• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

diyetlere güvenmem ama yorumlari okuyunca acaba bende denesemmi dedim.
ben normalde puanli saglikli beslenme programina uyuyordum. ilk hafta 2,6 kg vermistim, 2 ayda 7 kilo vermistim. uymadigim icin tekrar aldim kilolari. simdi tekrar vermek istiyorum.
bu cokda dengeli beslenme olmayan diyeti uygulasammi bilmiyorum.

Kilo verenler tekrar geri aldimi?
biliyorsunuz diyetlerle cabukl kilo verilsede kisa sürede 2 kati geri alinir.
jojo effekt dediklerini sizde yasadiniz mi bu diyetle?

merhaba arkadaşlar,ono mu yapsam bunu mu yapsam derken sayenizde gaza geldim.bismillah deyip p.tesi başladım.diyetisyen tecrübem olmasına rağmen çok zorlandım ama 2kg gitti.ben de merak ediyorum diyetisyenle verdiğim kiloları uzun süre korudum.pasta sitelerine dadanmadann önce.şimdi bu verilen kilolar kalıcımı tecrübeli arkadaşlara soruyorum.bu arada günde mutlaka 1 saat bisiklet çeviririm.sadece yeşil çay içerim.9lu çaydan ve sirke su karışımından da deniyorum.

merhaba bu diyeti ilk kez görüyorum bende yarın başlıyorum denemeye.
1 yıldır denemediğim kalmadı. 1 hafta sonra sonucu sizlerle paylaşacağım. şuanda 98.5 kiloyum

Merhaba kizlar, ben dün bu diyete basladim. 56.7 kiloydum bugün 56.0 kiloyum. 700 gram gitmis:)
Dün patates günümdü cok az yedim aslinda sabah-ögle-aksama böldüm birer patates yedim ama aksam baya zorlandim migdem bulanmaya basla sadece yarim patates yiyebildim. Yani toplamda 2,5 patates yemis oldum sadece. 2 litre su ictim ve 2 fincan yesil cay.

Bugün sebze günüm, daha bisey yiyemedim ama simdi yesil salatayla baslicam ve yine bol bol icmeye caliscam. yine yaptiklarimi paylasacam beni yanliz birakmayn:)

slm kızlar bütün yorumları okuma fırsatım olmadı işlerim biraz yogun sizden bi yardım istesem okuyan yada bu diyetı yapan arklar cevaplayabılırmı acaba sorularımı ben sureklı dıyet yapıp bırakan bıraktıkcada kılo alan bı kilozedeyım bu nedenlede metabolızmam yavasladı ama bu sfer azımlıyım bı dıyete baslayıp kalıcı olarak en kısa zmanda kurtukmak ıstıorm kılolardan boyum 1.62 kılo 71 yas 23 sımdı bana onerıomusunuz bu dıyetı yapsam verebılcekmıym 5 gunde 5 olmasada 4 kılo fln help me :(

bende yarın bu dıyete baslıcam bakalım..5 gunden bısey olmaz deneyelım ve gorelım olcek deılz ya..su serbest sonucta :1:

Sebze günüm berbat gecti acim :S sabahtan salata yaptim kendime ama yagsiz tuzsuz agizima bile alamiyorum ya hepsi cöpe gitti:( evdede sebze yoktu alisverisede cikamadim anlicaniz 2. günümde ac kaldim. yinede kacamak yapmadim 1,5 su ve 2 fincan yesil cay ictim.

canımmm benimde bu konulara el atmama az kaldı :1: :1: :1: :1:
en kısa zamanda vermek isityorum butun aldıgım kiloları

bebeimm merhaba :) ozel msj kutun dolu yazamıyorum bılgınee..ayrıca dur bakalım sen daha bebişi dünyaya getırrr azıcık buyutt baslarsın tatlım :34:

Sebze günüm berbat gecti acim :S sabahtan salata yaptim kendime ama yagsiz tuzsuz agizima bile alamiyorum ya hepsi cöpe gitti:( evdede sebze yoktu alisverisede cikamadim anlicaniz 2. günümde ac kaldim. yinede kacamak yapmadim 1,5 su ve 2 fincan yesil cay ictim.

tatlım azmını taktir ettım :) ben bugun basladım sözde ama sabah yarım poğça ve 5 yeşil zeytin yedim :56: bi tanede haşlanmıs patates..ama karar verdım oğlen yemeği ve aksam yemeği yemicemm...tek haslanmıs patates yicem

HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

Merhaba kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama anlamadıgım bişi var
40 çeşit sebze yiyebilirsiniz ancak sabahkı tabagınızda olması gerekıyor derken nasıl ya sabahları ilk gün neler yiyorsunuz yazarmısınız ?

Back
X