasın patates günüüüü
![]()
Bende bugun tartıldım sonunda :))) hadı bakalım hayırlısı , yazarsın artık patates gununun nasıl gectıgını canım :)
bende bugün başladım arkadaşlar. hayırlısı bakalım. ben daha önce yapmıştım bu diyeti ve kilo da vermiştim. umarım bu seferde aynı olur. herkese iyi kilo vermeler.
hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun diyetin inşallah...![]()